تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 111 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بازی واقعا قشنگ ولی افتضااااااااااااااااح در حد تیم ملی ... اینقدر حالم بهم میخوره از گیم پلیش که نگو ... دکمه 6 رو میزنم از بدن یارو رد میشه بعد یارو مشت که میکوبونه زمین از خونم کم میشه . طوری که اصلا از دکمه 6 یا همون قدریش استفاده نمیکنم ... این چه وضع مضخرفیه .. این آپدیت لامصب پس چه غلطی تو این بازی کرد ؟ چون فقط افت فریم مارو بیشتر کرد ....

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی واقعا قشنگ ولی افتضااااااااااااااااح در حد تیم ملی ... اینقدر حالم بهم میخوره از گیم پلیش که نگو ... دکمه 6 رو میزنم از بدن یارو رد میشه بعد یارو مشت که میکوبونه زمین از خونم کم میشه . طوری که اصلا از دکمه 6 یا همون قدریش استفاده نمیکنم ... این چه وضع مضخرفیه .. این آپدیت لامصب پس چه غلطی تو این بازی کرد ؟ چون فقط افت فریم مارو بیشتر کرد ....
    بابا اینکه گیم پلیش معرکه است . خداییش گیم پلی روونی داره توی همه بازی ها . دقیقا مثل نسخه 1 . اینایی هم که میگی باگ نیست که با اپدیت رفع بشه .

تو اگه پس یه بازی مثل Dark souls رو بازی کنی چی میگی ؟ مضخرفترین کنترل ها توی تمام بازی های عمرم رو دیدم توی اون بازی . خداییش این بازی باز خوب کار شده . در ضمن اگه میتونی با دسته بازی کن چون اصلا با کیبرد حال نمیده . با دسته بازی کن ببین بازم میگی بده ؟

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

منم باهات موافقم.
    اما نه کاملا موافق.
    این شرکت THQ دیگه داره خودشو خراب میکنه.
    اون نسخه ی 1 بازی از نظر من گرافیکش بهتره
    ولی این خیلی کم.
    شنیدم داره نسخه ی 3 رو هم میزنه ببینیم این دفعه
    چیکار میکنه خدا کنه گرافیکش خوب باشه.
    باتشکر:

حسین.

5. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بابا اینکه گیم پلیش معرکه است . خداییش گیم پلی روونی داره توی همه بازی ها . دقیقا مثل نسخه 1 . اینایی هم که میگی باگ نیست که با اپدیت رفع بشه .

تو اگه پس یه بازی مثل Dark souls رو بازی کنی چی میگی ؟ مضخرفترین کنترل ها توی تمام بازی های عمرم رو دیدم توی اون بازی . خداییش این بازی باز خوب کار شده . در ضمن اگه میتونی با دسته بازی کن چون اصلا با کیبرد حال نمیده . با دسته بازی کن ببین بازم میگی بده ؟
    dark soul رو که من دانلودش کردم واقعا گفتم این دیگه چه بازی هستش .. افتضاح بود ..
    ولی این خیلی بازی خوبیه فقط همون یه تیکش واقعا باگ بزرگیه نمیدونم تست کردی یا نه .. همون یارو ربات که شبیه ghorn هستش که مشت میخوبه زمین ... اونو من وقتی میخواست مشت بکوبه بهم 6 رو میزدم از بدنش رد میشه خونشو هم کم میکرد ولی وقتی مشک میکوبید زمین با اینکه من از بدنش رد شدم و اونطرف بودم از خونم کم میشد ... وگرنه اون یه تیکش که دوتا ghorn با یه مشت خورده زیزه ها میریزن سرت رو من بیش از 50 بار بازی کردم تا ردش کردم .. خیلی سخت بود .. این خورده ریزه ها سخت تر از غول هاشه ...

الان یه جا گیر کردم یادم نمیاد چطوری بود. چطوری باید از چوب بالایی خودمو ول کنم رو چوب پایینی .. شاید سوال مسخره ای باشه ها ولی اصلا یادم نیست چطوری بود شاید برای اینه که من iam alive زیاد بازی کردم دکمشو یادم رفته ولی باور کنید هر دکمه ای رو بگید زدم .. E رو که میزنم خودشو بکل ول میکنه میام کف زمین ...

Last edited by mahyarSAMSUNG; 08-10-2012 at 20:01.

7. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

dark soul رو که من دانلودش کردم واقعا گفتم این دیگه چه بازی هستش .. افتضاح بود ..
    ولی این خیلی بازی خوبیه فقط همون یه تیکش واقعا باگ بزرگیه نمیدونم تست کردی یا نه .. همون یارو ربات که شبیه ghorn هستش که مشت میخوبه زمین ... اونو من وقتی میخواست مشت بکوبه بهم 6 رو میزدم از بدنش رد میشه خونشو هم کم میکرد ولی وقتی مشک میکوبید زمین با اینکه من از بدنش رد شدم و اونطرف بودم از خونم کم میشد ... وگرنه اون یه تیکش که دوتا ghorn با یه مشت خورده زیزه ها میریزن سرت رو من بیش از 50 بار بازی کردم تا ردش کردم .. خیلی سخت بود .. این خورده ریزه ها سخت تر از غول هاشه ...

الان یه جا گیر کردم یادم نمیاد چطوری بود. چطوری باید از چوب بالایی خودمو ول کنم رو چوب پایینی .. شاید سوال مسخره ای باشه ها ولی اصلا یادم نیست چطوری بود شاید برای اینه که من iam alive زیاد بازی کردم دکمشو یادم رفته ولی باور کنید هر دکمه ای رو بگید زدم .. E رو که میزنم خودشو بکل ول میکنه میام کف زمین ...

در مورد اون انمی ها واقعا جای تعجب داره!!!با یکم تمرین تو جاخالی دادن کلا دیگه به حساب نمیان،البته اگه اسلحه قوی هم داشته باشید که هیچی!!!
    سوال دوم هم که جوابش E هست.وقتی میزنی سکو رو ول میکنه البته بعد از ول کردن سکو بالا رو بگیرید تا وقتی رسیدید سکوی پایینی بگیرتش.

9. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی میدونه اون قسمت که اون عنکبوت بزرگ رو وقتی میکشی(همون که یکی از روح سبزها میپره روش کنترلش می کنه) بعدش باید چکار کرد؟!
    من زدم نفلش کردم حالا این کلاغه اسمش چی بود dust! توی همون محوطه رو فقط نشون میده(داخل یک غار هست هیچ چیزیم توش نیست)
    بزن Fast Travel از رو نقشه از اون قسمت خارج شو
    حامد این یعنی چجوری؟!
    ببخش تو را به خدا...اینا همش اقتضای(میدونم غلطه!) کهولت ســــنِ : دی
    Last edited by B.3.S.T; 10-10-2012 at 03:22.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

نسخه PS3 ورژن امریکا که 8 ساعت پیش امد:

Darksiders_II_USA_PS3-ANTiDOTE
    Last edited by italodance; 10-10-2012 at 11:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

حامد این یعنی چجوری؟!
    ببخش تو را به خدا...اینا همش اقتضای(میدونم غلطه!) کهولت ســــنِ : دی
    مگه چند سال داری؟؟؟
    به راحتی میتونی فست تراول کنی.برو تو نقشه!!! بعد بزن نقشه اصلی بیاد(تو کنسول نمیدونم اما رو پی سی با زدن اسپیس حالت نقشه رو عوض میکنه) بعد یه قسمت دیگه رو انتخاب کن و با زدن اینتر فست ترول میکنی.

ولی واقعا مشتاق شدم بدونم چند سال داری.

13. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من کفرم دیگه داره در میاد من آرگول رو ریختم حجمشم حدود 400 مگ هست ولی چجوری باید بدونم تاثیر گذاشته هیچ تایتل آپدیتی هم نیست بریزم کسانی که آرگول رو دارن بگن چطوری میشه تاثیر این دی ال سی رو دید کجاست این آرگول تامب

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نمیدونم بگم مضخرف یا بگم عالی .. این بازی اینقدر عالیه که منو معتاد خودش کرده اونقدر مضخرف که اعصاب ادمو میریزه بهم ... آخه چه دلیلی داره من وقتی دارم با شمشیر طرف و میزنم اونم میتونه منو بزنه ؟ یا اصلا چرا در حین این که دارم فن های قدرتی مثل اون تابوت ها رو از توی زمین میارم توانایی اینو داشته باشن که بهم صدمه وارد کنن پس این انرژِی قدرتیه ؟ اصلا بازی ایراد داره ... شما تو هر بازی که نگاه کنید در حال فن قدرتی زدن هیچ کس نمیتونه به شما حتی نزدیک شه ... وتاقعا سر 4 تا دونه ریزه پیزه من 20 30 بار بازی میکنم تا ردش کنم

16. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •