تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 167 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

داره خودمونی میشه emok22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

.................................................. .................................................. .............................
    دوست عزیز
    این یکی هم زدم نگرفت مدلش تو گوگل سرچ کردم اصلا نبود اگه میشه نوضیع مختصری درباره اش بدی در جمع چیز خوبی است با نه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

.................................................. .................................................. .............................
    دوست عزیز
    این یکی هم زدم نگرفت مدلش تو گوگل سرچ کردم اصلا نبود اگه میشه نوضیع مختصری درباره اش بدی در جمع چیز خوبی است با نه
    دوست عزیز
    پسوندهای بعد از m مهم نیست
    این دقیقا مدل تلویزیون خودتان است و این فریمور آخرین آبدیت این مدل است واگر روش آبدیت را بدانید و به آن عمل کنید و انجام نشود می تواند علتش این باشد که محتوا فریمور دستگاه شما با فریمور سایت یکی است و بخاطر این است که جواب نمی دهد. و اگر روش آبدیت را نمی دانید از مسیر زیر عمل کنید.
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    پسوندهای بعد از m مهم نیست
    این دقیقا مدل تلویزیون خودتان است و این فریمور آخرین آبدیت این مدل است واگر روش آبدیت را بدانید و به آن عمل کنید و انجام نشود می تواند علتش این باشد که محتوا فریمور دستگاه شما با فریمور سایت یکی است و بخاطر این است که جواب نمی دهد. و اگر روش آبدیت را نمی دانید از مسیر زیر عمل کنید.
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    استاد بزرگ
    اگر در پست835 نگا گرده باشی گفته شد فبلا 4 ال ای دی داشتم هر 4 تا را اپدیت کردم وبه روش کار کاملا استادم اما این بکی منا کلافه کرده حتا با چند فلش مموری دیگر نمشه که نشد .... موقع اپدیت فلشا میگرده میگه فائلی برای ارتقاء پیدا نشد دوباره امتحان کنید ...........ورزنش 001016 مدل ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    استاد بزرگ
    اگر در پست835 نگا گرده باشی گفته شد فبلا 4 ال ای دی داشتم هر 4 تا را اپدیت کردم وبه روش کار کاملا استادم اما این بکی منا کلافه کرده حتا با چند فلش مموری دیگر نمشه که نشد .... موقع اپدیت فلشا میگرده میگه فائلی برای ارتقاء پیدا نشد دوباره امتحان کنید ...........ورزنش 001016 مدل ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand
    دوست عزیز
    اینم یک روش برای ارتقاء است که در مدلهای از تلویزیون که مشگل دارند انجام میدهند
    1- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
    Last edited by matinpour; 06-07-2013 at 19:33.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    اینم یک روش برای ارتقاء است که در مدلهای از تلویزیون که مشگل دارند انجام میدهند
    1- حذف از USB فلش درایو به روز رسانی سیستم عامل از پورت USB در تلویزیون سامسونگ.

2- سیم برق تلویزیون سامسونگ از پریز برق را بکشید. تا ده به آرامی بشمار.

3- قرار دادن سیستم عامل درایو فلش USB به روز رسانی را به پورت USB بر روی تلویزیون سامسونگ
    4- دوشاخه کابل برق تلویزیون به پریز برق وصل کنید.
    5- دکمه پاور در تلویزیون سامسونگ را فشار داده و برای دو یا سه ثانیه نگه دارید .
    6- صبر کنید تا عنوان ارتقا سیستم عامل در صفحه نمایش نمایان شود. صبر کنید تا عنوان سیستم عامل ارتقا بازنشانی و اجرا می شود برای حدود یک دقیقه.
    7- صبر کنید تا عملیات ارتقاء دهی میان نرم افزار و تلویزیون اتمام یابد و تلویزیون خاموش و سپس دوباره روشن شود در حال حاضر سیستم عامل تلویزیون تنظیم مجدد شده است. خاموش کنید تلویزیون هنگامی که انجام شود
    ================================================== ===============
    استاد گرامی
    کمی واضعتر توضیع دهید .گزینه اول ایا پنل روش باشد یا استدبای
    ولی من دوتا کارا کردم نشد...با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تلویزیون من سامسونگ 6980 که نام گذاری خارجیشUA46ES6800W است وای فا داخلیش غیر فعال شده کار نمیکنه تا چند روز پیش بهش وصل میشدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جستجو شبکه که میزنم هم هیچی پیدا نمیکه تنظیمات هم نمیاد مشکل از چیه
    بعضی وقتیی ها که زبان را از فارسی به انگلیس تغییر میدم چند ثانیه میاد دوباره مینویسه این عملکرد در دسترس نیست در ضمن آخرین آپدیت را هم ریختم باز حل نشد
    Last edited by siros007; 07-07-2013 at 07:18.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

================================================== ===============
    استاد گرامی
    کمی واضعتر توضیع دهید .گزینه اول ایا پنل روش باشد یا استدبای
    ولی من دوتا کارا کردم نشد...با تشکر
    در حالت روشن USB را خارج کنید اگر ارتقاء نداد یکبار ریست کارخانه کنید اگر باز نشد همانطور که گفتم ممکن است محتوای فریمورتان با سایت یکی باشد شما به ورژ نی که نوشته نگاه نکنید محتوای فایل مهم است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام عزبزانم من lg ٧٦١٠٠ دارم led ولي نميدونم جرا هدفون نميخوره..چيكا كنم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در حالت روشن USB را خارج کنید اگر ارتقاء نداد یکبار ریست کارخانه کنید اگر باز نشد همانطور که گفتم ممکن است محتوای فریمورتان با سایت یکی باشد شما به ورژ نی که نوشته نگاه نکنید محتوای فایل مهم است
    .................................................. .................................................. .................................................. .................................................
    استاد گرامی
    جناب آقای متین پور
    همه راهها را استفاده کردم باز هم نشد با عرض معذرت ما دیگه اینقدر خنگ نیستیم فریمور پنل با فریمور سایت یکی باشه وسعی به اپدیت بکنیم فریمور پنل 1019 است وفریمور سایت 1032 و ما دسرسی به محتویات فریمور پنل نداریم از سرویس منو نگاه میکنم با هم فرق دارند اگر راهی دیگر است کمک کنید..............................

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................
    استاد گرامی
    جناب آقای متین پور
    همه راهها را استفاده کردم باز هم نشد با عرض معذرت ما دیگه اینقدر خنگ نیستیم فریمور پنل با فریمور سایت یکی باشه وسعی به اپدیت بکنیم فریمور پنل 1019 است وفریمور سایت 1032 و ما دسرسی به محتویات فریمور پنل نداریم از سرویس منو نگاه میکنم با هم فرق دارند اگر راهی دیگر است کمک کنید..............................
    دوست عزیز
    تنها چیزی که من می دانم اگر تلویزیون را در داخل و از نمایندگی های سام سرویس گرفته اید .ممکن است فریمور سایت امارات که برای شما گذاشتم با سیستم شما سازگار نیست چون گاهی فریمورها را برای کشورهای خاصی می نویسند که باسیستم خود آن کشور ساز گاری دارد. این مطلب از گفته های خود شرکت سامسونگ است.
    این سایت سنگاپور ببین این چطور است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •