من 4 0 4 رو با فلش زدم تغییرات زیادی رو تو شکل شمایل نمیبینم! اخر فلش هم یه اررور های قرمزی زد اما بهرحال اندروید 4 نصب شد
فکر میکردم افکتها بیشتر و خوشگلتر بشن
اونایی که 4 دارن یه چندتا عکس بزارن بیبنم همینه یا ناقص نصب شده!
من 4 0 4 رو با فلش زدم تغییرات زیادی رو تو شکل شمایل نمیبینم! اخر فلش هم یه اررور های قرمزی زد اما بهرحال اندروید 4 نصب شد
فکر میکردم افکتها بیشتر و خوشگلتر بشن
اونایی که 4 دارن یه چندتا عکس بزارن بیبنم همینه یا ناقص نصب شده!
الان که به اندروید 4 آپدیت کردم یکی دو تا مشکل کوچیک واسه گوشی پیش اومده اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه لطفا.
- یکی اینکه LED کوچیکه بالای گوشی که موقع اس ام اس اومدن یا میس کال داشتن چشمک میزد، دیگه چشمک نمیزنه.
- دوم اینکه برنامه Go launcher EX بعضی جاهاش مثل تنظیمات لانچر کار نمیکنه ( با انتخاب تنظیمات لانچر از برنامه میپره بیرون )
- یه چیز دیگه، تو دمو های اندروید 4 گفته شده بود یه screen lock اضافه شده که با تشخیص چهره به وسیله ی دوربین جلو کار میکنه. اما من هرچی گشتم همچین چیزی پیدا نکردم. اصلا همچین چیزی واقعا اضافه شده؟؟![]()
سلام داییم این گوشی خریده (ایکسپریا مینی )میگه این گوشی وقتی داغ میشه به طور خودکار backمیکنه راه حلی برای برطرف کردن این مشکل هست؟با اپدیت کردن این مشکل حل میشه ؟ ممنون میشم از جوابتون![]()
دوستان اندروید 4 که برای مینی اومده ایا فارسی رو ساپورت میکنه؟
ال ای دی چشمک نمیزنه به طور پیش فرض!
face unlock رو به صورت پچ توی ریکاوری میتونین بزنین
توی موبایلستان قسمت مینی دنبال gscript بگردین.سلام داییم این گوشی خریده (ایکسپریا مینی )میگه این گوشی وقتی داغ میشه به طور خودکار backمیکنه راه حلی برای برطرف کردن این مشکل هست؟با اپدیت کردن این مشکل حل میشه ؟ ممنون میشم از جوابتون
بلهدوستان اندروید 4 که برای مینی اومده ایا فارسی رو ساپورت میکنه؟
سلام
اگر به 4 آپدیت کردیم و مشکل داشت میشود برگردونیم به اندروید قبلی ؟
مرسی
اره میشه چرا نشه؟
سلام
پس اگر مشکلی نداره میشود بگید با چه نرم افزاری باید آپدیت کنم برای 4 از طریق کامپیوتر و کلا آیا آپدیت 4 بهتره یا همون قدیمه برای xperia mini
اگه بوت لودرتون لاک هست با پی سی کامپنین pc companion چک کنی میتونی آپدیت کنی. میتونی هم فایل رو دانلود کنی و با flashtools فلش کنی. من که اصلا با icsش حال نکردم. بهترین رام هم به نظرم cyanogenmode 7.2 هست یه بار امتحانش کنین دیگه سراغ stock چه 2 چه 4 نمیرین
این رام cyanogenmode 7.2 برای مینی هم هست؟ میشه لینکش رو بدین؟
من بوت لودرم بازه اگه لینکی از اندروید 4 بدونه دست کاری شده داریدبزاری ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)