بازی بعدی بنظتون دیدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چهار بازيكن از ليست پرسپوليس خط خوردند
مرجع خبری پرسپولیس : چهار بازيكن از فهرست تيم فوتبال پرسپوليس براي سفر به كرمان خط خوردند.
پرسپوليس در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر فردا شب در كرمان ميهمان مس سرچشمه است. از همين رو كادر فني پرسپوليس نام هادي نوروزي، وحيد هاشميان، مازيار زارع و مجتبي شيري را از ليست 18 نفره خود براي بازي فردا شب خط زد.
اين بازيكنان بايد فردا تمرينات اختصاصي زير نظر كماسي انجام دهند.
پرسپوليس ساعت 18:20 امروز راهي كرمان ميشود.
====
مازیار که دور از ذهن نبود . ما بقی چرا خط خوردن ؟ بخصوص دو تا مهاجم ؟! :|
صد در صد. حالا سه تا بازی بد نتیجه گرفتیم دلیل نمیشه بازی تیم محبوبمونه که نبنیم
منتظر پایان فصل باش
شما مطمئنی پرسپولیسی هستی؟!..... اگه واقعا طرفدار پرسپولیس باشی این حرفو نمیزنی.... ملت از جاهای مختلف ایران میان تهران بازی پرسپولیسو ببینن شما حاظر نیستی از پای تلویزیون بازی رو دنبال کنی؟...... تو هرشهری میریم طرفدارای ما تو بدترین حالت از طرفدارای میزبان بیشترن(به جز 2-3 شهر) بعد شما میگی بازی دیدن داره یا نه؟!......بازی بعدی بنظتون دیدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
Last edited by *17*; 15-08-2011 at 14:29.
اصلا نمی خوام انرژی منفی بدم و بد صحبت کنم
ولی یه لحظه پیش خودتون فکر کنید پرسپولیس فردا ببازه فکر میکنید چه اتفاقاتی میفته؟!!!
من یه لحظه تصویر کتک خوردن استیلی و کاشانی اومد تو ذهنم![]()
مس سرچشمه که خیلی اوضاش خرابه ! اگه از اینم ببازه یا حتی مساوی کنه دیگه باید فاتحشو خوند
اصلانم اینطور نیست.... پارسال هم 5تا باخت پشت هم داشتیم.. مگه خون دایی از استیلی رنگینتره....... من به عنوان فن دایی تا اخر فصل منتظر میمونم...... چیزی که مهمه پرسپولیسه نه نامهایی که با اسم پرسپولیس واسه خودشون شهرت و شوکت و .... سرپا کردن.!؟/.....مس سرچشمه که خیلی اوضاش خرابه ! اگه از اینم ببازه یا حتی مساوی کنه دیگه باید فاتحشو خوند![]()
به به ...
تو این وانفسای اخبار بد و روحیه خراب کن، یه خبر خوش واسه عاشقان پرسپولیس ...
پرسپولیس دوباره پرسپولیس شد ...
به شخصه این اسم خیلی برام مهم و با ارزش بود ! به شدت حرصم درمیاومد از اسم پیروزی ...
سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:
پس از بیست سال از مصادره نام پرسپولیس، با رأی مدبرانه قاضی شعبه ششم دادگاه عمومی مجتمع قضایی شهید بهشتی، نام تجاری پرسپولیس به دامان میلیون ها هوادار عاشق پرسپولیس بازگشت.
در پی دعوی این باشگاه علیه شرکتی که نام پرسپولیس را از سال 1370 به نام خود ثبت کرده بود و متعاقب برگزاری جلسات متعدد دادگاه رسیدگی کننده، رأی به ابطال و حذف نام پرسپولیس از آن شرکت به دلیل تعلق این نام تجارتی به خواهان (باشگاه پرسپولیس) صادر نمود.
بدین ترتیب با قطعیت رای صادره، برند پرسپولیس که دارای صدها میلیارد ریال ارزش اقتصادی و همچنین دارای ریشه فرهنگی و اجتماعی عمیق و فضای ورزشی ایران و آسیاست، به دامان ملت باز خواهد گشت.
باشگاه پرسپولیس این موفقیت بزرگ و تاریخی را به آحاد مردم ایران و به ویژه هواداران فهیم پرسپولیس تبریک می گوید.
استیلی :
اعتراض هواداران پرسپولیس طبیعی نیست/در بوشهر پلاکارد 80 متری نصب کرده بودند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید بر اینکه از برعهده گرفتن هدایت این تیم در لیگ یازدهم پشیمان نیست، گفت: برای موفقیت به زمان نیاز داریم و مطمئن باشید کاری که در پرسپولیس شروع کرده ام را تمام خواهم کرد.
حمید استیلی ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل مس سرچشمه در هفته چهارم لیگ برتر گفت: تیم مس سرچشمه یکی از تیمهای لیگ برتر است که مانند ما لیگ را خوب آغاز نکرده و شرایط مناسبی در جدول ندارد. با این شرایط بازی سه شنبه شب برای هر دو تیم حساس است به ویژه برای ما.
وی از آمادگی تیمش برای انجام یک بازی خوب در مصاف با مس سرچشمه یاد کرد و در پاسخ به این پرسش خبرنگاران که "قبول دارید با یک پیروزی شرایط تیم شما تغییر خواهد کرد؟"، اظهار داشت: صددرصد اگر یک برد بدست آوریم و سه امتیاز بگیریم تیم از نظر روحی و روانی ارتقا پیدا می کند و شرایط تیم متفاوت می شود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس همچنین در واکنش به این موضوع که دیدار تیمش مقابل مس سرچشمه در کرمان برگزار می شود و برگزاری بازی در خارج از تهران این حسن را دارد که صدای اعتراض هواداران کمتر به گوش سرخپوشان می رسد، گفت: من چنین عقیده ای ندارم. ما در بوشهر هم که رفتیم جو برای تیم خوب نبود و اطراف ورزشگاه پلاکاردهایی دیده می شد و... . متاسفانه من از روزی که کارم را در پرسپولیس آغاز کردم، جو همین طوری بوده و چارهای نداریم جز اینکه خوب بازی کنیم، چرا که بازی خوب ما این جو بد را از بین می برد.
استیلی در پاسخ به این پرسش که "فکر می کنید چند درصد از مشکلات تیم شما مربوط به مسائل فنی می شود؟"، گفت: قبول دارم یکسری از مشکلات ما مربوط به موارد فنی است اما بخش اعظمی از این مشکلات بر می گردد به مسائل روحی و روانی. متاسفانه فشار روی بازیکنان خیلی زیاد است. با این شرایط ناچاریم سه روز یکبار بازی کنیم و همانطور که دیدهاید برای اینکه تیم به هماهنگی برسد، در هر بازی دست به ترکیب تیم می زنیم. در این بین برخی از بازیکنان که از آنها انتظار بیشتری می رفت نتوانستند مطابق انتظار عمل کنند.
"قبول دارید فشاری که از سوی تماشاگران به تیم شما وارد می شود، طبیعی نیست؟"، استیلی در پاسخ به این پرسش نیز گفت: صددرصد این اعتراضها طبیعی نیست. من یک سال در بوشهر کار کردم و در این شهر و ورزشگاه شهید بهشتی یک پلاکارد ندیدم اما در روز بازی ما با شاهین پلاکاردی 70، 80 متری به ورزشگاه آورده بودند و علیه ما شعار می دادند. آیا به نظر شما این طبیعی است؟
وی در خاتمه به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه "پشیمان نیستید به پرسپولیس آمدید؟"، اظهار داشت: نه، پیشمان نیستم. کاری را که شروع کردهایم به خوبی به پایان می رسانیم. شاید باید سختتر از آن چیزی که فکر می کردیم، کار کنیم.
دیدار تیم های فوتبال مس سرچشمه و پرسپولیس در هفته چهارم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر ساعت 22:30 دقیقه روز سه شنبه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد
سایت پرسپولیس
یعنی دیگه اسمش پیروزی نیست؟
شد پرسپولیس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)