سلام
نظرتون راجع به پکیج دیواری شاپه فرانسه چیه؟ کیفیتش خوبه یا نه؟
فن دار بودن چه مزیتی نسبت به مدلهایی که فن ندارن داره؟
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه رادیاتور پنلی خوبه یا پره ای؟
خیلی خیلی ممنون
سلام
نظرتون راجع به پکیج دیواری شاپه فرانسه چیه؟ کیفیتش خوبه یا نه؟
فن دار بودن چه مزیتی نسبت به مدلهایی که فن ندارن داره؟
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه رادیاتور پنلی خوبه یا پره ای؟
خیلی خیلی ممنون
Last edited by fredrick; 19-02-2013 at 22:54.
سلام
طبق گفته شما : یه دوستی دارم تو شرکت آرین پایپ اصفهان دادم بهش ببینم نظر اون چیه اگر نتیجه نگرفتم میفرستم سوپر پایپ تهران . ممنون از راهنماییتون حتما نتیجه رو برای دوستان میزارم تو فروم
ممنون از راهنماییی
اتفاقا با یه نصاب و فروشنده با وجدان در مورد پارکت لمینیت صحبت کردم که اون پیشنهاد داد این کارو نکنم ، میگفت چند جا که مشتریا اصرار به نصب داشتن و نصب کردیم جواب نداد و اگر کلیکارو هم چسب بزنیم بعد از یه مدت بلند میشه و همینطور در مورد پارکت چوبی هم توصیه نکرد در مورد پارکتهای مخصوص هم میگفت بعضی از فروشنده ها وارد کردن ولی معلوم نیست اونا هم جواب بده چون اکثر پارکتها از چین میاد و به راحتی میتونن یه لیبل بگن براش طراحی کنن مثلا مخصوص گرمایش از کف ولی واقعا نمیدونم چیکار باید کرد اگه دوستان تجربه ای دارن بگن
در مورد پکیج هم اگه مشخصا برند و مدل رو هم بگین ممنون میشم با الویت 1- کیفیت داشته باشه یعنی اذیت نکنه و بازدهیش خوب باشه 2- قیمت مناسب داشته باشه 2 تا 3 میلیون حالا یه مقدار بالاتر یا پایین تر
اگر چند تا مدل با الویت مشخص کنین خیلی ممنون میشم
من با شرکت سوپرپایپ راجب به پارکت صحبت کردم گفت اگر نقشه رو بدین مهندسای ما یه جور طراحی میکنن که بشه روش پارکت نصب کرد
من که منصرف شدم
آقا من پکیج ایمر را از همون اصفهان خریدم.حالا موندم ضد رسوب مغناطیسی ایمر بگیرم یا شیمیایش .اصلا چه فرقی داره؟ من خودم فکر میکنم مغناطیسی بهتره. بعد اگر ما بخوایم ترموستات ببندیم چه مارکی خوبه.زیمنس .ایمر کدوم بهتره؟ فروشنده گفت لوازم نصب پکیج میخولد.اینا مارک داره یا نه؟محافظ برقم لازم داره؟
در مورد پکیج شاپه خدماتش و کیفیتش اطلاعاتی ندارم.فن درا بودن یا بدون فن بودن پکیج بستگی به دودکش ها و شرایط آنها داره و توسط نصاب و تکنسین های مجاز پکیج مشخص میشه.رادیاتور پنلی با کیفیت و ضمانت معتبر بهتر از رادیاتور آلومنیم.
در مورد خرید پکیج دیواری مهمترین نکته خدمات پس از فروش و کیفیت خود پکیج.که به نظر من پکیج فرولی بالترین کیفیت را از این بابت داره.و بین پکیج های ایرانی بوتان یا آماتیس.
تکنسین های ایمر گاز معمولا هردو را با هم نصب میکنن.اما من فکر میکنم در مورد پکیج سختی گیر های شیمایی بهتر از مغناطیسی عمل میکنه.لوازم نصب پکیج شامل دوتا شلنگ 3/4 مخصوص و دوتا شلنگ 1/2 ،یک شلنگ گاز ،فیلتر گاز ،صافی 3/4،صافی 1/2،سختی گیر(بستگی به نظر خود شما داره)، دوتا شیر3/4 ،یک شیر 1/2 و دودکش وچند اتصالات جزئی دیگه و یک محافظ برق استاندارد.که بهتره بگید نصاب بیاره وگرنه برای خریدشون خیلی علاف میشید.
با سلام من یه پکیج ایران رادیاتور m24ff دارم که فقط یک ماه کار کرده . میخام با پکیج فرولی عوض کنم .میخاستم بدونم الان ایران رادیاتورو چند میخرنش و آیا اصلا به نفعمه که عوض کنم ؟(ایران رادیاتورو سازنده خونه روش نصب کرده ولی اصلا راضی نیستم) ممنون اگه سریع راهنمایی کنید.
چرا راضی نیستی مگه چه مشکلی داره.اگر بخوای بفروشیش خیلی ارزون میخرنش.بهتره بذاری 2 یا 3 سالی کار کنه و هر وقت افتاد به خرج عوضش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)