نه مشکل اینه که خروجی برای اتصال کابل ویدئو پرژکتور به لپتاپ نداره.
یعنی کسی تا حالا این لپتاپو به ویدئو پرژکتور وصل نکرده بگه چه جوری میشه؟
نه مشکل اینه که خروجی برای اتصال کابل ویدئو پرژکتور به لپتاپ نداره.
یعنی کسی تا حالا این لپتاپو به ویدئو پرژکتور وصل نکرده بگه چه جوری میشه؟
سلام میخواستم بدونم چه بازی های جدیدی و اه چه وضوحی اجرا میشه
رو این لپ تاب
اوووم دیگه راهی نبوده ما امتحان نکرده باشیم
تست کردم دیدم وقتی به جای resume از mission select وارد مراحل بازی های call of duty میشی حالا چه modern warfare ها چه black ops خیلی کمتر پیش میاد که وسط بازی هنگ کنه لپ تاپ. شمام یه تست بکنید.
من modern warfare 3 و battle field 3 و Assassin's Creed Revelations رو روش ران کردم. رزولیشنم که 1366/768سلام میخواستم بدونم چه بازی های جدیدی و اه چه وضوحی اجرا میشه
رو این لپ تاب
چه جالب.................روی single player هم اصلا هنگ نمی کنه!!!!
رفیق این مشکلت با یه کابل تبدیل 10 یا 12 هزار تومنی حل میشه..توی بازار هم فراوونه
من کال آو رو تموم کردم روی بالاترین حالت گرافیک و هیچ مشگلی هم پیش نیومد...حتی یک بار![]()
سامی جان شما کار خاصی کردی؟ مثلا نصب درایور خاصی یا تفییر تنظیمات؟
درایور گرافیکم همیشه آپ دیت هست و توی nvidia control panel گرافیک پیش فرض رو روی geforce 540 گذاشتم...همین
سلام دوستان من تا حدودی مطالب این تاپیک رو دنبال کردم اما جوابی که می خواستم نگرفتم لپ تاپم XPS L502.ممنون می شم این 2 تا سوال منو جواب بدین (یه خواهشی که دارم اگه میشه به همدیگه تو جواب دادن سوالا و قانع کردن همدیگه بی احترامی نکیند)
1.از این TV لپ تاپ چطوری میشه استفاده کرد؟اصن تو ایران پوشش داره؟
2.من GTA IV liberity city رو نصب کردم ولی lag داره بازی.کارت گرافیکمم کامل شناخته.شندیده بودم یه سری patch هایی هست که خود nvidia واسه این بازی گذاشته.بقیه بازی ها رووون بالا میاد.چی کار باید بکنم؟
سلام...واسه راه اندازی tv باید از windows media center استفاده کنی و توی قسمت sething تی وی رو انتخاب کنی و تنظیمش کنی..(آسونه)...90 % شهرهای ایران این قابلیت رو دارن که تی وی دیجیتال رو پخش کنن..
واسه بازی هم کارت گرافیکت رو حتما" آپدیت کن و نرم افزارهای بازی رو هم کامل نصب کن ..من خودم gta رو بدون لگ بازی کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)