تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 186 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه مطلب جالب در مورد فرگوسن:
    سر آلکس فرگوسن :

«فینال جام حذفی اسکاتلند بود؛ با سلتیک بازی داشتیم؛ در دقیقه 89 آبردین 1-0 جلو بود. روی نیمکت آبردین از خدا خواستم این بازی زودتر تمام شود تا قهرمان شویم. توی چند دقیقه دو گل خوردیم و سلتیک جام را گرفت. برگشتم هواداران سلتیک را دیدم و به خودم گفتم: خوب، الکس، اینها هم خدا دارند و حتما هم زمان با تو داشتند برای قهرمانی تیمشان دعا می کردند؛ از آن روز به بعد دیگر وسط هیچ مسابقه ای منتظر کمک خدا نبودم».

و این شد که فرگوسن، فرگوسن شد

2. 13 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

الکس فرگوسن: کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنانی است که تا به حال داشتم

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، یکی از بهترین بازیکنانی است که در دوران مربیگری اش با او کار کرده است.

فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.

سرمربی اسکاتلندی در سخنرانی امروزش در دانشگاه تور وگاتا در شهر رم، گفت:" بهترین بازیکنی که من با او کار کردم، چه کسی است؟ نمی توانم تنها از یک بازیکن نام ببرم اما اریک کانتونا، کریس رونالدو، پل اسکولز و رایان گیگز فوق العاده بودند."

او همچنین در مورد انتقال نافرجام وسلی اشنایدر به منچستریونایتد گفت:" براساس قوانین نقل و انتقالات، تا زمانی که بازیکنی قرارداد دارد، نمی تواند با باشگاه دیگر مذاکره کند. نمی دانم بعضی از مدیر برنامه ها برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان."

فرگوسن همچنین لیگ برتر را با لالیگا و سری آ مقایسه کرد و گفت:" فوتبال انگلیس شرایط خوبی را سپری می کند و من امیدوارم این شرایط ادامه پیدا کند؛ هرچند باشگاه های اسپانیایی نیز پیشرفت خوبی در رقابت های اروپایی داشته اند."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سر آلکس فرگوسن روز دوشنبه با حضور در دانشگاهی در رم ایتالیا جایزه اخلاق ورزش "تور ورگاتا" را دریافت کرد.

بر پایه گزارش آسوشیتدپرس، بزرگانی چون "میشل پلاتینی"، "زدنک زمان"، "استفانیا بلموندو" (اسکی صحرانوردی) و "فرانکو سنسی" کسانی هستند که پیش‌تر موفق به کسب این جایزه شده‌اند.

فرگوسن در مراسم روز دوشنبه که با حضور صدها دانشجو برگزار شد با انتقاد از حضور دلالان در فوتبال گفت: اوضاع نسبت به گذشته فرق کرده و بازیکنان، خودشان در مذاکرات شرکت نمی کنند. اکنون پرسش من این است که آیا این مدیران برنامه برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان؟

6. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

الکس فرگوسن: کریس رونالدو یکی از بهترین بازیکنانی است که تا به حال داشتم
    فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید، یکی از بهترین بازیکنانی است که در دوران مربیگری اش با او کار کرده است.

فرگوسن بیست و ششمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و در این مدت با جمعی از بهترین بازیکنان تاریخ لیگ برتر کار کرد.

سرمربی اسکاتلندی در سخنرانی امروزش در دانشگاه تور وگاتا در شهر رم، گفت:" بهترین بازیکنی که من با او کار کردم، چه کسی است؟ نمی توانم تنها از یک بازیکن نام ببرم اما اریک کانتونا، کریس رونالدو، پل اسکولز و رایان گیگز فوق العاده بودند."

او همچنین در مورد انتقال نافرجام وسلی اشنایدر به منچستریونایتد گفت:" براساس قوانین نقل و انتقالات، تا زمانی که بازیکنی قرارداد دارد، نمی تواند با باشگاه دیگر مذاکره کند. نمی دانم بعضی از مدیر برنامه ها برای خودشان کار می کنند یا برای بازیکنان."

فرگوسن همچنین لیگ برتر را با لالیگا و سری آ مقایسه کرد و گفت:" فوتبال انگلیس شرایط خوبی را سپری می کند و من امیدوارم این شرایط ادامه پیدا کند؛ هرچند باشگاه های اسپانیایی نیز پیشرفت خوبی در رقابت های اروپایی داشته اند."

لینک منبع خبر:
    کد:

نانی: امیدوارم این فصل، بهترین فصل حضورم در منچستریونایتد باشد
    نانی پنجمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و یکی از ارکان اصلی این تیم در رقابت های فصل گذشته بود

سایت گل - نانی، ستاره پرتغالی منچستریونایتد، اظهار امیدواری کرد که بتواند بهترین سال حضورش در الدترافورد را رقم بزند و نشان بدهد که می تواند کارهای بیشتری برای این باشگاه انجام دهد.

نانی پنجمین فصل حضورش در الدترافورد را سپری می کند و یکی از ارکان اصلی این تیم در رقابت های فصل گذشته بود. با این وجود تاکید کرد که قصد دارد همچنان به سخت کوشی اش ادامه بدهد.

او در گفتگو با شبکه اختصاصی باشگاه منچستریونایتد گفت:" فصل گذشته، بهترین فصل من بود، فصلی که بیشترین تدارم را داشتم. امیدوارم این فصل هم به بهترین فصلم تبدیل شود. من تمام تلاشم را خواهم کرد. اگر برای هر بازی کاملا آماده باشم، 100 درصد مطمئنم که می توانم بهترین عملکرد را داشته باشم و برای تیم خوب بازی کنم.

این بهترین فرصت است تا نشان دهم می توانم کارهای بیشتری برای تیم انجام دهم وثابت کنم که بازیکنی خوب با ذهنی قوی هستم. من همیشه به سختی کار می کنم تا موفق شوم و به تیمم کمک کنم تا در جام های مختلف به قهرمانی برسد.

این درست است. من حالا یکی از بازیکنان قدیمی تیم هستم. این پنجمین فصل حضور من در اینجاست. پنج سال برای یادگرفتن همه چیز در مورد این باشگاه کافی است. من در مهمترین لحظات باشگاه در این سال ها حضور داشتم و این فوق العاده است."

لینک منبع خبر:
    کد:

نانی: می خواهم نامم در تاریخ یونایتد ثبت شود
    ستاره پرتغالی منچستریونایتد معتقد است می تواند در تئاتر رویاها به بهترین بازیکن جهان تبدیل شود و جام های زیادی با یونایتد کسب کند

سایت گل - نانی ستاره پرتغالی منچستریونایتد معتقد است اکنون در اوج آمادگی قراردارد و می خواهد به نام خود را در تاریخ این باشگاه ثبت کند.

نانی در یک سال گذشته عملکرد فوق العاده ای داشته و از سوی هم تیمی هایش به عنوان بهترین بازیکن لیگ قهرمانان اروپا شناخته شد و این روزها نیز نمایش درخشان خود را ادامه می دهد.

نانی می گوید:" امیدوارم وقتی فوتبالم تمام شد مردم بگویند نانی بازیکن فوق العاده ای بود که جام ها و عناوین زیادی با یونایتد کسب کرد."

"می دانم در شرایطی هستم که می توانم در بین بهترین بازیکنان جهان قرار بگیرم اما باید سخت تلاش کنم تا توانایی هایم را ثابت کنم."

نانی معتقد است تا زمان حضور رونالدو در منچستر زیر سایه او بود اما با رفتن این ستاره پرتغالی به رئال مادرید در سال 2009 نانی پیشرفت عمده ای داشته و به آرزوهایش نزدیک شده است.

نانی می گوید:" رویایم این است که روزی بهترین بازیکن فوتبال جهان شوم. اما تمام هدفم این نیست. می خواهم با یونایتد جام ها و عناوین را درو کنم."

لینک منبع خبر:
    کد:

8. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

الکس فرگوسن: اشنایدر گزینه ایده آلی برای جانشینی اسکولز نبود

سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد وسلی اشنایدر، ستاره اینتر، بازیکنی نبود که این باشگاه در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبالش بود.

بعد از بازنشستگی پل اسکولز، شیاطین سرخ به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای او بودند و ستاره هلندی نرآتزوری جدی ترین گزینه این باشگاه بود.

اما فرگوسن اعلام کرد اگرچه اشنایدر بازیکن خوبی است اما قابل مقایسه با اسکولز نیست.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" اشنایدر گزینه ایده آلی برای جانشینی اسکولز نبود. او بازیکن فوق العاده ای است اما چیزی نبود که ما به دنبالش بودیم. تنها ژاوی و اینیستا قابل مقایسه با اسکولز هستند.

اسکولز و گیگز از زمانی که 13 سال داشتند، در کنار من بودند. آنها پسرهای نوجوانی بودند. آنها هیچ وقت مغرور نشدند و بسیار فروتن هستند. آنها الگویی خوب برای بازیکنان جوان محسوب می شوند."

فرگوسن همچنین فاش کرد که تلاش زیادی برای به خدمت گرفتن پائولو مالدینی انجام داد اما در نهایت موفق نشد.

" من از پدر مالدینی یک سوال پرسیدم و او طوری من را نگاه کرد که انگار دیوانه هستم. او گفت: چی؟! همین کافی بود تا بفهمم پاسخ او منفی است."

او همچنین در مورد جنجال سازی های مورینیو، سرمربی رئال مادرید گفت:" فکر نمی کنم چنین مسائلی چندان عجیب باشد. من هم وقتی جوان بودم،دوست داشتم دائما تیتر اول روزنامه ها باشم.

این شیوه مورینیو است. طبیعت او همین است.

بعضی مربی ها می نشینند و یادداشت برمی دارند اما من هرگز نمی توانم چنین کاری بکنم. من به حافظه و مغزم اعتماد می کنم.

یادم می آید وقتی پورتو به منچستر گل زد و مورینیو شروع به دویدن کرد، من از خودم پرسیدم من هم باید این کار را بکنم؟"

کد:

10. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگوسن: تطبیق دخه آ بافوتبال انگلیس،او را دروازه بان تراز اولی خواهد کرد
    دروازه بان 20 ساله اسپانیایی شروع پرفراز و نشیبی در فوتبال انگلیس داشته ولی مربی شیاطین سرخ معتقد است که او می تواند مبدل به دروازه بانی تراز اول در فوتبال دنیا شود

سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد درصحبتهایی اعلام کرد که زمانی که داوید دخه آ به فوتبال انگلیس و سبک بازی در لیگ برتر تطبیق یابد، مبدل به بازیکن تراز اولی خواهد شد

دخه آ در دیدارهای ابتدایی یونایتد فراز و نشیبهای زیادی داشت. او در دیدار کامیونیتی شیلد مقابل منچسترسیتی مرتکب اشتباهی شد که برای یونایتد گران تمام شد و البته در دیدار مقابل وست بروم هم به شین لانگ اجازه داد تا دروازه تیمش را باز کند.

با این وجود فرگوسن از دروازه بان 20 ساله تیمش دفاع کرده و اعلام کرده که زمانی که دخه آ در انگلیس جا بیفتد، مبدل به دروازه بان تراز اولی خواهد شد. فرگوسن دراین باره به اینساید یونایتد گفت:« داوید در اولین دیدارهایش برای یونایتد مرتکب اشتباهاتی شد که نه ما و نه خود او توقعش را نداشت.این کاملا غیر عادی است. چون او در 18 سالگی در اتلتیکو مادرید واقعا خوش می درخشید.»

مربی یونایتد ادامه داد:« هیچ شکی نیست که ما بازیکنی با پتانسیل بسیار بالا داریم و وظیفه ما در این باشگاه این است که پتانسیل ها را شناسایی کرده و مطمئن شویم که او دروازه بان تراز اولی می شود. او زمانی که تجربه لازم را بدست آورده و با لیگ برتر و شرایط فیزیکی لیگ تطبیق پیدا کند، مبدل به دروازه بان تراز اولی خواهد شد. اینجا شرایط بازی در مقایسه با اسپانیا متفاوت است. »

لینک منبع خبر:
    کد:

رونی:منتظر نمایش های خیره کننده چیچاریتو هستم
    با اتمام دوران مصدومیت خاویر ارناندس، او می تواند بار دیگر کنار وین رونی قرار بگیرد

سایت گل - وین رونی مهاجم انگلیسی منچستریونایتد بی صبرانه منتظر است تا چیچاریتو را درکنارش در خط حمله منچستریونایتد ببیند.

این ستاره مکزیکی به تازه از بند مصدومیت رها شده و این درحالی است که رونی فصل را در کنار دنی ولبک آغاز کرد و این زوج هجومی نمایش خیره کننده ای را هم به اجرا گذاشتند که از این جمله می توان به برد 2-8 یونایتد مقابل آرسنال اشاره کرد

اکنون ولبک، ستاره سابق ساندرلند به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ از میادین ورزشی به دور است و انتظار می رود که چیچاریتو بعد از بازگشت به روزهای اوج در دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل بولتون روانه میدان شود.

رونی معتقد است که چیچاریتوی 23 ساله می تواند نمایشهای خیره کننده اش در فصل قبل را تکرار کند.

او در صحبتهایی به ام.یو.تی وی گفت:« بی صبرانه منتظر تکرار نمایش های خوب او و گلزنی های بیشترش هستم. قطعا الان همه او را می شناسند ولی اگر به برترین های دنیای فوتبال نگاه کنید، مردم می دانند که آنها چطور بازی می کنند ولی با این وجود متوقف کردن آنها کار سختی است. »

رونی در توصیف چیچاریتو ادامه داد:« حرکات او آنقدر خوب است که حضور درمقابل او به عنوان یک مدافع کار سختی است. برای بازیکنان حریف اصلا آسان نیست که به عنوان یک مدافع مقابل او قرار بگیرند؛ چه چیچاریتو را بشناسند و چه نه. خیلی خوب است که بازیکنی که تازه به تیم آمده، خیلی خوب انگلیسی حرف می زند و همیشه لبخندی برلب دارد.»

لینک منبع خبر:
    کد:

اشنایدر: شاید منچستری ها واقعا من را نمی خواستند
    بازیساز هلندی اینتر تایید کرد که قصد داشت در این تابستان به منچستریونایتد بپیوندد

سایت گل - وسلی اشنایدر، بازیساز اینتر، تایید کرد که قصد داشت در این تابستان به منچستریونایتد بپیوندد.

این ستاره هلندی اعلام کرد در آستانه ترک اینتر و آغاز یک زندگی جدید در انگلیس قرار داشت.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" یونایتد؟ من در آستانه پیوستن به آنها قرار داشتم. لحظاتی بود که من احساس می کردم به آنها نزدیک شده ام اما در نهایت اتفاقی رخ نداد.

با این وجود خوشحالم که در اینتر ماندم زیرا رئیس موراتی دوست نداشت من را بفروشد.

زمانی ها درها به روی من بسته شده بود، اینتر یک شانس دوباره به من داد. من احساس می کنم در خانه هستم و هرگز نمی خواهم از اینجا بروم.

نمی دانم چرا انتقالم به منچستریونایتد انجام نشد. شاید به این خاطر که آنها واقعا من را نمی خواستند."
    اشنایدر یکی از گزینه های جانشینی پل اسکولز در منچستریونایتد بود اما فرگوسن اخیرا اعلام کرد که این بازیکن هلندی جانشین مناسبی برای ستاره بازنشسته تیمش نبود.

لینک منبع خبر:
    کد:

12. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

در دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل بولتون روانه میدان شود.
    این سایت گل بازم سوتی داد!شبکه سه هم قرار نیست بازی رو پخش کنه!

14. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

این سایت گل بازم سوتی داد!
    کدوم سوتی؟؟!!

منچستر یک شنبه با بولتون بازی داره دیگه!
    کد:

16. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مثل اینکه فلچر تا اخر فصل نمیتونه بازی کنه
    .
    .
    .
    .
    شوخی کردیم یه کم جو تاپیک عوض شه
    فلچر اماده بازی شده و بازی بعد تو ترکیب تیم هست
    کد:

18. این کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

پس سایت ورزش سه سوتی داده!
    بچه ها یکی ساعت و روز دقیق بازی رو بگه تا از اینترنت نگاه کنیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •