تاثیر تیغ زدن موی سر در جلوگیری از ریزشبا سلام
دوستان من به شدت ریزش مو دارم ! همه مدل شامپو و دارو ( گیاهی و شیمیایی ) رو تست کردم اما بی فایده بود ! اخیرا شنیدم که تیغ زدن خیلی خوبه !
آیا مورد تایید دوستان هست و توجیه علمی داره ؟
تاثیر تیغ زدن موی سر در جلوگیری از ریزشبا سلام
دوستان من به شدت ریزش مو دارم ! همه مدل شامپو و دارو ( گیاهی و شیمیایی ) رو تست کردم اما بی فایده بود ! اخیرا شنیدم که تیغ زدن خیلی خوبه !
آیا مورد تایید دوستان هست و توجیه علمی داره ؟
سلام
توجیه علمی که نداره ولی من خودم فصل تابستان همیشه با تیغ میزنم الانم زدم![]()
البته بی تاثیر هم نیست حداقلش اینه که مدت دو سه ماه استرس ریزش مو نداری و اگرم مشکل چربی و شوره داری تا دو سه ماه از این بابت هم عذاب نمیکشی
سلام
این ژل ها که قوی هستن و مو رو خشک نگه میدارن ضرر دارن؟؟
دوست عزیز از نظر من به طور کلی ژل-تافت-واکس مو و..... برا مو مظر هستن و بهتره که استفاده نشه.
من که استفاده نمیکنم و از حالت موهام راضی هستم.
دوستان بهترین روش واسه گرفتم موی دست چیه ؟ ( پسر )
سلام دوستان
برادرم دست هاشو دکلره کرده آخه با سن نه چندان زیادش دست هاش موهای زیادی داره و شکلی بدی به دستش داده
الان که چند روزی از دکلره گذشته مو های دستش به طور سریع شروع به رشد کرده ، جوری که انگار تیغ زده باشیش
که فکر کنم به خاطر اینه که موها سوخته و دوباره شروع به رشد کرده
راهی هست که بشه مو ها رو بی رنگ کرد ولی مو ها نسوزه ؟ که رشدش سریع نشه
در کل چه پیشنهادی برای برادر من دارید ؟
دوستان ژل که موهام می زنم بعدش موهام بد جور خشک می شه و دیگه نرم نمی شه.
موهای خشکی دارم! ریزش مو و شکستگی مو هم دارم تا حدودی
به نظرتون بهترین نرم کننده مو چی با ژل به موهام بزنم که موهام خشک و شکننده نمونه و نرم باشه!؟
من پامو ی بار تیغ زدم خیلی بلند بود 5-6 سانت هر تار مو گفتم دیگه عمرا انقدر بشه و واقعا نتیجه داد .الان 3-4 سانت دیگه بیشتر نیست![]()
موضوع دیگه به نظرم اصلا برای مرد زشت نیست که دست و کلا بدن مو داشته باشه .ولی دکلره و... جالب نیست
دوستان لطفاً بیشتر راهنمایی کنید
الان مو هایی که دکلره شده تهِ شون سیاه شده
بعضیا میگن داره رشد میکنه و بعضیا میگن رشد نمیکنه فقط داره دوباره سیاه میشه ! کسی در این مورد اطلاعات داره ؟
به نظرتون چطوره که مو ها از ریشه کنده شه ؟ با موم یا.....
رشدش بیشتر نمیشه ؟ سیاه تر و ضخیم تر نمیشه ؟
ژل رو خشک شدن مو تاثیر میزاره و کلا به مو آسیب میزنه از نظر من
شما میتونید از نرم کننده ها یا واکس مو استفاده کنید که میتونه به نرم تر شدن مو کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)