قیمت گالکسی تب 8.9 تغییر نکرده!
من دیروز قیمت کردم!
920 تومن با گارانتی مایکروتل!!
قیمت گالکسی تب 8.9 تغییر نکرده!
من دیروز قیمت کردم!
920 تومن با گارانتی مایکروتل!!
اینو نگاه:
نسبت به قیمتش و جدیدیش ، خوبه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فک کنم 600 هم بشه تو بازار پیدا کردم!!
برا اونایی که بی سیم کارت میخوان خوبه!!
دوست عزيز من كه از خود نمايندگي هاي سامسونگ 2 جا زنگ زدم همه 970 هر كي يه قيمت ميده و اونجايي كه خريدم 920 تومان ميده 955 تومان ولي آل ديجيتال 920 زده حالا نميدونم قيمت قديم هست يا جديد.
از مدیر این انجمن عاجزانه تقاضا دارم برای بلند شدن صدای این دادخواست کمک کنید تا بتونیم از سرویس های گوگل استفاده کنیم
گوگل ماموریت خود را "سازمان دهی اطلاعات جهان و مفید و دردسترس قرار دادن آنها بصورت عمومی می داند" اما ما هم بخشی از این جهان هستیم و بدون ما ماموریت گوگل انجام نشده خواهد بود. بسیاری از ایرانیان ابزارهای مبتنی بر سیستم عامل اندروید خریداری می کنند اما دسترسی آنها به مارکت نرم افزارهای اندروید بسته شده است. ما ایرانی ها برای خرید ابزارهای اندرویدی هزینه کرده ایم و به همین دلیل مستحق استفاده از مارکت برنامه های اندروید هستیم.
اما ایرانی ها برای دسترسی به نرم افزارهای مورد نیاز خود مجبور به استفاده از مارکت های غیر رسمی و بعضا غیرامن و خطرناک هستند.
لینک دادخواست که نیازمند امضای شماست
لطفا به هرکی میدونید بفرستید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر اینکه امکاناتش خیلی از ویوسونیک کمتره وگرنه که میخریدمش فقط برندش عالیه جیپیاس نداره
یعنی میخوام بلند شم برم تمام این موبایلی ها رو با دوشکا خفه کنم!!
هر کی عشقی یه قیمتی میده!!![]()
من تصمیم دارم به برادرم بگم از دوبی بیاره تو عید میاد.
اما از طرفی شک دارم این کار رو بکنم یا نه
به خاطر گارانتی و بیمه!
به نظرتون کار درستیه؟؟؟
galaxy 8.9 3G میخوام بگیرم
'گرامی شما فکر میکنم از اون دسته افرادی هستی که عقل و خردشون...
شما لینک رو ببین ، جزئیات رو بررسی کن ، بعد نظر بده...
شما سنگین تر نیسی در مورد چیزی که اطلاع نداری حرفی نزی...
لااقل یه سرچ کن...
شما تو سایت آمازون این تبلت رو تقریبا 130 دلار میتونی تهیه کنی
130*1800 = تقریبا 240 تومن حداقل قیمت آمازون هستش
بخواد بیاد اینجا بیشتر هم میشه
پس با این اکرون و ویو برایری میکنه
این قیمت
میریم سراغ سخت افزار
شما یه سرچ تو یوتوب کنی ویدئو هاشو پیدا میکنی
سوات چیزه خوبیه!!!
سخت افزار سی پی یو 600 رام 256 و اندروید 2.2 و...
من میگم که ایشون اینو از چین با 120 هزار تومن بخره
بعد هم استفاده میکنم بعد 2 ماهم میام میگم خراب شده یا نه!!
اطلاعاتتون رو ببرید بالا ... انقدر برند .. برند نکنید لطفا...
اینکه یه محصول رو با قیمت بالا خرید کنید ، نشان نمیده شما خریدار ماهری هستی...
Last edited by AMIRHJ; 19-02-2012 at 18:33.
من میگم از همینجا بگیر. دوستم دیروز زنگ زد داداشش تو بلژیک بفرسته براش گفت اینجا 1 میلیون و خورده ای تبلت گلاکسی 8.9 تازه به پول اونجا نه ایران.من 920 خریدم حالا گرون شد.
این مسئله که روزه شک دار نداره گرامی
یه محاسبه ساده کن ببین تفاوت قیمت چقدره
طبعا اگر شما با احتساب بیمه و گارانتی تفاوت قیمت زیادی رو دیدی بخر
ندیدی هم که از همینجا بخر
1موردی هم که من میدونم فاصله قیمتی اینجا با دوبی تقریبا 7-10 درصده تقریبا که با احتساب گارانتی و بیمه یکی میشه
اما
حالا اگه اخوی شما با دلار مسافرتی خرید کنه تفاوت قیمت خیلی بیشتر میشه که توصیه میشه خرید کنی والا با دلار عادی تفاوت محسوسی نداره
در مورد بیمه و گارانتی تو ایران ، بودنش بهتر از نبودنش هست اما بازم اگه اختلاف قیمت فاحشه زیاد اهمیت نداره..
نکته آخر تو ایران موقع خرید هزار مدل پک از یک محصول میبینی ( کابل ال نداره ، فلان چیزو نداره و ..) شما محصول رو با تمام ملحقاتش بررسی کن و اینکه خرید این محصول در دوبی چه چیزی به همراهش ارائه میشود...
در مورد بلژیک و کلا
بعضی کشور ها هنگام خرید یه مالیاتی (TAx ) ازتون میگیرن که اگر اون فرد مقیم نباشه و بخواد خارج بشه اونو کسر میکنن و بهش بر میگردونند..
و این تفاوت قیمت بخاطر مالیاتی است که میدند...
Last edited by AMIRHJ; 19-02-2012 at 21:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)