سلام دوستان عزیز
من تا الان هیچی نخوندم
بنظرتون میشه تو ایام مدرسه یعنی پیش دانشگاهی درسای سوم و دوم رو هم خوند ؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز
من تا الان هیچی نخوندم
بنظرتون میشه تو ایام مدرسه یعنی پیش دانشگاهی درسای سوم و دوم رو هم خوند ؟؟؟؟
این هم لینک ممسقیم ارشیو برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از اول زمستون هم شروع کنی عقب نیفتادی ولی اول زمستون که گفتم اخزین فرصته برای شروع شما که الان می خوای شروع کنی خوبه هیچی هم عقب نمی افتی می تونی دروس پایه هم همراه پیش بخونی فقط باید یه کم تلاشتو بیشتر از سال های دیگه درس خوندنت کنی.
سلام من دانش اموز انسانی هستم،بدبختانه تا الانم چیزی نخوندم
فکر میکنم وقت کم دارم،واسه درسهای اختصاصی کتابایی میخوام که حجمش زیاد نباشه که بتونم سریع تمومش کنم
ممنون میشم اگر کمکم کنید
من باید فعلا چه درسایی رو بخونم ؟؟؟؟
رشته تون چیه؟
من ریاضیم
معدلمم خرابه کتبیم15.5
به پیشنهاد بعضی دوستان نمونه فایل هایی از کتاب های رمزینه را در اختیارتان قرار میدم برید بگیرید و حالش را ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسابانو حتما خوب بخون هم به درد کنکورت میخوره،هم برا سال بعد نیازش داری
معارف دوم،سوم رو هم 1 دور بخون،
لغت و تاریخ ادبیات رو هم 2 دور بخون+معنی ابیات
عربی رو ترجمه کار کن،
شیمی و فیزیکم رو بخش های مهم کار کن:
بودجه بندی سوالات:
![]()
درسته که این 2ماهی که گذشت از دست دادی ولی اگه با برنامه ریزی کارتو شروع کنی و اراده قوی داشته باشی شک نکن که موفق میشی
شما اول برای هر درس فکر کن که چه مبحثایی مشکل جدی داری (دروس پایه ) و یه لیست بنویس
اگه می خوای نتیجه واقعاَ عالی بگیری باید تا طرفای آذر و دی این بیشتر این مشکلات حل بشه
پس با برنامه ریزی ( برنامه ای که خیلی هم سنگین نباشه ) در کنار درس های سال چهارم که همزمان با استاد پیش میری ضعف های پایه رو از بین میبری و البته قسمتی هم باید اختصاص بدی تا اون مباحثی از پایه که مشکل نداری مرور کنی که از یادت نره
بعد از اون هم باید یادگیری و تسلط دروس سال چهارم و مرور آموخته هاتو ادامه بدی
فعلا از اون ضعف های اصلیت شروع کن اولویت درس هم اول ریاضی و فیزیک و شیمی (اگه هم تسلط کامل روی هر کدوم داری برو بعدیشو بخون)
Last edited by hermione; 28-08-2011 at 15:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)