تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 99 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 989

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو تا 10 میلیون تومان

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز بازم تشکر من یه سئوال دیگه دارم چون ناشیم زیاد میپرسم شرایط پیش فروش خود سایپا چجوری چون تو سایت دیدم sx131زده 15تومن تحویل شهریور درصورتی که من مدل 90همین ماشینو 14قیمت گرفتم خوب اگه بخوام 14بدم به این ازطرفی
    کمپانی خودش15صفرشو بده مقرون به صرفه نیست باتوجه به یکسال بیمه 5چرخ سالم وگارانتی ماشین چون ظاهرا قیمت توی بتزار از قیمت کارخونه 1تومن بیشتر این قضیه پیش میاد درسته؟؟؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز بازم تشکر من یه سئوال دیگه دارم چون ناشیم زیاد میپرسم شرایط پیش فروش خود سایپا چجوری چون تو سایت دیدم sx131زده 15تومن تحویل شهریور درصورتی که من مدل 90همین ماشینو 14قیمت گرفتم خوب اگه بخوام 14بدم به این ازطرفی
    کمپانی خودش15صفرشو بده مقرون به صرفه نیست باتوجه به یکسال بیمه 5چرخ سالم وگارانتی ماشین چون ظاهرا قیمت توی بتزار از قیمت کارخونه 1تومن بیشتر این قضیه پیش میاد درسته؟؟؟
    بله درسته ، خب خیلی ها برای سوار شدن خودرو عجله دارند و ترجیح میدهند در همان لحظه که پول میدهند ، خودروشان را سوار شوند ، اگر میتونید 45 روز صبر کنید قطعا نمایندگی به صرفتر است ، بازار از نمایندگی میخرد و با سود مورد نظر سریع تر به مشتری میفروشد

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته ، خب خیلی ها برای سوار شدن خودرو عجله دارند و ترجیح میدهند در همان لحظه که پول میدهند ، خودروشان را سوار شوند ، اگر میتونید 45 روز صبر کنید قطعا نمایندگی به صرفتر است ، بازار از نمایندگی میخرد و با سود مورد نظر سریع تر به مشتری میفروشد
    پس با این اوصاف یا باید صفر بخرم 15تومن یکماه دیگه یا صبا بخرم 88-89حدودا12تومن درسته؟چون اصلا منطقی نیست مدل(90sx)بخرم 14یعنی مگر 13بدن که بعید میدونم .حتی مدل 89صبا رو هم فکر نمیکنم بشه 12.5خرید درسته حالا اگه واقعا اینجوری باشه اگه من صفرشو از سایپا بخرم15با توجه به اینکه قیمت بازار1تومن بیشتر سال دیگه میتونم همینو 15بدم اگه روند بازار همینجورباشه؟
    کدوم مقرون به صرفه تر به نظر شما؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

پس با این اوصاف یا باید صفر بخرم 15تومن یکماه دیگه یا صبا بخرم 88-89حدودا12تومن درسته؟چون اصلا منطقی نیست مدل(90sx)بخرم 14یعنی مگر 13بدن که بعید میدونم .حتی مدل 89صبا رو هم فکر نمیکنم بشه 12.5خرید درسته حالا اگه واقعا اینجوری باشه اگه من صفرشو از سایپا بخرم15با توجه به اینکه قیمت بازار1تومن بیشتر سال دیگه میتونم همینو 15بدم اگه روند بازار همینجورباشه؟
    کدوم مقرون به صرفه تر به نظر شما؟
    با اجازه پوریا جان
    شما پراید رو صفر کیلومتر ثبت نام کنید خیلی براتون مقرون به صرفه هست

5. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

سلام
    پراید 141 سفید دو گلگیر جلو + کاپوت رنگ داره . فنی سالم . شاسی سالم . مدل 84 لاستیک 90 % . بیمه تا برج 12 .
    روکش صندلی هاش افتضاحه باید عوض بشه و رویه درب هاشم باید عوض بشه . 000
    500 7 میگه. بخرم یا ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام
    پراید 141 سفید دو گلگیر جلو + کاپوت رنگ داره . فنی سالم . شاسی سالم . مدل 84 لاستیک 90 % . بیمه تا برج 12 .
    روکش صندلی هاش افتضاحه باید عوض بشه و رویه درب هاشم باید عوض بشه . 000
    500 7 میگه. بخرم یا ؟
    پراید 141 مدل 84 با شرایطی که گفتی قیمت
    رو روی 7 میلیون تومان تمام کنید
    چون ماشین خرج داره

8. 4 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام از دوستان میخوام که راهنمایی کنن و نظر بدن خرید رنو سپند با چه قیمتی حدودا مناسب هست و چه سالی بهتره؟
    و نکات مهمش رو هم ذکر کنن ممنون میشم

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام از دوستان میخوام که راهنمایی کنن و نظر بدن خرید رنو سپند با چه قیمتی حدودا مناسب هست و چه سالی بهتره؟
    و نکات مهمش رو هم ذکر کنن ممنون میشم
    رنو سپند از رده خارج است ، با تعیین بودجه میتوان در مورد رنو PK نظر داد .

11. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

یاد قدیما بخیر با 6-7 تومن ی پراید نو میشد خرید
    خوبید دوستان؟
    من تا هفته ی دیگه قصد دارم ماشین بخرم ... تا قیمت 7تومن ... و معلومه که صددرصد فقط پراید میشه خرید! ولی مطمئنن بین مدل های 81-82-83-84 میشه خرید ... سوالم اینجاس 1-بنظرتون ریسک یکنم و سراغ ماشین هایی مثل سیلو یا پاترول ؟
    در مورد این ماشین ها اطلاعاتی دارم ولی نمی خوام زیاد خرج رو دستم بزارن به غیر از بنزین!
    2- بنظرتون میارزه برای خرید ماشین به تهران اومد؟
    3- آیا توی این قیمت ها پراید هاچ بک با معمولی اختلاف قیمت هست؟
    4- توضیحی در مورد ماشین های صبا و نسیم و یک اسم دیگه که همون پراید هست میدید؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یاد قدیما بخیر با 6-7 تومن ی پراید نو میشد خرید
    خوبید دوستان؟
    من تا هفته ی دیگه قصد دارم ماشین بخرم ... تا قیمت 7تومن ... و معلومه که صددرصد فقط پراید میشه خرید! ولی مطمئنن بین مدل های 81-82-83-84 میشه خرید ... سوالم اینجاس 1-بنظرتون ریسک یکنم و سراغ ماشین هایی مثل سیلو یا پاترول ؟
    در مورد این ماشین ها اطلاعاتی دارم ولی نمی خوام زیاد خرج رو دستم بزارن به غیر از بنزین!
    2- بنظرتون میارزه برای خرید ماشین به تهران اومد؟
    3- آیا توی این قیمت ها پراید هاچ بک با معمولی اختلاف قیمت هست؟
    4- توضیحی در مورد ماشین های صبا و نسیم و یک اسم دیگه که همون پراید هست میدید؟
    سلام دوست عزیز
    سوالاتون رو به ترتیب جواب میدم

1. با 7 میلیون تومان اصلا سمت سیلو نرو که شاید یه داغون بتونی پیدا کنی که ارزش خرید نداره. پاترول هم ماشین بسیار پر مصرفی هست
    و سر و صدای زیادی داره مگر اینکه برای جاده های ناهوار یا تیونینگ سمتش بری

2. برای خرید ماشینی مثل پراید نیازی ینست تهران بری تو شهر خودت میتونی مورد خوب پیدا کنی
    تو تهران به مراتب میتونی تعداد زیادی پراید پیدا کنی و ببینی نسبت به شهر خودت

3.تو مدل های پایین اختلاف قیمت پراید هاچبک و معمولی زیاد نیست نهایت تا 1 میلیون تومان
    در ضمن با 7 میلیون تومان پراید تمیز مدل 84 گیر نمیاد از 83 به پایین فکر باشید

4. نسیم همون پراید هاچ بک هست و صبا همون پراید صندوقداره و این دو ماشین از نظر فنی و موتوری
    هیچ فرقی باهم ندارن و عملکردشون کاملا شبیه به هم هست.
    مورد خاصی برای توضیح نداره پراید

14. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •