جيگر پرو استريت از اون طرف![]()
جيگر پرو استريت از اون طرف![]()
با سلام
مي خواستم بدونم كه اگه ويندوز رو دو باره نصب كنم بايد دوباره كربن رو نصب كنم؟ با توجه به اينكه بازي رو تو يه درايو ديگه نصب كردم.
بيشتر بازي ها اينجوري هستند كه نميخواهد دوباره نصب كني خب اگه نارحتي سيوتو يه جا كپي كن
یه 2 ، 3 هفته ی دیگه . 23 آبان ماه انشالاه .کف کردیم . پس پرو استریت کی میاد ؟؟؟!
آقا ما به یک مشکل اساسی برخوردیم !
یه 3 4 تا محله رو به تسخیر خودمون در آوردیم ! اما تو بعضی Race ها ماشین های رقیب به طرز فجیعی پرسرعتتر از من هستن ! من که تا میتونستم ماشینم رو قوی کردم ! دیگه به فکرم نمیرسه چه کنم !
اساتید راهنمایی خاصی ندارن ؟!
اون قسمتی که موتور ماشین رو دستکاری میکنن ... از بین 3 گزینه یکی رو انتخاب میکنن ... شما بهترین تنظیمات رو روی چه گزینه هایی گذاشتین که سرعت و شتاب و ترمز ماشین رادست شده!؟دمتون گرم !
منتظرم !
من تو یک مرحله گیر کردم :
چجوری باید ماشینو ببریم بالا ( جولوشو )
مثل عکس:
![]()
دوست عزیز خوب شما هم باید ماشینتو عوض کنی .آقا ما به یک مشکل اساسی برخوردیم !
یه 3 4 تا محله رو به تسخیر خودمون در آوردیم ! اما تو بعضی Race ها ماشین های رقیب به طرز فجیعی پرسرعتتر از من هستن ! من که تا میتونستم ماشینم رو قوی کردم ! دیگه به فکرم نمیرسه چه کنم !
اساتید راهنمایی خاصی ندارن ؟!
اون قسمتی که موتور ماشین رو دستکاری میکنن ... از بین 3 گزینه یکی رو انتخاب میکنن ... شما بهترین تنظیمات رو روی چه گزینه هایی گذاشتین که سرعت و شتاب و ترمز ماشین رادست شده!؟ دمتون گرم !
منتظرم !
همش نمیشه که با یه ماشین بری !
شما چند جا سئوالتو مطرح میکنی ؟!من تو یک مرحله گیر کردم :
چجوری باید ماشینو ببریم بالا ( جولوشو )
مثل عکس:
توی تاپیک خودش جوابتونو میدهند .
اینو میدونم دوست عزیز ! اما ماشین هایی که واسه من برای فروش نشون میده سرعت و امکاناتش کمتر از ماشین خودمه !
قبول نداری؟!![]()
من بعد از کپی کردن کرک با ارور Don't Send
مواجه می شم ؟
به نظر شما مشکل از کجاست و من چی کار باید انجام بدم؟
درسته ! چون Upgrade نشدن ! شما بخر و آپگرید کن ببین بیشتر میشه یا نه !اینو میدونم دوست عزیز ! اما ماشین هایی که واسه من برای فروش نشون میده سرعت و امکاناتش کمتر از ماشین خودمه !
قبول نداری؟!
دوست عزیز متاسفانه این ورژن طوری هست که نمیشه سیو کپی کنی .من بعد از کپی کردن کرک با ارور Don't Send
مواجه می شم ؟
به نظر شما مشکل از کجاست و من چی کار باید انجام بدم؟
باید خودت از اول بری !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)