چه کارهایی ؟ بگید ممنون میشم
چه کارهایی ؟ بگید ممنون میشم
من تنظیمات مودم شما رو بلد نیستم اما مال خودم رو گذاشتم روی t1 ---annex a
مرض داشتنش که داره ولی داون استریم رو به خاطر سرویس های جدیدش برده بالا مثلا 3 مگ و 4 مگ و قرار نیست سرعت شما بیشتر بشه چون اکانت روی 2048 لیمیت شده .. سرویس های 128 -256 -512 هم روی دوبرابر خودشون لیمیت شدن و ربطی به دون استریم نداره..
مودم من d-link 2600u هست .....
گفتم که من تنظیمات مودمتو بلد نیستم اما مال خودم یک قسمتی داره که میتونم خط رو بزارم روی 1.5 مگ و اپلود 512 که لینک نپره ...اتوماتیک برام تنظیم میکنه
خوب دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه ! من اگه بخوام 2 مگ بگیرم نخوام داون استریم رو روی 4 مگ ببندن کیو باید ببینم ؟!!! رو 4 مگ نویز خط خیلی شدید میشه و چراغ لینک مدام میپره !!
سلام دوستان
شماره خونه ما فیبر نوری است (مرکز انقلاب اهواز)
مخابرات توی اهواز روی فیبر نوری خدمات adsl ارائه میده ؟؟
تا ماهی 55.000 تومان میتونم بدم . به نظر شما چه سرویسی بگیرم که راحت بشه دانلود کرد ؟؟
آدرس سایتش چیه ؟
شما 2 مگ بگیر ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ادرس سایت .....
فکر نکنم بشه کاریش کرد هزاران نفر مثل شما همین مشکل رو دارن اونا که وقت نمیزارن تا داون شما رو تغییر بدن میندازن گردن مرکز مخابراتی و خودتون.تازه این که چیزی نیست اگه 10 مگ هم مثلا بخوان ارایه بدن اونوقت ممکنه خطهامون رو بندازن روی10 مگ اونوقت دیگه کانکت نمیشه....
درسته . میگم مودم شما چیه که میتونی داون استریم و آپ استریم رو خودت تغییر بدی ؟! مودم من tp-link 8901g . میتونم مثل شما اینکارو بکنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)