منظورم نبود اندازه رپال خرج کنیم
اگر هم نزدیک 40 یا 50 میلیون یورو(یک دهم رپال مادرید!!) خرج کنیم باور کن قهرمانی اروپا زیاد سخت نیست
منظورم نبود اندازه رپال خرج کنیم
اگر هم نزدیک 40 یا 50 میلیون یورو(یک دهم رپال مادرید!!) خرج کنیم باور کن قهرمانی اروپا زیاد سخت نیست
البته نمیشه روی همچین مسئله ای زیاد حساب باز کرد
خیلی تیم ها هستن که بیشتر خرج کردن ولی موفق نبودن
میلان اگه میخواد واقعا توی اروپا موفق باشه باید دو تا هافبک در حد ستاره و یک مهاجم در حد زلاتان (که اگه توز خریداری بشه این موضوع حله) و کی دروازه بان جوان و درست و حسابی میخواد
فکر کنم بیشتر 50 تا بشه ولی تیم برای مدت ها تامینه
این پست دوستمون توی همین تاپیک رئال هست!!من از یک چیزی بیشتر از چیز های دیگه ناراحتم و اون هم اینه که ما اول فصل همش پا پی نیمار شدیم اون هم ناز آورد و آخرم دستمون رو گذاشت تو حنا هیچی قبل از ال کلاسیکو هم گفت دلم میخواد بارسا بازی رو ببره.خوب اگه یادتون باشه همون موقع خیلی ها عقیده داشتن میبایست آگرو رو بخرند به جای نیمار حتی مارادونا از علاقه دامادش به رئال گفت اما پرس انقدر به نیمار گیر داد تا این وسط منچستر سیتی سودش رو کرد و اون رو خرید و میبینید که چقدر در منچستر سیتی موفق بود.آیا به نظر شما ما اگه تو تیم به غیر از کریس و بنزما که مهاجمان همیشه فیکسمون هستن آگرو رو داشتیم هم اینجوری از استفاده نکردن از موقعیت های گلمون رنج میبردیم؟و میبینیم که اشبتاهات ما در نقل و انتقالات دیگه حالت طبیعی پیدا کرده و میایم آلتین توپ رو میخریم که یک هفته بعد باز میزاریمش تو لیست فروش.واقعا رئال از نداشتن یک مدیر زبده در نقل و انتقالات رنج میبره.امیدوارم این ضعف به زودی بر طرف بشه
اونها پول دارن اما مدیرشون به راه نادرست خرج میکنن
ولی ما پول نداریم برای همین مجبوره گالیانی بدبخت از آب کره بگیره(نوچورینو!)
مصداق بارز ضرب المثل وقتی قیر هست قیف نیست-وقتی قیف هست قیر نیست!![]()
Last edited by H A M A S; 13-12-2011 at 15:43.
عجب لیگ فشرده ایی هستا
چرا نمیرسیم صدر
دو هفته دیگه لیگ میره تو تعطیلات
مارکو آملیا: من مقصر تساوی مقابل بولونیا هستم
این دروازه بان 29 ساله که به جای آبیاتی مصدوم در ترکیب روسونری به میدان رفت، روی گل الساندرو دیامانتی مقصر بود.
سایت گل- مارکو آملیا، دروازه بان میلان، مسئولیت تساوی 2-2 این هفته تیمش مقابل بولونا را برعهده می گیرد.
این دروازه بان 29 ساله که به جای آبیاتی مصدوم در ترکیب روسونری به میدان رفت، روی گل الساندرو دیامانتی مقصر بود.
با این گل بولونا به بازی برگشت و در نهایت توانست بازی را به تساوی بکشاند.
او در گفتگو با میلان نیوز گفت:" بعد از دیدار مقابل بولونا انتقادات زیادی از هم تیمی هایم شد اما به خاطر این تساوی باید من را سرزنش کرد زیرا من نتوانستم ضربه دامیانتی را مهار کنم.
بدشانس بودیم وگرنه می توانستیم به صدر جدول برسیم. به همین دلیل است که این نتیجه ناامید کننده تر به نظر می رسد."
میلان در حال حاضر با دو امتیاز فاصله با یوونتوس و اودینزه، در رتبه سوم قرار دارد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by B3HZ@D; 14-12-2011 at 12:43.
گتوزو به زودی به میادین بازمی گردد
هافبک میلان در ماه اول سال 2012 به میادین بازمی گردد
سایت گل – مدیر برنامه های گنارو گتوزو اعلام کرد این بازیکن در ماه ژانویه می تواند بار دیگر برای میلان به میدان برود.
این بازیکن 33 ساله از دیدار نخست میلان در سری آ مقابل لاتزیو که در آن به دلیل برخورد با الساندرو نستا هم تیمی خود در دقیقه 20 از زمین بازی خارج شد تا به حال نتوانسته در میادین حضور پیدا کند.
شش عصب چشم چپ گتوزو دچار آسیب دیدگی شد و در ابتدا تصور می شد او شش ماه از میادین دور خواهد بود اما اکنون او به آمادگی کامل نزدیک می شود و از ماه گذشته تمریناتش را با میلان آغاز کرده است.
آندره آ دی آمیکو مدیر برنامه های گتوزو در گفتگو با بخش ایتالیایی گل دات کام گفت:" گتوزو شرایطش بسیار بهتر شده و به زودی به میادین بازمی گردد. پزشکان میلان اعلام کردند او از ژانویه می تواند برای میلان به میدان برود."
گتوز از سال 1999 تا به حال در سن سیرو حضور دارد. او از باشگاه سالرنیتانا به میلان پیوست.
هدیه ویژه نایک به ایبرا: ژاکتی با طرح تتوهای زلاتان
نایک این هدیه را به نشان قدردانی از زحمات زلاتان برای او تولید کرده شاید برایتان جالب باشد تا این ژاکت جالب را ببینید
سایت گل- در اواخر ماه نوامبر بود که نایک هدیه ویژه ای را برای زلاتان ایبراهیموویچ ارسال کرد. یک ژاکت به رنگ مشکی که طرح های ویژه ای روی آن به چشم می خورد. اگر دقت کنید، طرح های روی ژاکت زلاتان ، دقیقا همان طرح هایی است که ایبرا روی بدنش تتو کرده و این طرح ها دقیقا در محلی که تتوها انجام گرفته اند، قرار دارند
نایک این هدیه را به نشان قدردانی از زحمات زلاتان برای او تولید کرده شاید برایتان جالب باشد تا این ژاکت جالب را ببینید
زلاتان هم بعد از دریافت این هدیه در صحبتهایی گفت:« من همیشه سعی می کنم تا در داخل و خارج از زمین سبک زندگی خاص خودم را داشتم باشم؛ دریافت یک ژاکت بی نظیر و مخصوص برای من، غیرمنتظره و هیجان انگیز بود. من خیلی تلاش کرده ام تا به موفقیتهایی درکارنامه روزشی ام بروم و این ژاکت گویای این است.»
نایک برای هر چه دقیق تر از آب در آمدن طرح تتو ها، از کریستین واگنر، طراح تتوهای زلاتان خواسته بود تا آنها را راهنمایی کند و جولیا هدروس، که یک طراح لباس است در پیاده سازی این طرح ها برروی پارچه با کمپانی نایک همکاری کرد.
همون موقع هم نظرم این بود میشه دو تا از بهترین خریدهای این سالهای اخیر میلان رو ایبرا و روبینیو دونست.خریدهایی که خیلی خیلی به میلان کمک کردن.
اما مکسس رو اصلا باهات موافق نیستم دفاعهای خیلی بهتر و جوون تر از اون هستند که میتونن واسه میلان بازی کنند.
بازیکنهای از رده خارج کم نگرفته,رونالدینیو,هونتلار, مین اکوئیلانی دیگه حس ندارم فکر کنم یادم بیاد
من دلیلی نمیبینم میلان بیاد بازیکنایی که در تیمهای خودشون ستاره بودن ولی دیگه جایگاهی ندارن رو به خدمت بگیره.این تیم تیم کوچیکی نیست که رفتن اکوئیلانی رو خریدن بزارن فیکس توش بازی کنه.
در مورد پیرلو شاید حق با تو باشه,من آلگری رو خیلی قبول دارم اما واقعیتش تیمی رو ندیدم توی سطح اول دنیا بدون یه بازیساز خوب بتونه نتیجه بگیره.
همین الان خودت بازیهای میلان رو ببین به نظرم بیشترین ضربرو داره از همین بازیساز نداشتنش میخوره.
توز هم من نگفتم از رده خارج,به نظرم میتونه خیلی به درد میلان بخوره اما احساس میکنم با یه هافبک تراز اول میتونیم حتی توی cl هم حرفهای زیادی داشته باشیم.
در مورد هافبک موافقم...الان میلان بازیساز درست و حسابی نداره
البته مسئولان میلان هم بیکار نشستن و دنبال هافبکی برای رفع مشکل هستن
یکی از گزینه ها اریکسن دانمارکیه...ولی باید تا تابستان صبر کنیم تا ببینیم چی میشه
میلان هافبک میانی مشکلی نداره...باید یک هافبک تهاجمی قدرتمند و با کیفیت بخره
گالیانی: میلان تا 31 ژانویه منتظر تبس می ماند
نایب رئیس باشگاه میلان اعلام کرد مهاجم آرژانتینی من سیتی اصلی ترین هدف آنها در مهلت نقل و انتقالات خواهد بود و در عین حال هیچ مهامی در ژانویه میلان را ترک نمی کند
سایت گل – آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان اعلام کرد جذب کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی من سیتی اولویت اصلی روسونری در مهلت نقل و انتقالات زمستانی خواهد بود.
مسئولان میلان تبس را اصلی ترین گزینه خود برای جانشینی آنتونیو کاسانو می دانند که به دلیل عمل جراحی قلب تا پایان فصل قادر به بازی برای این تیم نیست.
گالیانی در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" می دانم امروز صبح کیا جورابچیان مدیر برنامه های تبس با مسئولان سیتی جلسه ای داشته اما نتیجه آن را نمی دانم. در صورتی که تبس با باشگاه دیگری قرارداد امضا نکند تا ساعت 18:59 روز 31 ژانویه منتظر عقد قرارداد با او خواهیم بود."
گالیانی همچنین شایعه فروش یک مهاجم خود را در صورت جذب تبس رد کرد و گفت:" ما تبس را به عنوان جانشین کاسانو به خدمت خواهیم گرفت و پاتو، روبینیو و زلاتان هیچکدام در ژانویه فروشی نخواهند بود."
آیا توز به دنبال پول است یا شخصیت؟
سیلویو برلوسکونی به کارلوس توز هشدار داد که باید بین پول های پاریس سنت ژرمن یا شخصیت و اعتبار باشگاهی چون میلان جایی که او می تواند هر چیزی را فتح کند انتخاب کند.
این مهاجم آرژانتینی در آستانه ترک باشگاه منچستر سیتی در ژانویه است اما روسونری او را نخست به صورت قرضی با حق گزینه خرید می خواهد در حالی که باشگاه فرانسوی پیشنهاد 30 ملیون یورویی با حقوق بیشتری ارائه داده است.
مالک باشگاه روسونری ,سیلویو برلوسکونی در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت " توز دو انتخاب پیش روی خود دارد"
" میلان توانایی فراهم کردن اعتبار,شخصیت و فتح هر چیزی به نفع خود را دارد.از جمله مبدل شدن به بهترین بازیکن جهان در حالی که پاریس سنت ژرمن می تواند برای توز مادیات را فراهم سازد"
گزارشاتی مبنی بر اینکه ممکن است میلان برای بخدمت گرفتن توز پاتو را به باشگاه انگلیسی پیشنهاد دهد منتشر شده بود.
" پاتو بازیکن بسیار بزرگی است کسی که اخیرا موفق نشده است تمام توانایی های خود را به نمایش بگذارد.در فوتبال شما برای بردن نیاز به گل دارید و او باید بسیار به محوطه جریمه نزدیک تر شود"
سیلویو برلوسکونی همچنین اعلام کرد که ماکس آلگری در آستانه تمدید قرارداد است.
" او عملکرد بسیار خوبی داشته است و قرارداد او بدون شک تمدید خواهد شد .ما در این رابطه بحث و صحبت کرده ایم و همه چیز تمام شده است"
" میلان می خواهد به مانند یک قهرمان باشد و توانایی فتح دوباره اسکودتو را دارد در حالی که ما می توانیم در اروپا عملکرد خوبی داشته باشیم.ما به مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ درست به مانند بارسلونا صعود کرده ایم تیمی که بهترین فوتبال را ارئه می دهد و من دوست دارم از آن بیشتر در میلان مشاهده کنم"
" ما گروه بسیار بزرگی در اختیار داریم جایی که بازیکنانی چون تیاگو سیلوا حضور دارند کسی که توانایی بازی در پست های مختلف را دارد.او می تواند به عنوان یک هافبک و با کلاسی که دارد همچنین به عنوان یک مهاجم نیز به میدان رود"
" من تلاش های استثنایی انجام داده اند همانطور که میلان به ازای هر فصل در دو سال اخیر هزینه 50 ملیون یورویی داشته است.من همیشه با سخاوت بزرگی برای این باشگاه عمل کرده ام حتی گاهی اوقات بیش از حد!"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)