تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 90 اولاول ... 3474808182838485868788 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امروز یه بازی حساس و مهم با استوک سیتی تو خونه حریف داریم که امیدوارم بتونیم پیروز بشیم سه امتیاز این بازی برای ما که به دنبال جایگاه سومی هستیم بسیار حیاتیه و اگه نتونیم بازی رو ببریم به شدت توسط تیم های دیگه تهدید میشیم!

متاسفانه این تیم تو این چند سال که تو لیگ برتر بازی کرده خیلی برای ما دردسر درست کرده و اینطور که من شنیدم پر سر و صداترین تماشاچی ها رو در بین تیم های لیگ برتری انگلیسی داره.

به امید پیروزی تیممون...

2. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درباره بازی با استوک به نظرم اگه بتونیم فکری به حال ضربه های ازاد و سانترهای این تیم بکنیم شکست دادنش کار سختی نباشه . در غیر این صورت استوک رو در بریتانیا بردن فوق العاده سخت هست .
    از طرفی بازی ویگان با نیوکاسل هم بازی اسونی برای نیو نخواهد بود . .
    شاید امروز 1 امتیاز هم مناسب باشه ، برای حفظ رتبه سوم و صعود قطعی به لیگ قهرمانان .

4. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

هانري: روزي مربي آرسنال مي‌شوم

مهاجم اسطوره‌اي اسبق آرسنال مي‌گويد روزي به آرسنال براي فعاليت در رده مربيگري بازخواهد گشت.

تيري هانري در تمام 8 سال فعاليت ورزشي حرفه‌اي خود در لندن، دوره کاملا موفقيت‌آميري را همراه با آرسنال پشت سر گذاشت. او در سال‌هاي 1999 تا 2007 و زمستان گذشته که به مدت دو ماه به صورت بازيکن قرضي در اختيار لندني‌ها قرار گرفت، درخشش خيره‌کننده‌اي همراه با اين تيم داشت و همواره يکي از جدي ترين ارکان موفقيت تيم تحت امر آرسن ونگر برشمرده شد.

هانري که پس از حضور اوليه در تيم سنتي ليگ برتر،‌ بازي در بارسلونا را نيز تجربه کرد، در اظهار نظري از دوران همکاري با آرسنال به نيکي يادکرد و در عين حال تعصب خاصي نسبت به تيمي که حداقل 8 سال از عمرش را نزد آن سپري کرد، نشان داده است.

وي که اکنون دو فصل است براي تيم آمريکايي رد‌بولز بازي مي‌کند، روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه يو.اس.تودي اظهار داشت: آينده را نه من و نه هيچ انساني ديگري نمي‌تواند پيش‌بيني کند؛ اما به يک نکته اطمينان دارم و آن بازگشت به آرسنال است. همه کساني که مرا مي‌شناسند، مي‌دانند آرسنال چه جايگاهي در زندگي من داشته و دارد. من واقعا با تمام وجود آرسنال را دوست دارم . شک ندارم روزي به لندن بازخواهم گشت و روياي مربيگري در اين تيم را تحقق خواهم بخشيد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ونگر: فان‌پرسي را براي ماندن متقاعد مي‌کنيم

سرمربي آرسنال معتقد است که مي‌تواند روبين فان پرسي را براي ماندن در ورزشگاه امارات متقاعد کند.

عملکرد فوق‌العاده‌ فان پرسي در ليگ برتر انگليس پيشنهاد‌هاي فراواني را به سوي اين مهاجم هلندي سرازير کرده است. او با 27 گلي که تاکنون در اين فصل براي آرسنال به ثمر رسانده، عملکرد خوبي داشته و همين عملکرد باعث شده که از سوي اتحاديه بازيکنان حرفه‌اي فوتبال و انجمن فوتبال نويسان انگليس به عنوان بازيکن سال اين کشور انتخاب شود. اکنون اخبار زيادي پيرامون اين مهاجم به گوش مي‌رسد، اما آرسن ونگر مي‌گويد که مي‌تواند اين مهاجم هلندي را براي ماندن در آرسنال متقاعد کند: «من به دو دليل مطمئن هستم که فان پرسي مي‌ماند. يکي اين که ما مي‌خواهيم او را متقاعد کنيم بماند و قراردادش را تمديد کند و دوم اين که او بازيکن آزاد نيست و يک سال ديگر با ما قرارداد دارد.»

ونگر معتقد است که اين مهاجم هنوز نتوانسته همه توانايي‌هايش را در گلزني نشان دهد: «او سالي استثنايي را با ما پشت سر گذاشت، اما همچنان مي‌تواند بهتر باشد. او نه تنها گل زده بلکه در بسياري از گل‌ها نقش تعيين کننده‌اي داشته است. او کاپيتان و رهبر تيم است. او به لحاظ ذهني با پيشرفت مواجه شده است و شما عملکرد بهتري از فان پرسي مي‌بينيد. او يک رهبر واقعي است و چه در بيرون از زمين و چه در زمين اين روحيه را در خودش بالا برده است.»

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان بازی 1-1 مساوی شد و قبل از بازی گفته بودم این تیم استوک همیشه واسمون دردسر ساز بوده که همینطور هم شد!

یه خبر خوب هم دارم اینکه تعقیب کننده ما یعنی نیوکاسل 4 بر صفر به ویگان باخت و خدا روشکر فعلا نمیتونه جای مارو تو رده سومی بگیره فقط میمونه تاتنهام که اونم بدجوری افت کرده و اگه حتی سه امتیاز رو هم بگیره بازم چهار امتیاز ازشون جلو هستیم فقط خدا کنه از هفته بعد بازیکنان آرسنال تعارف رو بذارن کنار و سه امتیاز رو بگیرن!

7. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "فان پرسي" در صدر رده بندي گلزنان ليگ برتر

ورزش۳: روبين فان پرسي مهاجم هلندي تيم فوتبال آرسنال روز شنبه با گلزني مقابل استوک سيتي در هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس جايگاه خود را در صدر رده بندي گلزنان تثبيت کرد. فان پرسي با گلزني در دقيقه پانزده تعداد گل هايي را که در رقابت هاي اين فصل به ثمر رسانده است، به بيست و هشت رساند. وين روني مهاجم انگليسي منچستر يونايتد با بيست و شش گل و سرخيو آگرو مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي با بيست و دو گل در رده هاي بعدي قرار دارند. اما اين دو بازيکن در حساس ترين بازي هفته سي و ششم که روز دوشنبه بين دو تيم شهر منچستر برگزار مي شود، فرصت دارند فاصله خود را با فان پرسي کم کنند. دمبابا مهاجم نيوکاسل، کلينت دمپسي از فولام و ياکوبو مهاجم بلکبرن شانزده گله هستند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، امانوئل آدبايور ( تاتنهام )، ماريو بالوتلي ( منچستر سيتي )، ادين ژکو ( منچستر سيتي ) و گرانت حالت ( نوريچ ) سيزده گل به ثمر رسانده اند.
    Last edited by Alinho; 29-04-2012 at 16:09.

9. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض لوکاس پودولسکی رسما به آرسنال پیوست!

بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان باشگاه کلن بر روی وبسایت رسمی باشگاه , انتقال پودولسکی به آرسنال را تایید کرد ... به هوادارهای آرسنال تبریک میگم !

11. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

کلن انتقال پودولسکی به آرسنال را تایید کرد

پایگاه خبری GunnersTrust: لوکاس پودولسکی از باشگاه کل به تیم لیگ برتری آرسنال ملحق می شود. این انتقال مورد توافق دو باشگاه و خود بازیکن واقع شده است. هر دو طرف موافقت کرده اند مبلغ و جزئیات قرارداد را فاش نکنند. مهاجم باشگاه کلن یک سال مانده به پایان قرارداد خود از این تیم نقل مکان می کند.

کلاس هرستمن، رئیس هیات مدیره باشگاه کلن در مورد این انتقال گفت:
    لوکاس پودولسکی یک بازیکن کلاس جهانی است که رابطه ویژه ای با هواداران و شهر کلن دارد. ما افتخار می کنیم که در طول سالیان گذشته موجب پیشرفت لوکاس در کلن شده ایم. از اولین روزهای حضور او در ترکیب ما، از اولین حضورش در تیم اصلی و اولین حضورش در تیم ملی آلمان که وی را مشهور کرد او هموراه در کلن حضور داشت. این دلیل است که چرا از قدم بعدی او تاسف می خوریم که نه تصمیمی بر علیه باشگاه کلن بلکه قدمی خوب در حرفه خود است.

باشگاه کلن آماده بود تا قراردا دلوکاس پودولسکی را تمدید کند با این حال این پیشنهاد زودهنگام ارائه شد و همه چیز را تغییر داد. ما از این فرصت استفاده می کنیم تا بر روی کیفیت تیم جوان خود سرمایه گززاری کنیم. لوکاس در شرایط مختلف به باشگاه کمک کرد و نام خود را در این باشگاه جاوادانه کرده و احساس می کنیم نیاز است تا بخاطر کمک های متعدد او به این باشگاه از وی تشکر کنیم.

لوکاس پودولسکی در مور داین انتقال گفت:
    انتقال به آرسنال یک فرصت بزرگ برای من است تا تجربه حضور در رقابت های بین المللی را در یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا بدست آورم. من این تصمیم را نه بر علیه کلن بلکه برای این فرصت عالی اتخاذ کردم تا از تجربه منحصر به فردی برای پیشرفت خود استفاده کم. این به هیچ وجه تصمیم آسانی برایم نبود زیرا رابطه ای خاص با کلن، هواداران و شهرمان دارم. همواره کلن را در قلب خود حفظ خواهم کرد. اکنون نیاز است است تا قدرت خود را حفظ کنیم و تمرکز کامل خود را بر روی بقاء در بوندسلیگا نگه داریم.

13. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

باشگاه آرسنال انتقال لوکاس پودولسکی را تأیید کرد

پایگاه خبری GunnersTrust: باشگاه آرسنال مفتخر است اعلام کند لوکاس پودولسکی، مهاجم باشگاه کلن با موافقت دو باشگاه با قراردادی بلند مدت و مبلغی نا معلوم به آرسنال ملحق شد.

مهاجم لهستانی الاصل در تابستان امسال از باشگاه کلن به جمع توپچی ها ملحق می شود تا در فصل 2012/13 پیراهن آرسنال را بر تن کند. او در این فصل بهترین فرم خو درا به نمایش گذاشت و در 28 دیدار لیگ 18 بار موفق به گلزنی شد.

پودولسکی 26 ساله که در سال 1995 در آکادمی کلن کار خود را شروع کرد، در سال 2000 دوره های اولیه آموزش خود را در باشگاه بریگم سپری کرد و در سال 2003 نخستین بازی خود را برای تیم اصلی کلن انجام داد. بعد از گذراندن 3 فصل موفق در کلن، او در سال 2006 به بایرن مونیخ پیوست. او 3 فصل را در بایرن مونیخ سپری کرد و در سال 2009 بار دیگر به کلن ملحق ش و اکنون به یکی از پرکارترین مهاجمان لیگ آلمان تبدیل شده است.

پودولسکی 95 بازی برای تیم ملی آلمان انجام داد و 43 بار نیز موفق به گلزنی شد و نخستین بازی او در سال 2006 و در سن 19 سالگی بود. او در جام جهانی 2006 مهره ای کلیدی برای آلمان بود و 3 گل برای آنها به ثمر رساند و در رقابت های یورو 2008 بار دیگر این آمار را تکرار کرد.

پودولسکی همچنین عضو تیم ملی آلمان در رقابت های جام جهانی 2010 بود که برخی از هیجان انگیز ترین بازی ها را به نمایش گذاشتند، از جمله پیروزی 4 - 1 مقابل انگلستان در مرحله یک هشتم نهایی. او همچنین در دیدار دوستانه پیش فصل گذشته مقابل ارسنال نمایش برجسته ای از خود ارائه کرد.

آرسن ونگر در مورد این انتقال گفت:
    خوشحالیم که توانستیم این قرارداد را با لوکاس به امضا برسانیم و او را به عنوان بخش مهمی از آینده خود می بینیم. او یک بازیکن کلاس جهانی و یک تمام کننده بسیار خوب است که بطور دائمی در باشگاه و تیم ملی نقش خود را ایفا می کند. او بازیکن بسیار قدرتمندی است و گزینه هجومی خوبی در اختیار ما قرار می دهد.

خوشحالیم که توانستیم این انتقال زودهنگام را انجام دهیم و مشتاقیم تا عملکرد او در رقابت های قهرمانی اروپا در این تابستان را تماشا کنیم، سطحی که او در سن 26 سالگی 95 بار در ان حضور داشته. این یک رکورد فوق العاده است و تنها کیفیت او به عناون یک بازیکن را به شما نشان می دهد.

لوکاس پودولسکی بعد از این انتقال گفت:
    بسیار خوشحالم که به باشگاه فوتبال آرسنال ملحق شدم تا در لیگ برتر بازی کنم. آرسنال یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا است که تاریخچه عظیمی دارد. بازیکنان با کیفیت بسیاری در آرسنال هستند و سبک فوتبالی که تیم ارائه می دهد فوق العاده است. افتخار می کنم که به یک بازیکن ارسنال تبدیل شده ام و مشتاقانه در انتظار اولین بازیم در ورزشگاه امارات هستم تا بهترین توان خود را برای تمام هواداران آرسنال ارائه دهم.

مشتاقم تا یک بازیکن آرسنال شوم اما در این لحظه تمرکز من بر روی باشگاه فعلیم کلن است. تا پایان فصل هرچه در توان دارم به کار خواهم برد تا مطمئن شوم تیم در بالاترین جایگاه ممکن در بوندسلیگا کار را تمام می کند. باشگاه کلن جایگاهی ثابت در قلب من دارد."

همه در باشگاه آرسنال مشتاقانه در انتظار استقبال از لوکاس در این تابستان هستند.

توپچی ها اکنون به جذب ورتونگن می اندیشند

پایگاه خبری GunnersTrust: باشگاه آرسنال روز دوشنبه تایید کرد که مهاجم گلزن باشگاه کلن، لوکاس پودولسکی را به خدمت گرفته است و رسانه های مختلف مبلغ این انتقال را 11 میلیون پوند اعلام کرده اند.

نشریه دیلی میل در ماه دسامبر از علاقه توپچی ها به لوکاس پودولسکی خبر داد و باشگاه آرسنال که همواره به سخت ترین شکل ممکن مسائل مربوط به نقل و انتقالات خود را مخفی نگه می دارد، این انتقال را در انتهای فصل اعلام کرد. اما اکنون دیلی میل از قدم بعدی آرسن ونگر خبر می دهد و آن قطعی کردن انتقال یان ورتونگن، کاپیتان آژاکس است.

ورتونگن وارد آخرین سال قرارداد خود با آژاکس شده است و با وجود ابراز علاقه تیم های دیگری مانند تاتنهام، نیوکاسل و چلسی، توپچی ها معتقدند می توانند با 7 میلیون پوند این مدافع 25 ساله بلژیکی را به خدمت بگیرند.

گمانه زنی ها در مورد خروج احتمالی سباستین اسکیلاچی و یوهان جیورو در تابستان امسال وجود دارد و آرسن ونگر امیدوار است بتواند با حضور ورتونگن، چهره جدید دفاعی تیمش را تکمیل کند.

فرانک دی بوئر، سرمربی باشگاه آژاکس ماه گذشته از شروع مذاکرات با آرسنال بر سر انتقال کاپیتان تیمش سخن گفت و به نظر می رسد این گفتگو ها به مرحله نهایی خود نزدیک شده است زیرا آرسنال می خواهد پیش از شروع به کار بازار تابستانی، خریدهای خود را انجام دهد.

15. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ونگر: ‌لوکاس بازيکني با کلاس جهاني است

سرمربي تيم فوتبال آرسنال از جذب مهاجم تيم ملي آلمان و باشگاه اف.ث.کلن ابراز خرسندي کرد.

روز گذشته تيم شهر لندن آخرين مراحل انتقال لوکاس پودولوسکي را انجام داد تا از فصل آينده با ستاره 26 ساله ژرمن‌ها همکاري کند. پس از امضا قرارداد ميان طرفين، آرسن ونگر، مسئول فني توپچي‌ها ازابراز خوشحالي کرد. او گفت:باعث خرسندي است آخرين مراحل انتقال پودولوسکي به آرسنال تحقق يافت تا از او به عنوان يک عضو مهم در آينده بهره گيريم.

مربي فرانسوي 15 سال گذشته لندني‌ها ادامه داد: لوکاس بازيکني با کلاس جهاني است. او يک تمام کننده واقعي است که قدرتش را در سطح ملي و باشگاهي به اثبات رسانده است. همچنين بازيکني مستحکم است که به ما در زمينه امور تهاجمي بسيار کمک خواهد کرد.

وي ادامه داد: بسيار از امضا اين قرارداد خوشحاليم. اميدواريم هر چه زودتر پذيراي لوکاس در تمرينات باشيم.

پودولوسکي 26 ساله تاکنون موفق شده 95 بازي براي تيم کشورش انجام دهد و 43 گل نيز به ثمر رساند. عضو دو جام جهاني 2006 و 2010 در تمام دوران فعاليت‌ ورزشي‌اش به غير از يک مقطع کوتاه(2006 تا 2008) همواره به پيراهن تيم اف.ث.کلن وفادار مانده است.

رقم و مدت قرارداد «پولدي » با آرسنال هنوز اعلام نشده است، اما برخي رسانه‌ها گمان مي کنند وي قراردادي براي 3 فصل منعقد کرده است.

17. این کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خوب منم خیرید پولدی رو تبریک میگم. یکی از خریدهایی که همه قبول دارن که خرید خوب و مفیدیه.
    امیدوارم تو تیم خوب جواب بده وبدرخشه و یه زوج خیلی خوب با رابین درست کنن.

اگه مشکلی پیش نیاد خرید بعدی ورتونگن خواهد بود.

19. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •