تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 339 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با مس بازیه خیلی سختیه
    باید به فکر دقیقه 60 به بعد باشیم چون وحشتناک از لحاظه بدنی کم میاریم
    خدا کنه میلاد بازی کنه
    خدایی اگه مطمئن شم بازی میکنه پا میشم میرم کرمان
    ...........................

پرویز مظلومی فردا در کافه خبر؛ چه پرسشی از سرمربی استقلال دارید؟

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی سرمربی استقلال به کافه خبر می آید.

سرمربی استقلال که از دو بازی ابتدایی لیگ برتر ، 4 امتیاز گرفته ، ظهر فردا مهمان خبرآنلاین است تا در کافه خبر به پرسش های شما کاربران عزیز پاسخ دهد. چنانچه پرسشی از او دارید می توانید ، مطرح کنید تا سرمربی استقلال ، پاسخگوی شان باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فرهاد مجیدی: صحبتی در مورد موضوع تبانی فینال جام حذفی نکرده ام

به گزارش آبیته دات کام و به نقل از خبرگزاری ایسنا فرهاد مجیدی با تکذیب مصاحبه منتشر شده توسط یکی از روزنامه های ورزشی امروز با عنوان ” حرف های مایلی کهن را در مورد فینال جام حذفی تایید می کنم” گفت: من در مصاحبه ام کلیت حرف های آقای مایلی کهن را تایید کرده و اظهارنظری درباره موضوع فینال جام حذفی نداشته ام.

میداوودی: استقلالی ها برایم سنگ تمام گذاشتند

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: طرفداران همیشه به من لطف داشته اند، اما در بازی شب گذشته مقابل داماش واقعا برایم سنگ تمام گذاشتند.
    به نقل از وب سایت شخصی میلاد میداوودی، مهاجم استقلال گفت: هیجان انگیزترین شب زندگی ام در ورزشگاه آزادی رقم خورد.
    میداوودی که برای نخستین بار بعد از بازی هفته شانزدهم فصل گذشته به میادین رسمی فوتبال بازگشت، در خصوص بازی مقابل داماش و تشویق های بی امان هواداران استقلال اظهار داشت: برگشتن به میادین فوتبال بعد از غیبت هشت ماهه به اندازه کافی برای یک بازیکن خوشحال کننده است، اما هواداران استقلال با استقبالی که از من داشتند، این خوشحالی را چند برابر کرده و هیجان انگیزترین شب زندگی ورزشی ام را رقم زدند.
    مهاجم استقلال افزود: باید اعتراف کنم در سال هایی که فوتبال بازی کرده‌ام؛ حتی در بازی هایی که سال قبل برای استقلال گل می زدم هیچ وقت این قدر هیجان زده نبودم. دوشنبه شب از هنگام ورودم به ورزشگاه با تشویق پرشور هواداران روبرو شدم و این تشویق ها زمان حضورم در زمین مسابقه شدت بیشتری پیدا کرد. تشویق ها به حدی بود که حنیف عمران زاده بعد از بازی گفت وقتی می خواستی به زمین بیایی از صدای فریادهای تماشاگران موهای تنم سیخ شده بود و به پژمان منتظری گفتم ببین از میلاد چه استقبالی کردند.
    میداوودی با تقدیر از هواداران به این نکته اشاره می کند که استقبال پرشور استقلالی ها از بازگشتش به میادین یک پیام ویژه دارد. او در این باره گفت: مردم همیشه به من لطف داشته اند اما این بار واقعا برایم سنگ تمام گذاشتند. بعد از خاتمه بازی با کادر فنی صحبت و درخواست کردم که از امروز جدا از تمرینات تیمی روزی یک جلسه تمرین اختصاصی هم با مربی بدنساز استقلال داشته باشم. باید هر چه زودتر به آمادگی لازم برسم تا جواب محبت این هواداران را بدهم؛ آن ها با تشویق هایشان مرا متوجه انتظاراتی کردند که از من دارند و باید جواب محبت هایشان را با حضور موفق در ترکیب استقلال بدهم.
    وی درباره این دیدگاه که اکثر بازیکنان مصدوم پس از مصدومیت های طولانی مدت نمی توانند درخشش سابق را داشته باشند، عنوان کرد: این موضوع شامل همه فوتبالیست هایی که مصدوم شده اند نبوده و بازیکنانی زیادی هم هستند که بعد از سپری کردن مصدومیت طولانی مدت، بار دیگر به اوج برگشته اند. در همین چند ماهی که از میادین دور بودم، بارها شایعه سازی کردند که میداوودی دیگر نمی تواند به میادین فوتبال بازگردد اما همه دیدند که این شایعات واقعیت ندارد. انشاالله از دو-سه هفته دیگر که به آمادگی لازم برسم، همان بازیکنی خواهم شد که فوتبالدوستان انتظار دارند.
    میداوودی از بازی سخت مقابل داماش گیلان نیز صحبت کرد و اظهار داشت: داماش حریف سرسختی بود؛ آن ها خیلی روی دروازه ما فشار آوردند اما وقتی رحمتی در یک صحنه دو توپ پیاپی را دفع کرد گفتم امشب گل نمی خوریم! استقلال اکنون با دو مشکل یعنی غیبت بازیکنان مصدوم و هماهنگی بین بازیکنان جدید و قدیم روبروست. تیم ما در آخرین روزهای فصل نقل و انتقالات کامل شد و چند هفته زمان لازم است تا به هماهنگی برسد.
    بازیکن شماره ۱۰ استقلال تهران پیرامون عملکرد این تیم در نقل و انتقالات امسال گفت: فصل نقل و انتقالات اهمیت زیادی دارد و استقلال موفق ترین تیم در این فصل بود. استقلال نه تنها ستاره هایی مثل سید مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان، کرار جاسم و … را جذب کرد بلکه توانست نفرات فصل گذشته که مورد تایید کادر فنی بودند را حفظ کند. در فصل نقل و انتقالات آوردن ستاره های جدید به تنهایی ملاک موفقیت نیست و باید در کنار آن بازیکنان خوب فصل گذشته را هم حفظ کرد که باشگاه استقلال این دو کار را با هم انجام داد. اکنون فقط زمان لازم است تا نفرات جدید و قدیم هماهنگ شوند.
    میلاد همچنین استقلال را یکی از شانس های اصلی قهرمانی فصل جدید دانست و عنوان کرد: استقلال امسال در لیگ برتر برای قهرمان شدن بازی می کند. هر چند شانس قهرمانی یک تیم بستگی به اتفاقات طول فصل کم و زیاد می شود اما من امیدوارم بعد از سه نایب قهرمانی لیگ برتر که با استقلال اهواز، پاس و استقلال تهران داشته ام، این بار با استقلال روی سکوی قهرمانی بروم.
    میداوودی در پایان ضمن تشکر مجدد از مجموعه باشگاه استقلال و هواداران برای حمایت هایی که از وی در طول دوران مصدومیت داشته اند، از پزشک جراحش و کادر پزشکی سابق باشگاه نیز تقدیر و اضافه کرد: دکتر رازی پزشک جراحم؛ دکتر نوروزی، دکتر ستوده، میثم علیپور و سرکار خانم محمدی در طی مدت زمان مصدومیتم تلاش بسیاری کردند تا شرایط بازگشتم به میادین فوتبال فراهم شود و مدیون آن ها هستم. هنوز هم برای فیزیوتراپی به کلینیک دکتر نوروزی می روم و از ایشان و همکارانش بابت زحماتشان ممنونم.فرهاد مجیدی سومین گلزن برتر تاریخ استقلال

فرهاد مجیدی با به ثمر رساندن هفتاد و پنجمین گل خود برای استقلال در بازی مقابل داماش، به رتبه سوم برترین گلزنان تاریخ استقلال رسید و در کنار غلامحسین مظلومی قرار گرفت که او نیز ۷۵ گل برای استقلال به ثمر رسانده است. مجیدی در هفته دوم لیگ برتر با زدن یک گل ۳ امتیازی، پنجاهمین گل خود را در لیگ برای استقلال به ثمر رساند تا مجموع گلهای این بازیکن برای استقلال به ۷۵ برسد . مجیدی به جز ۵۰ گل در لیگ، ۲۰ گل در مسابقات آسیایی و ۵ گل نیز در جام حذفی برای استقلال به ثمر رسانده است. او برای شکست رکورد بهترین گلزن تاریخ استقلال یعنی علی جباری، حداقل ۱۵ گل دیگر نیاز دارد که با توجه به بازی های متعدد استقلال در این فصل، دور از دسترس نیست.
    مجیدی اولین بار در ۲۰ تیر ۱۳۷۶ مقابل پرسپولیس برای استقلال به میدان رفت و اولین گلش را نیز در ۹ دی ۷۶ مقابل نفت آبادان به ثمر رساند. کاپیتان آبی پوشان هشتمین فصل حضورش در استقلال را سپری می کند و تاکنون ۲۰۷ بازی با پیراهن استقلال در مسابقات رسمی به میدان رفته است.

مظلومی: مهم 3 امتیاز بود که به آن رسیدیم/ عملکرد تیم در نیمه دوم ضعیف بود

پرویز مظلومی پس از پیروزی یک بر صفر استقلال برابر داماش عنوان کرد: دو نیمه متفاوت داشتیم در نیمه اول خوب ظاهر شدیم و پس از به ثمر رساندن گل چندین موقعیت دیگر به دست آوردیم. یک صحنه مشکوک نیز روی فرهاد مجیدی به وجود آمد که به نظرم پنالتی بود.
    وی ادامه داد: بازیکنان ما در نیمه دوم یک مقدار کم آوردند و این موضوع به این دلیل بود که تمرینات فشرده‌ای را انجام دادیم. بازیکنان فشار زیادی را در بازی با سپاهان تحمل کردند و زمان کمی بین این دو بازی وجود داشت. تیم داماش نیز در نیمه دوم خوب ظاهر شد و فشار زیادی را روی دروازه ما به وجود آورد.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: مهم ۳ امتیاز بازی بود ما در این دیدار با کمبود نفرات به ویژه در خط میانه مواجه بودیم. آندرانیک تیموریان را به زور به این بازی رساندیم و در زمین قرار دادیم اما خوشبختانه او همچون هفته گذشته تمام تلاش خود را انجام داد و از وی تشکر می‌کنم.
    مظلومی افزود:‌ دست ما برای تعویض بازیکنان بسته بود و برای حضور افراد در زمین مشکل داشتیم. ما در دقایق پایانی متوجه شدیم که نمی‌توانیم خسرو حیدری را در اختیار داشته باشیم و سریعاً جایگزینی برای او انتخاب کردیم. خوشبختانه در هفته‌های آینده با اضافه شدن کرار و چندین بازیکن دیگرمان تیم کاملی خواهیم داشت و می‌توانیم بهتر بازی کنیم و نتایج بهتری به دست بیاوریم. از تمام تماشاگران که در ورزشگاه حاضر شدند تشکر می‌کنم زیرا که حضور پرشور آنها انگیزه بازیکنان را دو برابر خواهد کرد.
    وی درباره خسرو حیدری یادآور شد: دو باشگاه استقلال و سپاهان صحبت‌های خود را انجام می‌دهند و همانطور که فتح‌الله‌زاده اعلام کرد فردا حیدری در اختیار ما خواهد بود و به تمرینات اضافه می‌شود و مشکل خاصی وجود نخواهد داشت.
    سرمربی استقلال تصریح کرد: تمام بازیکنان ما در نیمه دوم خسته شده بودند و این موضوع ممکن است در یکی دو بازی آینده ادامه داشته باشد. من معمولاً پس از ریکاوری یک روز به بازیکنان استراحت می‌دهم اما به علت فشردگی بازی‌ها مجبور شدم این امر را انجام ندهم.
    وی در مورد عملکرد مهدی رحمتی دروازه‌بان استقلال عنوان کرد: رحمتی مثل سایر بازیکنان بود و زحمت خود را در این دیدار کشید.
    مظلومی در مورد فشردگی بازی‌ها تأکید کرد: زمانی که بازی‌ها با فاصله بیشتری برگزار شود چنین فشاری روی بازیکنان نخواهد آمد. ما بازیکن جایگزین در این دیدار نداشتیم و دست‌مان بسته بود اما در هفته‌های آینده این موضوع حل خواهد شد.
    وی درباره حضور بازیکن کویتی در ترکیب استقلال گفت: او اولین بازی‌اش را انجام داد و این بازیکن عضو تیم ملی کویت است و بازی‌های خوبی انجام داده است و در این دیدار یک مقدار جو ورزشگاه او را گرفته بود و نتوانست بازی خود را ارائه کند.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره حضور میداودی نیز عنوان کرد: سعی کردم برای روحیه دادن به میدوادی او را وارد زمین کنم. وی ۸ ماه دور از میادین بود و هدفم این بود که پس از چند دقیقه بازی کردن بتواند شرایط روحی خوبی کسب کند.
    مظلومی در مورد داور مسابقه خاطرنشان کرد: داوری زحمت خود را کشید و به او خسته‌نباشید می‌گویم. کارشناسان باید در این زمینه اظهارنظر کنند اما فکر می‌کنم در صحنه‌ای که فرهاد مجیدی متوقف شد پنالتی صورت گرفت. در هفته گذشته نیز صحنه‌ مشکوکی روی آرش برهانی رخ داد که هیچ‌گاه این صحنه به نمایش گذاشته نشد.

منبع: آبیته دات کام.(نمیدونم چرا لینکش نقطه چین میشه!!!)
    پ.ن: دیشب ورزشگاه بودم. به 4 دلیل حال کردم:
    1.تکرار حماسه آی بدو آی بدو ...
    2.درخشش رحمتی.(همش منتظر بودم داماش موقعیت داشته باشه رحمتی بگیره حال کنیم)
    3.میداوودی. تا اومدیم بریم دیدیم اومد تو. واویلا...واویلا...
    4. تشویق محمدی. یه سوتیم میزدن واسش وقتی توپو میگرفت که واقعاَ خوب بود.
    یه پیشنهادیم میدم که به سبک انجمن آبیته به بازیکنا بعد از هر بازی نمره بدیم:

(10: شاهکار / 8: عالی / 6: خوب / 4: متوسط / 2: ضعیف / 0: بی ارزش)
    سیدمهدی رحمتی: 10

پژمان منتظری: 6

حنیف عمران زاده: 6

علی حمودی: 3

جواد شیرزاد: 3

آندرانیک تیموریان: 7

کیانوش رحمتی: 6

مجتبی جباری: 5

ولید علی: 3

فرهاد مجیدی: 9

آرش برهانی: 4

مهدی امیرآبادی: 3

4. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پ.ن: دیشب ورزشگاه بودم. به 4 دلیل حال کردم:
    کدوم جایگاه بودی داداش؟
    .........................................
    این قضیه خسرو هنوز حل نشده
    اگه مساله پوله یه حساب باز کنند هوادارا پول بریزن
    نفری هزار تومن هرکی بریزه حله

6. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میلاد میداودی: هیجان انگیزترین شب زندگی ام رقم خورد/گفتم امشب گل نمی خوریم/همان میداودی فصل گذشته می شوم

سایت گل- مهاجم استقلال می گوید: «هیجان انگیزترین شب زندگی ام در ورزشگاه آزادی رقم خورد.»
    به گزارش سایت گل؛ میلاد میداودی دوشنبه شب در حالی به میادین فوتبال بازگشت که هواداران استقلال به شدت وی را تشویق می کردند. این بازیکن که برای نخستین بار بعد از بازی هفته شانزدهم فصل گذشته برای استقلال به میدان رفت، در مصاحبه با سایت شخصی اش پیرامون بازی مقابل داماش و تشویق های بی امان هواداران استقلال می گوید: «برگشتن به میادین فوتبال بعد از غیبت هشت ماهه به اندازه کافی برای یک بازیکن خوشحال کننده است اما هواداران استقلال با استقبالی که از من داشتند، این خوشحالی را چند برابر کرده و هیجان انگیزترین شب زندگی ورزشی ام را رقم زدند.»
    مهاجم استقلال توضیح می دهد: «باید اعتراف کنم در سال هایی که فوتبال بازی کرده ام؛ حتی در بازی هایی که سال قبل برای استقلال گل می زدم هیچ وقت اینقدر هیجان زده نبودم. دوشنبه شب از هنگام ورودم به ورزشگاه با تشویق پرشور هواداران روبرو شدم و این تشویق ها زمان حضورم در زمین مسابقه شدت بیشتری پیدا کرد. تشویق ها به حدی بود که حنیف عمران زاده بعد از بازی گفت وقتی می خواستی به زمین بیایی از صدای فریادهای تماشاگران موهای تنم سیخ شده بود و به پژمان منتظری گفتم ببین از میلاد چه استقبالی کردند.»
    میداودی با تقدیر از هواداران استقلال به این نکته اشاره می کند که استقبال پرشور استقلالی ها از بازگشتش به میادین یک پیام ویژه دارد و در این رابطه می گوید: «مردم همیشه به من لطف داشته اند اما این بار واقعا برایم سنگ تمام گذاشتند. بعد از خاتمه بازی با کادر فنی صحبت و درخواست کردم که از امروز جدا از تمرینات تیمی روزی یک جلسه تمرین اختصاصی هم با مربی بدنساز استقلال داشته باشم. باید هر چه زودتر به آمادگی لازم برسم تا جواب محبت این هواداران را بدهم؛ آن ها با تشویق هایشان مرا متوجه انتظاراتی کردند که از من دارند و باید جواب محبت هایشان را با حضور موفق در ترکیب استقلال بدهم.»
    وی درباره این دیدگاه که اکثر بازیکنان مصدوم پس از مصدومیت های طولانی مدت نمی توانند درخشش سابق را داشته باشند، عنوان می کند: «این موضوع شامل همه فوتبالیست هایی که مصدوم شده اند نبوده و بازیکنانی زیادی هم هستند که بعد از سپری کردن مصدومیت طولانی مدت، بار دیگر به اوج برگشته اند. در همین چند ماهی که از میادین دور بودم، بارها شایعه سازی کردند که میداودی دیگر نمی تواند به میادین فوتبال بازگردد اما همه دیدند که این شایعات واقعیت ندارد. انشاالله از دو-سه هفته دیگر که به آمادگی لازم برسم، همان بازیکنی خواهم شد که فوتبالدوستان انتظار دارند.»

میداودی از بازی سخت مقابل داماش گیلان نیز صحبت می کند: «داماش حریف سرسختی بود؛ آن ها خیلی روی دروازه ما فشار آوردند اما وقتی رحمتی در یک صحنه دو توپ پیاپی را دفع کرد گفتم امشب گل نمی خوریم! استقلال اکنون با دو مشکل یعنی غیبت بازیکنان مصدوم و هماهنگی بین بازیکنان جدید و قدیم روبروست. تیم ما در آخرین روزهای فصل نقل و انتقالات کامل شد و چند هفته زمان لازم است تا به هماهنگی برسد.»
    بازیکن شماره 10 استقلال تهران پیرامون عملکرد این تیم در نقل و انتقالات امسال می گوید: «فصل نقل و انتقالات اهمیت زیادی دارد و استقلال موفق ترین تیم در این فصل بود. استقلال نه تنها ستاره هایی مثل سید مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان، کرار جاسم و ... را جذب کرد بلکه توانست نفرات فصل گذشته که مورد تأیید کادر فنی بودند را حفظ کند. در فصل نقل و انتقالات آوردن ستاره های جدید به تنهایی ملاک موفقیت نیست و باید در کنار آن بازیکنان خوب فصل گذشته را هم حفظ کرد که باشگاه استقلال این دو کار را با هم انجام داد. اکنون فقط زمان لازم است تا نفرات جدید و قدیم هماهنگ شوند.»
    میلاد همچنین استقلال را یکی از شانس های اصلی قهرمانی فصل جدید می داند و می گوید: «استقلال امسال در لیگ برتر برای قهرمان شدن بازی می کند. هر چند شانس قهرمانی یک تیم بستگی به اتفاقات طول فصل کم و زیاد می شود اما من امیدوارم بعد از سه نایب قهرمانی لیگ برتر که با استقلال اهواز، پاس و استقلال تهران داشته ام، این بار با استقلال روی سکوی قهرمانی بروم.»
    میلاد میداودی در پایان ضمن تشکر مجدد از مجموعه باشگاه استقلال و هواداران برای حمایت هایی که از وی در طول دوران مصدومیت داشته اند، از پزشک جراح و کادر پزشکی سابق باشگاه نیز تقدیر کرده و اضافه می کند: «دکتر رازی پزشک جراحم؛ دکتر نوروزی، دکتر ستوده، میثم علیپور و سرکار خانم محمدی در طی مدت زمان مصدومیتم تلاش بسیاری کردند تا شرایط بازگشتم به میادین فوتبال فراهم شود و مدیون آن ها هستم. هنوز هم برای فیزیوتراپی به کلینیک دکتر نوروزی می روم و از ایشان و همکارانش بابت زحماتشان ممنونم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولید علی - استقلال ، پرواز غیر مستقیم به امارات و قطر

سایت گل - از روزی که حسن روشن و چند همدوره دیگر او برای ادامه فوتبال خود به کشورهای حوزه خلیج فارس رفتند تا به امروز همواره منتقدهای ایرانی اعتقاد داشتند که کوچ بازیکنان ایرانی به کشورهای عربی برای فوتبال ایران مفید نیست اما در فصل تازه لیگ برتر شاهد نمونه ای کم نظیر در تیم استقلال هستیم .
    ولید علی ، که درباره اش می گویند بهترین بازیکن حال حاضر کشور کویت است ، با عقد قراردادی نسبتا قابل توجه و گران به تیم استقلال پیوسته و او دوشنبه شب برای اولین بار با پیراهن آبی های پایتخت در ورزشگاه آزادی به میدان رفت . این در شرایطی است که بر خلاف سه دهه گذشته این بار یک بازیکن برتر و ستاره فوتبال کویت برای ادامه فوتبال به ایران می آید و این موضوع هم یکی دیگر از جذابیت های تیم استقلال در این فصل است .
    اگر چه ولید علی در بازی دوشنبه شب مقابل داماش بازی نمایش مناسبی نداشت و در اواسط نیمه دوم تعویض شد اما برخی کارشناسان معتقدند که او طی هفته های آینده به یک مهره قابل اطمینان برای پرویز مظلومی تبدیل می شود ! البته از سوی دیگر آنهایی که با نگاهی سختگیرانه درباره این انتقال نظر می دهند ، معتقدند که اگر ولید علی از کیفیت بالایی برخوردار بود باشگاههای قطری و اماراتی او را خیلی زودتر از استقلال جذب می کردند . شاید هم از نگاهی متعادل تر می توان پیش بینی کرد که لیگ برتر ایران اکنون قرار است برای بازیکنان سوریه ای ، عراقی و کویتی ویترینی باشد برای بهتر دیده شدن توسط باشگاههای ثروتمند قطر و امارات .
    ولید علی روزهای متفاوتی را در تهران سپری می کند و اگر افق فکری او بازی در لیگ های گران عربی است باید به او یادآور شد که شور و هیجان و میزان تماشاگر تیم استقلال در آسیا کم نظیر است و او باید قدر این روزها را که خیلی زود می گذرد بهتر بداند .
    حضور بازیکنانی نظیر ولید علی در لیگ برتر ایران و درخشش احتمالی او باعث می شود تا نگاه و واکنش هواداران ایرانی نسبت به کشورهای عربی در حالت میزبانی تغییر کند و شاید میزان مهربانی و دوستی را بیشتر کند . شاید

کد:

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

با تيتر "استاد فرهاد مجيدي " خيلي حال كردم. واقعا نشون داد Finishing ش تو ايران رو دست نداره .... به اين ميگن دقت شوت و هوش بالا. ياد گلش به پرسپوليس افتادم.

جواد شيرزاد: 3

آرش برهاني : 4
    انصافا نمره ي شيرزاد بايد حداقل 6 ميبود ... خيلي خوب دفاع كرد و با اينكه وليد كلا تو باغ نبود سعي داشت از چپ هم حمله كنه. نذاشت مهدوي كيا زياد كار خاصي كنه بجز يكي 2 ارسال جلوي چند حملش رو گرفت و زودتر سر زد و بلوك كرد توپ هاش رو.

برهاني هم خوب بودش ... خوب دويد تو زمين.

12. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب من هم برد دل چسب دیشب رو تبریک میگم .
    اما اینکه چرا میگم دلچسب به خاطر بازی بچه ها نبود چون مخصوصا تو نیمه دوم خوب بازی نکردند ولی دلایل دلچسب بودن بازی حداقل برای من:
    1.باز هم محبوب ترین بازیکن تاریخ هم بازی خوبی از خودش به نمایش گذاشت و هم گل زد.بازم دم فرهاد گرم.با بازی دیشب سند دعوت به تیم ملی رو امضا کرد.خدا کنه این دفعه دیگه حقشو نخورن.فک کنید تو جام جهانی 2014 فرهاد شماره 7 تیم ملی باشه و احتمالا کاپیتان.من که برای همچین روزی لحظه شماری میکنم.
    2.بازگشت میلاد که احتمالا مشکل یار کمکی فرهاد رو حل خواهد کرد.
    3.واکنش های پی در پی رحتمی که نشون داد ارزششو داشت که محمدی و طالبلو رفتن.هر چند خوب و محبوب بودن.
    4.تماشاگران.بعله خود تماشاگران .تشویق ناصر خان ،محمدی،مهدوی کیا،میلاد همه و همه از زیبایی های بازی دیشب بود +حضور بالای 70 هزاری (به قول گزارشگر رنگی بازی) یا به قول the shining عزیز حضور 80 هزار نفری.

دیشب داماش بازی خوبی رو انجام داد و تو فرصت های خطرناک حتی ازما هم بیشتر داشتن .خدا رو شکر که چندتا سوپر واکنش از رحمتی تیم رو نجات داد.
    اما دیشب یه ضعف خیلی بزرگ خودشو نشون داد و اون هم مشکل دفاع در توپ های هوایی ارسالی.تو هر ارسالی که داماشی ها رو دروازه داشتن یه فرصتی نصیبشون میشد .کمتر توپی بود که دفاع بتونه راحت دفعش کنه.باید یه فکری به حال این ضعف کرد.

اون خطای روی فرهاد خان هم که صد در صد پنالتی بود.من نمیدونم چرا خطاهایی که رو فرهاد تو محوطه جریمه میشه هیچوقت پنالتی گرفته نمیشه الان چند فصله که همین مشکل رو داریم.جالبه حسین عسگری گفته که اصلا پنالتی نبوده!!!

دیشب تیموران خیلی عالی بازی کرد .جای بسی خوشحالی هست که اینقدر زود تو تیم جا افتاده البته تنها نکته ضفعش هم زیاد خشن بودن هست که دیشب حتی میتونست کارت زرد دوم رو هم بگیره.بعضی از خطاهایی رو که انجام داد بیهوده بود و نیازی به خطا نبود.

اما ولید علی .شاید بازی دیشب ولید علی به مزاق خیلیها خوش نیامد اما به نظر من بازی خوبی انجام داد.
    دیشب خیلی کم بازیکنان استقلال بهش پاس میدادن حتی چند بار بازیکنی که یه پست عقب تر از ولید بازی می کنه(فک کنم شیرزاد بود)توی رو خودش سانتر می کرد رو دروازه ولی به ولید پاس نمیداد.
    یه شوت خوب هم زد که نشون میده شوت زن خوبی هم میتونه باشه.به نظر من برای بازی اول شروع خوبی بود و کم کم بازی های بهتری ازش خواهیم دید فراموس نکنید که ولید تازه به لیگ ایران اومده.

دست هم بچه هایی که به ورزشگاه رفته بودن درد نکنه مخصوصا عزیزانی که تو این تاپیک فعالیت دارند

14. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حیدری خواستار سفر به اصفهان شد/ نیمی از غرامت سپاهان را خودم پرداخت می کنم

ورزش > لیگ برتر - باشگاه خبرنگاران نوشت:
    خسرو حیدری هافبک تیم استقلال هنوز موفق نشده است مجوز بازی خود را از مسئولان سپاهان دریافت کند تا برای استقلال در لیگ به میدان برود.این بازیکن که با مسئولان سپاهان دچار مشکل شده است از مسئولان استقلال درخواست کرد تا به وی اجازه دهند به اصفهان سفر کند و خودش به مشکلاتش با این تیم پایان دهد.
    حیدری معتقد است به تنهایی می تواند با مسئولان و هیئت مدیره سپاهان به توافق برسد و با برگه رضایت نامه به تهران بازگردد. وی از فتح الله زاده خواست تا در مورد رسیدگی به شکایت در نظر گرفته شده از مسئولان سپاهان اقدامی را انجام ندهد تا وی صحبت های نهایی را با هیئت مدیره تیم اصفهانی انجام دهد.
    گفتنی است، خسرو حیدری راضی به پرداخت نیمی از غرامت در نظر گرفته برای صدور رضایت نامه اش است.او ادعا کرده که مبلغ 250 میلیون را بصورت نقدی پرداخت می کند تا بتواند هر چه سریعتر رضایت مورد نظر را دریافت کند.البته با توجه به استعفای محمد رضا ساکت معلوم نیست که وضعیت خسرو،سپاهان و استقلال به کجا می انجامد.

کد:
    پ.ن نمیدونم چرا حس میکنم میخواد بپیچونه
    چی شد تا ساکت استعفا داد یادش افتاد همچین کاری کنه؟
    اگه بره و موندگار بشه هم خیالی نیست استقلال خیلی بزرگتر از این حرفاست
    برایه این همچین احساسی کردم چون سپاهانیا خیلی گفتن اسمشو هم تویه لیگ و هم اسیا رد کردیم.خسرو هم اگه بندی تو قراردادش بوده که بدونه پول میتونه رضایتنامه بگیره چرا گفته میخوام خودم پولشو بدم؟
    امیدوارم اقدام نکردنه خسرو برایه سقفه قرارداد باشه نه چیزه دیگه
    خسرو ماله استقلاله و ما هم خیلی دوسش داریم ولی.......

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کهکشان آبی در کویر و پذیرایی پرسپولیس از شهرداری در حضور کم‌حوصله‌ها

در هفته سوم لیگ برتر فوتبال استقلال در کرمان باید به مصاف مس برود و پرسپولیس میزبان شهرداری تبریز است.
    هفته سوم لیگ برتر فقط ۷۲ ساعت بعد از پایان هفته دوم لیگ برتر آغاز می‌شود. فشردگی برنامه‌های لیگ برتر به دلیل هماهنگی با برنامه‌های تیم ملی است و شاید به همین دلیل است که بیشتر مربیان ناراضی از این شیوه برگزاری بازی‌ها ترجیح می‌دهند گلایه‌ خود را رسانه‌ای نکنند.
    نگاهی به بازی‌های این هفته می‌اندازیم؛
    * ملوان - مس سرچشمه؛ ملوانان برابر تیم بدون امتیاز
    ملوان و مس سرچشمه در دو هفته اول لیگ برتر رنگ برد را ندیده‌اند، ملوان دو تساوی و دو امتیاز دارد و مس سرچشمه با دو شکست و بدون امتیاز در انتهای جدول است. مسی‌ها هنوز به هماهنگی و آمادگی نرسید‌ه‌اند زیرا این تیم در فصل آماده سازی درگیر انتقال به استان دیگر بود که در نهایت در کرمان ماندنی شد. روی کاغذ شانس پیروزی ملوان بیشتر است و خیلی‌ها معقتدند مس سرچشمه سومین شکست متوالی خود را در بندر انزلی متحمل می‌شود اما فوتبال غیر قابل پیش بینی است و شاید کرمانی‌ها در انزلی شگفتی ساز شوند.
    *سایپا - ذوب آهن اصفهان؛ دیدار استاد و شاگرد و غیبت آقای گل
    این بازی تحت تاثیر دیدار دو سرمربی است، جایی که مجید صالح بعد از چند سال دستیاری منصور ابراهیم‌زاده برای اولین فصل مستقل شده است. صالح با تواضع می‌گوید ممکن است باز هم درس‌های زیادی از ابراهیم‌زاده در این بازی یاد بگیرد. سایپا که هم اکنون به لطف تفاضل گل بهتر صدرنشین است در این هفته کریم انصاری فرد آقای گل کنونی لیگ را به دلیل اخراج در بازی با شهرداری در اختیار ندارد. شاید به جرات بتوان گفت که ۴۰ درصد از توان هجومی سایپا با غیبت این مهاجم ملی‌پوش کاسته شده است.
    ابراهیم‌زاده نیز که هنوز نتوانسته با ذوب آهن در لیگ یازدهم به پیروزی برسد تیمش را برای برد به میدان می‌فرستد و باید دید او فوت آخر استادی را برای خود نگه داشته و می‌تواند صالح را شکست دهد یا نایب قهرمان آسیا در هفته سوم هم از رسیدن به پیروزی محروم می‌ماند.
    *تراکتورسازی تبریز - شاهین بوشهر؛ دومین میزبانی تراکتور در ورزشگاه خالی
    تراکتورسازی تبریز برای دومین هفته در تبریز باید به حکم کمیته انضباطی در ورزشگاه خالی از حریفش میزبانی کند. تراکتورسازان در هفته اول در ورزشگاه خالی یادگار امام تبریز برابر صبای قم شکست خوردند و اکنون نیز باید برابر شاهین بوشهر قرار بگیرند تیمی که هفته گذشته پرسپولیس را شکست داده و بازیکنانش روحیه خوبی دارند. درخشان اگر بتواند دومین برد متوالی خود را به دست آورد کار بزرگی کرده اما تراکتورسازی هم نایب قهرمان آسیا را هفته گذشته در اصفهان شکست داده است. اگر تماشاگران در این دیدار اجازه حضور داشتند قطعا پرتماشاگرترین بازی هفته در تبریز برگزار می‌شد.
    *پرسپولیس - شهرداری تبریز؛ سرخپوشان فقط برد می‌خواهند
    سرخپوشان در لیگ یازدهم هنوز طعم پیروزی را نچشیده‌اند و به همین دلیل با انگیزه مضاعف برابر شهرداری تبریز قرار می‌گیرند تا اولین برد خود را در حضور تماشاگران پرشمارش به دست بیاورند. استیلی می‌داند اگر نتواند در این بازی هم پیروز شود ممکن است خیلی زودتر از آنچه که تصورش را می‌کرده در پرسپولیس به مشکل بخورد. هواداران این تیم در بازی اول برابر ملوان کم‌صبری عجیب خود را نشان دادند و به همین دلیل کار استیلی و پرسپولیسی ها دشوار است و تنها چیزی که این تماشاگران کم‌حوصله را راضی می‌کند سه امتیاز است.
    شهرداری نیز با یسیج مربی کروات خود دو مساوی کسب کرده و اکنون یک امتیاز از پرسپولیس بیشتر دارد. او اگر بتواند از سرخپوشان امتیاز بگیرد کار بزرگی کرده و شاید پرسپولیس بیشتر دچار حاشیه و بحران کند، بنابراین سرخپوشان تهرانی محکوم به برد هستند.
    * فجرسپاسی - داماش گیلان؛ دیدار دسته اولی‌ها
    فجر سپاسی با بازیکنان گمنام و جوانش دو مساوی به دست آورده و این مرتبه برابر حریفی قرار می‌گیرد که برایش کاملا آشناست زیرا در لیگ دسته یک دو مرتبه با این تیم روبه‌رو شده است. البته هر دو بار شکست خورده ولی شاید این مرتبه وضعیت فرق کند هرچند داماش قوی‌تر از فصل گذشته است اما شیرازی‌ها نیز گاهی اوقات شگفتی‌هایی خلق کرده‌اند. داماش دوشنبه شب در حالی از استقلال شکست خورد که بازی خوبی انجام داد و حالا دنبال اولین سه امتیاز لیگ است، هدفی که فجر هم آن را دنبال می‌کند.
    *سپاهان اصفهان - نفت آبادان؛ نفت برابر سپاهان متحول شده
    لوکا بوناچیچ هنوز نتوانسته برای قطب زرد فوتبال ایران بردی کسب کند و دو مساوی تنها ذخیره قهرمان فصل گذشته لیگ برتر است. لوکا تیمش را در این دیدار برای برد به میدان خواهد فرستاد تا در اصفهان اولین برد را جشن بگیرد اما شاید تغییر مدیرعاملی باشگاه این تیم را هم دچار شوک کند. ساکت پس از سال‌ها حضور در سپاهان از این سمت مدیرعاملی این باشگاه رفت تا علیرضا رحیمی جانشین او شود.
    در آن سوی میدان نیز غلامحسین پیروانی و شاگردانش هم دو امتیاز دارند. شاید پیروانی به گرفتن سومین تساوی در نصف جهان راضی باشد اگر چه نیم‌نگاهی هم به پیروزی دارد.
    *راه آهن - صبای قم؛ بدل گواردیولا برابر دایی
    علی دایی با راه آهن هنوز به برد نرسیده است. حریف این هفته آنها تیم سرسخت صبای قم است، تیمی که اگرچه بازیکن نامدار زیادی ندارد اما بازیکنانش به دلیل جوانی، انگیزه فراوانی دارند. رضا عنایتی تک ستاره تیم صبای قم است که اگر خوب تغذیه شود شاید بتواند گلزنی کند. ویسی نیز که خود را گواردیولای ایرانی یا بهتر بگوییم بدل گورادیولا می‌داند و سعی می‌کند مانند او لباس بپوشد می‌خواهد در تهران از تیم دایی امتیاز بگیرد.
    * فولاد خوزستان - نفت تهران؛ دو هدف متفاوت
    فولاد با مجید جلالی ۴ امتیازی است و این مربی می‌خواهد اولین برد خانگی خود را در لیگ یازدهم به دست بیاورد. نفت تهران نیز در هفته گذشته لیگ برتر در تهران مس کرمان را شکست داده است. رویارویی حسین فرکی و مجید جلالی می‌تواند جذاب باشد و باید دید کدام یک از این دو مربی در پایان بازی به هدفش می‌رسد.
    * مس کرمان - استقلال؛ کهکشان آبی در کویر
    صمد مرفاوی به استقلال رسید. او به خوبی این تیم را می‌شناسد. حتی اگر استقلال کهکشانی شده باشد در کویر کار دشواری دارد. در آن سوی میدان هم پرویز مظلومی با مس غریبه نیست و یک فصل سرمربی این تیم بوده و با فضای فوتبال کرمان آشناست. تقابل مرفاوی و مظلومی از جمله اتفاقات مهم این هفته است. آبی‌پوشان برای کسب دومین سه امتیاز لیگ کار سختی دارند، اگر چه این سختی برای مس هم صدق می‌کند.
    *برنامه کامل و اسامی داوران هفته سوم لیگ برتر:
    پنجشنبه ۲۰/۵/۹۰- ساعت ۲۲
    ملوان –مس سرچشمه-تختی-انزلی
    هدایت ممبینی-حسین خانبان-سجاد طوری-رسول رهبر فام-ناظر:ایرج نظری
    سایپا-ذوب آهن-انقلاب-کرج
    قاسم واحدی-حسن کامرانی فر-حسن یوسفی-اشکان خورشیدی-ناظر:جواد تقی پور
    تراکتورسازی –شاهین بوشهر-یادگار امام (ره)-تبریز
    رضا کرمانشاهی-سعید علی نژادیان-حسین طالقانی-امیرحسین فتاحی-ناظر:رضا غیاثی
    پرسپولیس-شهرداری تبریز-آزادی-تهران۲۲:۳۰
    محسن قهرمانی-مرتضی کریمی-محمدرضا منصوری-سید مهدی سید علی-ناظر:حسین عسکری
    جمعه ۲۱/۵/۹۰-ساعت ۲۲
    فجرسپاسی-داماش-حافظیه-شیراز
    جمشید محمدی-علیرضا کهوری-حمید نظری-محمد ملی-ناظر:اسماعیل صفیری
    سپاهان-نفت آبادان-فولادشهر اصفهان
    یدالله جهانبازی-محمدرضا ابوالفضلی-سعید شمس-محمدرضا اکبریان-ناظر:یدالله سلیمانی
    راه آهن-صبای قم- اکباتان-تهران
    سعید بخشی زاده-رسول فروغی-تورج عیوض محمدی-فرشید افشار-ناظر:عبود سنگاشکن
    فولاد خوزستان-نفت-تختی-اهواز
    محمود رفیعی-مسعود فرح نیا-محمدرضا امینی-جمشید دانش مهر-ناظر:عبدالله با عزم
    مس کرمان-استقلال-شهید باهنر-کرمان۲۲:۳۰
    علیرضا فغانی-داود رفعتی-علی میرزابیگی-سید حسن زرگر-ناظر:محمد تولایی
    *جدول رده‌بندی لیگ برتر در پایان هفته دوم:
    ۱- سایپا ۴ امتیاز
    ۲- صبای قم ۴ امتیاز
    ۳- نفت تهران ۴ امتیاز
    ۴- استقلال ۴ امتیاز

bordobakht

18. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

20. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •