بعذ از اینکه صحنه اهسته شد باید سریع کله طرف رو هدف بگیری و شلیک کنی و سریعا اون حالت آهسته رو قطع کنی( من با space این کار رو می کنم)
بعذ از اینکه صحنه اهسته شد باید سریع کله طرف رو هدف بگیری و شلیک کنی و سریعا اون حالت آهسته رو قطع کنی( من با space این کار رو می کنم)
چرا اصلا نمیشه مخفی شد مثلا با اینکه لباس عوض کردی همش بهت شک میکنن مگه پلیسا همشون هم دیگه رو میشناسن تازه من اگر برم جلوی پلیسا instinct بزنم هم باهاشون گرم نمیگیره که رد شم
باهاشون نباید گرم بگیره !
جلو بارکد پشت کلشو میگیره تا نفهمن.
یا کلاهشو میاره پایین رو صورتش.
مخفی کاریش خیلی نسبت به قبل سخت تر شده.
لباس هر دسته ای را که بپوشی، همون افراد بهت شک میکنند، ولی دیگران نه. البته این طبیعی تر هم هست. چون اونها همکاراشون را میشناسند و چون چهره جدید نا آشناست، شک میکنند. مثلا میگن "من قبلا تو را ندیدم" یا "گم شدی؟ "
آقا ما که آخرشم این بازیو گیر نیاوردیم...
انصافا خوب بود.دیگه هر بازی ای یه داستانی داره. یه کم و کاستی داره ولی هیتمن همیشه عالیه
من صد باری هی میگفتم خب الان دیگه تموم میشه..الان مرحله آخره ... :-) خیلی خوب بود که مراحل زیادی داشت
بهترین لباسی که توش خودمو مخفی کردم لباس مجسمه آهنیه تو مراحل آخر بود.خیلی جالب بود!
یه بدبختی هم داشت این بازی:وقتی 3 میشد باید میوفتادی دنباله ملت که نرن لو ت بدن :-)
فقط یه سوال:
واقعا چند جور پایان داره ؟؟
لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟
خوب باید لو بره .....!!لباس اهنی با حال بود.فقط نمیدونم چرا هر کی رد میشد سریع لو میرفت ؟
مگه میشه لباس یه شوالیه آهنی خود به خود راه بره...مگه اینه جِن توش بره...
اون لباس هم فقط به درد این میخوره باهاش همونجا که هستی Hide بشی هر کسی بهت نزدیک شد با شمشیر دخلش رو بیاری...
کسی لباس مترسکی پوشیده بود ؟
خیلی باحال بود ...
البته خیلی هم بازی رو غیر طبیعی میکرد![]()
منظورم این بود که در همون حالت مخفی شک میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)