سلام
روت کردن رابطه اش با گارانتی چیه؟ + قابل برگشته؟
سلام
روت کردن رابطه اش با گارانتی چیه؟ + قابل برگشته؟
راستش من زیاد اطلاع ندارم.
شنیدم با رووت کردن کلا گارانتی گوشی میپره.!!
سلام
مواد لازم:
- گوشی اندروید رووت شده................................ 1 عدد
- رم حداقل 2 گیگ حداقل کلاس 4 ........................ 1 عدد
(توصیه میشه از 4 گیگ به بالا و از کلاس 6 به بالا باشه)
- برنامه Link2SD (از لینک زیر بگیرید)...................... 1 عدد
- کامپیوتر با سیستم ویندوز................................1 عدد
- صبر و حوصله ............................................. به مقدار لازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات:
در ضمن من مسئولیتی در رابطه با خرابی و مشکلات گوشی و رمتون عهده نمیگیریم
اما امیدوارم که مشکلی نباشه
1.ابتدا با این لینکی که دادم رمتون رو پارتیشن بندی کنید. (فقط قبلش از رمتون بکاپ بگیرین)
البته با clockworkmode recovery هم میشه پارتیشن بندی کرد که اگه رو گوشی نصبه با همون پارتیشن بندی کنید و نیازی به لینک زیر نیست.
فقط پارتیشن بندی کنید به بقیه توضیحات کاری نداشته باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اصل رمتون به 2 تا پارتیشن تبدیل میشه که یکی با فرمت FAT هست که فایلهای خودتونه و کامپیوتر میشناسه و اون یکی فرمتش ext هست که برای برنامه هاست و کامپیوتر نمیشناسه.
(اگه اهل برنامه های کم حجم هستید توصیه میشه حجم ext رو 256mb بزارید و اگه اهل بازی و برنامه حجم بالا هستید از 512 به بالا که خودم 512 گذاشتم و بیشتر تست نکردم ببینم میشه یانه)
2.حالا قبل از اینکه بکاپ رو تو رمتون بریزین، رم رو تو گوشیتون بذارین و برنامه link2sd رو نصب و اجرا کنید و سوپریوزر رو allow کنید و بعد ext2 رو انتخاب کنید.
اگه پارتیشن دوم رو شناخت که میگه گوشی رو ریبوت و برنامه رو دوباره اجرا کنید که شما قبل از اینکار بکاپ رو تو رم میریزید و بعد اینکار رو میکنید.
اگه پارتیشن دوم رو نشناخت که باید حجم پارتیشن دوم رو تغییر بدبن تا بشناسه.
3.برنامه رو که اجرا کردید، لیست همه ی برنامه ها میاد.
همه رو multi-select کنید و creat link رو بزنید و 3 تا گزینه میاد که تیک 3تاشون رو بزنید و بعد ok کنید و صبر.
با اینکار هرچی برنامه دارید با دیتاهاشون کلهم میره تو ext2 که محلش تو گوشی اینجا میشه:
4.برای اینکه اوتوماتیک بعد از نصب برنامه ها به sd-ext برن، تو تنظیمات برنامه تیک auto link رو بزنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من مسئولیتی در رابطه با خرابی و مشکلات گوشی و رمتون عهده نمیگیریم
اما امیدوارم که مشکلی نباشه
خوب همین تموم شد سوالی بود اگه بلد بودم در خدمتم
Last edited by prince_fable; 29-08-2011 at 09:52.
سلام دوستان
من یه جیو دارم میخاستم جی پی اس گوشیمو فعال کنم تا حالا هم با جی پی اس کار نکردم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه یه تایپیک کامل دارید لینکش رو بهم بدید خیلی ممنون میشم
با تشکر
طبق قراردادی که توی گارانتی قید شده اگر گوشی رو روت کنید و اسیب ببینه گارانتی شامل حال این گوشی نمیشه
اما از هر 1000 گوشی فقط یکی دچار مشکل جدی میشه. البته گوشی های روت شده رو خیلی راحت میشه آنروت کرد و از این بابت مشکلی پیش نمیاد
هر چند گارانتی در ایران یه جک بیشتر نیست
خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی وقتی آن روت بشه هیچ فرقی با اولش نداره؟ گارانتی بر می گرده؟ نمی فهمند؟؟؟
کلا روت کردن چه معایبی داره؟ چه آسیبی می تونه بزنه؟
مرسی
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
بچه ها توی تاپیک گلکسی ایس اینو دیدم :
با سلام خدمت همه طی 24 گذشته ابدیت 2.3.3 خاورمیانه با ساپرت کامل فارسی برای سامسونگ galaxy Ace اماده شده شما میتونین از طریق odin یا kies اپدیت رو انجام بدید موفق باشین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر ندارید واسه جیو اومده یا نه؟؟
با توجه به شباهت زیاد این دوتا گوشی ، نمیشه ازین استفاده کرد؟
میتونیم امید وار باشیم واسه جیو هم بیاد ؟
من يه سوال از كساني كه گوشيشون رو روت كردن داشتم:اگر شما به خاطر حافظه ي داخلي اندك gio گوشيتون رو روت كرديد (يعني به خاطر برنا مه ها و بازي ها)به نظر شما اين روش بهتره يا روش توضيح داده در صفحه ي 25 (app2sd) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز واسه جیو نیومده چون که جیو نسبت به ace جدیدتره
نه نمیشه چون که دوربینشون و بوتشون و خیلی چیزای دیگه که ما نمیدونیم فرق دارن
آره حتما تا چند روز دیگه واسه جیو هم میاد
مرسی!!
شنیدم توی جینجر برد (2.3) برای ریختن برنامه ها روی sd دیگه نیازی به روت و ... اینا نسیت ، درسته؟ میشه راحت ریخت روش؟؟
+ برای ارتقا باید روت بشه؟
++ ارتقاش کاری به گارانتی داره یا نه؟؟
مرسی
راستی من گوشیمو از خود نمایندگی پارس مایکروتل (ملت) گرفتم اما توی سایت مایکورتل سریالشو قبول نمی کنه قضیه چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)