چی بگم والا من که لپ تاپ خیر سرشگیمیمنگم چیزی ندیدم! مافیا 2 نصب کردم وقتی میذارم روی رزولیشن بالا و کمترین کیفیت گرافیک لگ داره دارکسایدرز همینطور! من فکر می کنم شما زیاد ایکس باکس بازی کردن با پورت HDMI روی یک LED 46 Inch رو تجربه نکردی واسه همین این مقایسه رو می کنی... اگه امتحان نمی کردم خودم هیچی نمی گفتم...
گرافیکم جی فورث GT540 و سی پی یو i7 2670QM و رم هم 8 گیگ دیگه به قول شما این میشه سیستم نسبتا خوب نه های اند ولی روی رزولیشن 1366 هر بازی لگ داره حتی وقتی می ذارم روی کیفتیت پائین... نگید از درایوره که آخرین درایور همیشه نصبه روی سیستمم... شما وقتی ایکس باکس رو وصل می کنید به HDMI یه 46 اینچ رزولیشن 1920 در 1080 میده اگه سیستم های اند نباشه هیچ بازی امروزی رو نمیشه روی این رزولیشن گذاشت و لگ نداشت روی 1366 بازی مثل مافیا 2 که مال 2 - 3 سال پیشه کم میاره چه برسه به 1920
ولی منظورم از اینا گفتن اینه که سیستم باید واقعا توپ باشه واسه خروجی خوب گرفتن از بازی های امروزی بخصوص که الان اکثر بازی های PC پورت از روی کنسول هستند... همه اشون نه بعضی ها یا بهتر بگیم تقریبا بیشترشون... دقیقا همون کیفیت و رزولیشینی که من روی ایکس باکس می گیرم روی لپ تاپ نمی گیرم این نشون دهنده چی هست؟ یعنی باید که سیستم های اند باشه که بتونه سرتر باشه از لحاظ خروجی... تازه کل اینا به یه طرف قضیه اساسی اینه که بازی روی کنسول به شما این اطمینان قلبی رو می ده که هیچ لگ و افت فریمی رو تحت هیچ شرایطی نمی بینید. ولی روی PC حتی همون های اند هم رندرینگ ها بعضا چشمه هایی از ناتوانی رو نشون می دن... من اول صحبت هام هم گفتم بازی روی PC واقعا یه عالم دیگه ای داره هیچ کسی منکر این قضیه نیست... من می گم گیمینگ کنسولی سهولت بیتری داره از هر لحاظ که فکرشو بکنی