معمولا کوچکتر باید اول سلام کنه.
مخصوصا که شما اون سری هم سلام نکردید اگر این سری اول سلام نکنید احتمالا به طرف بر میخوره
معمولا کوچکتر باید اول سلام کنه.
مخصوصا که شما اون سری هم سلام نکردید اگر این سری اول سلام نکنید احتمالا به طرف بر میخوره
سوای مرد یا زن بودن سمت مقابل شما، درستتر اینه که کوچکتر اول سلام کنه
اگر اینبار با اون اقا برخورد داشتید از یک ترفند استفاده کنیداول برای چند ثانیه بهش خیره نگاه کنید بعد یهو لبخند بزنید برید سمتش بگید ا ا اقای فلانی؟ اقا دیدم چهرتون چقدر اشناست
اصلا بجا نیوردم خوب هستید اقا؟
![]()
سلام
برم سر اصل مطلب
من یه دوست دارم حدود 2 سالیه می شناسمش. دوست مدرسم هست. رابطمون یه جورایی خوبه. بیشتر به جای اینکه با هم بگردم و شوخی کنیم به هم کمک می کنم. یعنی تو مدرسه اگه من یا اون مشکلی برامون پیش بیاد رو هم حساب می کنیم. خب تو مدرسه که همو می بینیم ولی تابستونا نه. تابستون پارسال به هم اس ام اس می دادیم و گاهی تو زمستون به هم زنگ می زدیم ولی کم. مشکل امساله. این رفیق من از اول تابستون تا حالا یه بار هم ازم سراغی نگرفته. نمی دونم بهش اس ام اس بدم یا وایسم ببینم آخرش یه یادی ازم می کنه یا نه (یه جورایی بشناسمش!)
اگه هم می گید بهش اس ام اس بدم چطوری بهش بفهمونم که یه یادی هم ازم بکنه بد نیست.البته بهش بر نخوره.
![]()
بنظرم بدنبال اس ام اس مناسبتی باشید! عیدی یا وفات یا تولد ائمه (هرکدوم که نزدیکتره) بهش تبریک بگید!
اینطوری فکر کنم مناسبترین حالته!
منتظر بازخوردش باشید ببینید ایا تبریک متقابل میگه؟ که اگر گفت زمینه برای ادامه ی صحبت رو براتون پیش خواهد اورد((میتونید در پیام بعدی ضمن احوالپرسی به نوعی اعتراض خودتون به کات کردن ارتباط رو بیان کنید مثلا بگید: بازم گلی به جمال خودم که حداقل یاد رفیقمون هستیم همچین روزی((عید یا تولد ائمه باشه مثلا))دعاگو هستیم نه مثل بعضی ها که سال تا سال هم بگذره یادی از ما نمیکنن..یا یه همچین چیزایی
))
مشکل اینه که اون راه جواب نمی ده!
دوستای من اکثرشون اس ام اس مناسبتی یا جک و ... جواب نمی دن!
یعنی اینطور بینمون جا افتاده که اینجور اس ام اس ها جواب ندارن.
حتی خودمم جواب نمی دم.. اونم جواب نمی ده.
Last edited by رضا جنگنده; 04-07-2013 at 23:28.
خب پیش فرض من اینه که شما دوست نداری فکر کنه منتظرش بودی و رو انداختی و این صحبتا
با این فرض یک راه دیگه هم هستیک دوستی که ایشون شمارش رو داره و شما ندارید(یا اینقدر کم صمیمی هستید که دوستتون شک نداره شما شماره اون رفیق دور رو داشته باشید) رو بهانه کنید!
پیام بدید سلام فلانی مزاحمت شدم برای گرفتن شماره اون دوستت بود توی کار فلان وارد بود ...
و اونوقت وقتی جوابتون رو داد دیگه حرف دلتون رو بگید![]()
به نظر من بهش زنگ بزنید.شاید بیمار باشه.یا مشکلی برای خودش یا خانواده اش پیش امده باشه.اگر گفت همه چیز خوبه دقیقا همون چیزی رو بگید که دوستمون atghia گفتند.بعد هم دیگه بهش زنگ نزنید و اس ام اس هم ندید.اگر ادم با معرفتی باشه بالاخره یا به شما زنگ میزنه یا اس ام اس میده
خودت چی؟زنگ یا اس زدی بهش از اول تابستون؟
شاید اون هم منتظر تماس شماست.
یه زنگ بزن بی هیچ بهونه ای،بگو خیلی وقته ازت خبری نیست.کجایی،چه میکنی،اگه هم خواستی اصلا یه قرار بزار برید بیرون.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
آقا یه رفیق دارم...
آدم دو رویی هستشو خیلی کم پیش اومد رک حرف بزنه
جلو من با خوبی و خوشی رفتار میکنه ها ولی پشت سرم میدونم و مطمئنم(با توجه به سابقش) بدترین حرفا رو میزنه که یکبار هم موجب دعوای من با یکی از همسایه هاش شد...
مثلا من بهش میگم داداش من عزیزم من اگه مشکلی عیبی دارم بگو، میگه اصلا هیچ عیبی نداری!خیلی خیلی زور بزنم میگه طرز راه رفتن خوب نیست...
پسر یکی از اشنا ها هستش و قطع ارتباط ازش به نوعی غیر ممکنه بعلاوه هقته ای یکبار همدیگه رو میبینیم(بهتر بگم یعنی مجبورم...)
میگین چه کنم ؟
(اگه میشد خیلی وقت پیش قطع ارتباط میکردم باهاش+ تو این شهر غربت یه رفیق دارم اونم اینطوریه)
Last edited by MR.CART; 06-07-2013 at 02:23.
به نظر من جلوی ادم های دو رو باید با سیاست رفتار کرد.
یعنی مثلا اگر هفته ای 1 بار میبینید از هیچ کدام از وقایع مهم و نسبتا مهمی که در طول هفته برای شما اتفاق افتاده برای اون تعریف نکنید
در مورد هیچ کسی جلوی اون بدگویی نکنید
هرچی میپرسه جواب سربالا بهش بدید...یه جورایی بپیچونید
ادم های دو رو معمولا برای ادم دردسر درست میکنند...خیلی باید توی رفتارتون با این جور ادم ها دقت داشته باشید.به قول معروف اتو دستشون ندید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)