اتفاقا از نظرم رام بازی خودش دنیایی داره
اگر Foxhound یا Miui هست حتما امتحانش کنید چون همیشه نشون دادن برای سامسونگ کم باگ ترین رام ها رو میسازن
رام رسمی یکم رو اعصابه![]()
اتفاقا از نظرم رام بازی خودش دنیایی داره
اگر Foxhound یا Miui هست حتما امتحانش کنید چون همیشه نشون دادن برای سامسونگ کم باگ ترین رام ها رو میسازن
رام رسمی یکم رو اعصابه![]()
دوستان برای رم گوشی خودتون رو اصلا ناراحت نکنید بابا!
من خودم سنگین تین بازیها و نرم افزارها رو روی گوشی با رام استوک نصب کردم و بدوم هیچ
مشکلی بازی کردم. درگیر این اعداد و ارقام نشید, کلا انیمیشن های نت نسبت به اس 2 کندتره
اصلا ربطی به سخت افزار نداره. شما اگه رام استوک دارید یه کرنل, مثلا من فرانکو #10 نصب کردم, رو نصب کنید
و یا نهایتا رام کاستوم نصب کنید تا تفاوت رو احساس کنید.
منم اوایل رو رم حساس بودم ولی یواش یواش متوجه شدم واقعا پر یا خالی بودنش هیچ تاثیری نداره!
دوست من حرف شما درست ولی نمیشه به همین راحتی ازش گذشت در حالی که گفته میشه سخت افزار از نوع اس2م میباشد با سی پی یو یی قوی تر تازه انتظار میرفت که گوشی روون تر از این حرفا باشه ب عنوان مثال همین الان که تو وب میگردم از بالای وب بخام بیام پایین نوشته ها کمی فرم فرم میشه در حالی که اس تو با سی پی یویی ضعیفتر روون بود یا نثلا تو گالری تصاویر یا ویدوها از بالا به پایین که میایی کمی طول میکشه تا لود شن خلاصه من انتظارم بالاتر از این حرفا بود اگه من واقعا میدونستم با همچین مبحثی روبرو میشم اس توی عزیزمو نگه میداشتمو این کامینو بجاش نمیگرفتم
دوست من حرف شما درست ولی نمیشه به همین راحتی ازش گذشت در حالی که گفته میشه سخت افزار از نوع اس2م میباشد با سی پی یو یی قوی تر تازه انتظار میرفت که گوشی روون تر از این حرفا باشه ب عنوان مثال همین الان که تو وب میگردم از بالای وب بخام بیام پایین نوشته ها کمی فرم فرم میشه در حالی که اس تو با سی پی یویی ضعیفتر روون بود یا نثلا تو گالری تصاویر یا ویدوها از بالا به پایین که میایی کمی طول میکشه تا لود شن خلاصه من انتظارم بالاتر از این حرفا بود اگه من واقعا میدونستم با همچین مبحثی روبرو میشم اس توی عزیزمو نگه میداشتمو این کامینو بجاش نمیگرفتم
خوب این واقعا عجیبه که فرم فرم میشه تو وبگردی و 100 درصد یه
جای کار میلنگه.چون گوشی من مثل هلو روانه و هیچ لگ و فرم فرم
شدنی هیچ کجای کارش نیست!!
من فکر می کردم با آهسته بودن انیمیشنهاش مشکل دارید.
میشه بفرمایید چه رام و کرنلی رو گوشیتونه؟ روت کردید؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
ببینید این فرم فرم شدن خیلی ملموس نیست ولی یه جورایی نشون میده من الان وقتی فایرفاکس رو اجرا میکنم حدود 45 مگ از فضای رم رو اشغال میکنه کاش شما هم امتحان کنید بهم بگید واسه شما چقر فضا میبره
و نکته دیگه اینکه با اینترنت کار کردن بسیار مشکل شده برام مثلا همین صفحه رو که الان بالا آوردم چند بار روش کلیک کردم با این که دریافت داشتم ولی صفحه بالا نمیومد به زحمت اومد واقعا دارم دق مرگ میشم اگه نتونستم باهاش کنار بیام میخام ردش کنم
رام بنده انرویید2.3.6 jpkk2-clv26640
نسخهنسخه باند پایه xxkk5 یه کرنلی هم همراش بود که نتونستم دانلودش کنم لینکش خراب بود
من از رام اولیه هم که اورجینالش بود زیاد راضی نبودم اگه میشه شما هم بگید که از چه رامی استفاده میکنید که این همه ازش راضی
هستید و اگه امکانش هست لینک دانلودشم بدید که دان کنم
اگر گوشیتون رووت شده و CWM نصب دارید
کاستوم رام رو امتحان کنید
ضرر نمیکنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا این انگار بد نیست
فقط یکم سرگیجه میگیرید تا لینک دانلود یافت بشه
اینم انگار رام روونیه
خوب پیشنهاد من اول اینه که آخرین رام رسمیه خاورمیانه رو بریزید که میشه این رام : JPLA1
( با تشکر از بچه های موبالستان COD3r و Jack-Panosyan ) پسورد: samfirmware.com
و بعد با این CF_root گوشیتو روت کنی:
و بعد میتونی از طریق ریکاوری مود کرنل فرانکو ورژن 10 رو امتحان کنی:
این ترکیب گوشیه منه, بخاطر یک سری برنامه های خاص طرف رام کاستوم نمیرم و رام استوک رو بیشتر ترجیح میدم.
در ضمن چرا از فایرفاکس استفاده میکنی؟! براوزرهایی بهتری هم هستن.
آرش جان این لینکه خرابهو بعد میتونی از طریق ریکاوری مود کرنل فرانکو ورژن 10 رو امتحان کنی:
خب رامهای کاستوم را به خاطر باگهاشون دوست ندارم
بگذریم
سخت افزار گوشی خوبه
محیط کاربری تاچ ویز در نوت سرعتو کم کرده
چیز افتضاحیه
در گالاکسی اس دو نیز من تاچ ویز را حذف کرده بودم
در مورد وبگردی
من برای احتیاط همین الان هم تستش کردم
اصلا کند نیتس و لگ نمیزنه و ....
نمیدونم مشکل دوستان چیه
در کل اون اموزشی که برای حذف برنامه های سیستمی گذاشته بودم را بهتره مطالعه کنید
در این صورت مقدار رم ازاد گوشی بیشتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)