تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 100 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام
    امروز چرا اینترنت انقدر سرعتش رقته بالا
    من که همیشه رو 50-60 میگرفت حالا رسیده 200-220 !!!
    خبری شده... ISP ها عاقل شدن؟!
    برای بقیه دوستان هم اینجوری شده؟
    واسه من هم یه چند روزی میشد که ساعتهای 2-3 بعد از ظهر سرعت یهو میرفت به 160 از 20 ...... به مدت 2 ساعت فقط البته ...... بعد برمیگشت سرجاش ... اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم ...... البته دیگه نظر خورد و سرعت همون 20 کیلو مونده و تکووووووووون نمیخوره
    تازه 5 گیگ ترافیک داشتم این ماه و 15 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده هنوز !!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این تست من هستش با مخابرات اصفهان.هر گیگی 2500 تومن بدونه شبانه رو قبض هم میاد تا 50000 تومان هم بیشتر نمیشه استفاده کردم با سرور تهران هستش قبلا سرویسم 128 بود همین سرعت دانلودم با شبانه یه مدت شبانه پکید و هزینش هم ماهی 10300 تومن بود 3 گیگ بعدش هر 2 گیگ اضافه 5000 تومن بود.ولی این طرح جدید

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

مخابرات كه گنده من رفيقم داره هي قطعي داره سرعتشم درست و حسابي نيست مگر اينكه الان درست كرده باشن ؟

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه میتونی نامحدوداز مخابرات بگیر.چون مخابرات هم قیمتاش کمتره و هم سرعت واقعی بهت میده اما شرکتهای خصوصی قیمتا بالاتر و سرعت کمتر بهت میده
    آره. حتما.
    الان من بايد توي شيراز برم كجا؟

---
    - Sent from my iPod touch using Tapatalk

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرعت سرویس های نامحدود CRA درست شد یا نه؟
    دوستانی که از این سرویس ها گرفته بودن اعلام وضعیت کنند
    _______
    دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه

اینجا مطرح کنید سریع تر جواب می گیرید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

فرمایشات جناب مسعود منطقی و قابل تامل هست. با وجود این تحریم و محدودیت پهنای باند وقتی قانونی تصویب میشه باید پیگیرش شد . اگه همه شکایت کنن مسلما" نتیجه میده وحد اقلش این هست که سعیمون رو کردیم ومن تا حدی به این قضیه خوش بین هستم. در مورد پهنای باند این مسئله کاملا" جهانی هست . هیچ جای دنیا ترافیک اختصاصی برای کاربر ارائه نمیکنن مگر در شرایط خاص . به عنوان مثال در بزرگترین دیتا سنتر های هاستینگ و اینترنت دنیا هم حداکثر تراقیک تعلق یافته به یک پورت 1 گیگابیت در هر سروری که بصورت مستقیم به شبکه اینترنت ( نه داخلی) وصله 100 ترابایت در ماه هست که ممکنه هزاران کابری که ممکنه از خدمات این سرور استفاده میکنند از این ترافیک محدود استفاده کنن. ولی چنانچه شما این لینک رو بصورت اختصاصی بخوایید باید حدود 300-500 دلار در ماه بیشتر بپردازید . باید در نظر داشت که همه همیشه همزمان دانلود نمیکنن یا اینکه لااقل اگه فرض 1-10 درست باشه در شرایط خوش بینانه میتونیم این رو به نصف کاهش بدیم . پس نه کمترین و نه بیشترین رو میشه انتضار داشت و این مسئله رقابت رو ایجاد میکنه .
    Last edited by hadi.EST; 14-10-2011 at 15:19.

10. 4 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مال من که خرابه و اینطور که به نظر میاد درست بشو نیست و باید بیخیال این قانون شد... مگر اینکه مخابرات بیاد این سرویس ها رو بده که اون موقع میشه امید داشت قانون رو درست اجرا میکنن

12. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

مال من که خرابه و اینطور که به نظر میاد درست بشو نیست و باید بیخیال این قانون شد... مگر اینکه مخابرات بیاد این سرویس ها رو بده که اون موقع میشه امید داشت قانون رو درست اجرا میکنن
    خب مخابرات بعضی شهر ها قبل از این طرح هم سرویس های نامحدود حدود همین قیمت میدادن (سرعت هم همون سرعت اسمی ) ولی 128 به بالا به مردم عادی خیلی گیر میدادن

فرمایشات جناب مسعود منطقی و قابل تامل هست. با وجود این تحریم و محدودیت پهنای باند وقتی قانونی تصویب میشه باید پیگیرش شد . اگه همه شکایت کنن مسلما" نتیجه میده وحد اقلش این هست که سعیمون رو کردیم ومن تا حدی به این قضیه خوش بین هستم. در مورد پهنای باند این مسئله کاملا" جهانی هست . هیچ جای دنیا ترافیک اختصاصی برای کاربر ارائه نمیکنن مگر در شرایط خاص . به عنوان مثال در بزرگترین دیتا سنتر های هاستینگ و اینترنت دنیا هم حداکثر تراقیک تعلق یافته به یک پورت 1 گیگابیت در هر سروری که بصورت مستقیم به شبکه اینترنت ( نه داخلی) وصله 100 ترابایت در ماه هست که ممکنه هزاران کابری که ممکنه از خدمات این سرور استفاده میکنند از این ترافیک محدود استفاده کنن. ولی چنانچه شما این لینک رو بصورت اختصاصی بخوایید باید حدود 300-500 دلار در ماه بیشتر بپردازید . باید در نظر داشت که همه همیشه همزمان دانلود نمیکنن یا اینکه لااقل اگه فرض 1-10 درست باشه در شرایط خوش بینانه میتونیم این رو به نصف کاهش بدیم . پس نه کمترین و نه بیشترین رو میشه انتضار داشت و این مسئله رقابت رو ایجاد میکنه .
    البته بهتره به جای کلمه مسلما از احتمالا استفاده کنیم
    چون در بسیاری ار موارد (غیر اینترنت ) خیلی ها شکایت کردند و هیچ چیزی هم تغییر نکرده !!

.................................................. .................................................. .........
    در ضمن کسی از نامحدود های شاتل یا صبانت استفاده کرده ؟؟

14. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز اينترنتم قطع بود نتونستم بيام فروم،
    من احمق رفتم ازاين سرويس هاي cra شاتل گرفتم اونم 512 و اصلا به پيشينه ي اين شركت كه به قول يكي از دوستان از نوادگان چهل دزد بغداد هستند توجه نكردم! حالا بعد چند روز كه اينترنتم وصل شده عوضي ها سرعتم رو روي 2 كيلوبايت برثانيه محدود كردن و عوضي ها اصلا دان استريم خطم رو روي 508 كيلوبيت قرار دادند! حالا پشتيباني شون با پر رويي تمام مي گه طبق قانوني كه توي سايت تو همون قسمت cra هست، ما هر سرويس رو بين حداقل 10 نفر شير مي كنيم! يعني بيشتر از 10 نفر! بعد من گفتم يعني شما سرويس من رو بين 32 نفر شير كرديد؟ و نمي خوايد قانون سازمان تنظيم مقررات رو رعايت كنيد؟‌اما يارو دگيه جواب نداد.
    بعد رفتم دفتر مركزي شركتشون تو قم كه حقم رو بگيرم، كه با رئيسشون كه يه يارو عوضي بود، حرف زدم. بعد صحبت هاي طولاني گفت نه پولت رو پس مي ديم تو هم هر جا مي خواي بري برو شكايت كن! حالا چند روزه كه ازشون تو سايت سازمان تظيم مقررات شكايت كردم اما فعلا كه خبري نيست!
    ديگه چه كاري به نظرتون مياد كه بكنم؟ درضمن هم از صفحه فيلم گرفتم هم عكس به عنوان مدرك جرم نگه داشتم.
    اين پست رو توي تاپيك شاتل هم دادم اينجا هم نوشتم شايد به درد بعضي ها بخوره!

16. 3 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •