سلام دوستان
من وقتی دستگاه رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و صفحه زیر تو داس باز میشه ولی اینتر که میزنم میره تو ویندوز.فک کنم مربوط به هارد باشه.
میشه بفرمایید باید چکارش کنم؟(لطفا زیر دیپلم بگید که روشن شم قشنگ!!)
![]()
سلام دوستان
من وقتی دستگاه رو روشن میکنم وارد ویندوز نمیشه و صفحه زیر تو داس باز میشه ولی اینتر که میزنم میره تو ویندوز.فک کنم مربوط به هارد باشه.
میشه بفرمایید باید چکارش کنم؟(لطفا زیر دیپلم بگید که روشن شم قشنگ!!)
![]()
سلام
ظاهرا سیستم شما خطایی در هارد دیسک مشاهده کرده. دیلیش میتونه سخت افزاری باشه نرم افزاری هم باشه.
شما اول از خود ویندوز هارد رو یک اسکن بکن. روی درایو c کلیک راست کن بعد propertise بعد tools رو انتخاب کن بعد توی error checking کلید check now را بزن بعد دقت که هر دو گزینه تیک داشته باشه بعد start رو بزن . ازت restart میخواد وقتی ریاستارت کردی موقع بالا اومدن توی صفحه سیاه شروع به چک کردن میکنه که کمی طول میکشه. بزار کارش تموم بشه بعد ببین مشکل حل میشه یا نه . اگر حل نشد تو همون صفحه که عکسش رو گذاشتی F2 رو بزن بعد گزینه test hard disk رو بزن حدود 2 ساعت اسکنش طول میکشه . لپ تاپ رو به برق وصل کن که وسط کار باطری تموم نشه. آخرش که کارش تموم شد نتیجه اش رو اینجا بزار تا بررسی کنیم.
6080 گرفتم.از همه دوستان بخاطر راهنمایی تشکر میکنم. من 6080 رو با گارانتی یک ساله توی شیراز 1330000 تومن خریدم
کاملا تایید می شه ولی تو ابن ریتینگی که من میگم 12 تا 100% هست که هیچکدوم از این دو برند نیست
از ویندوز start رو زدم گفت درحال اجرا نمیشه تست کرد و ok کردم رفت بیرون ازش و وقتی ریستارت کردم تو همون صفحه که عکسشو گذاشتم f2 رو زدم و بعد حدود 4 5 ساعت تست و علاف کردنم گفت تست تموم شد و esc رو بزن وقتی زدم این صفحه که عکسشو گذاشتم باز شد!!(در صورتی که تستش تموم شده بود ولی همونطور که میبینید نوشته hard disk test failed !!!)
که بعد اینتر زدن که بره تو ویندوز میخاست اون تست اولی که از تو ویندوز بود رو انجام بده که چون میخواستم برم بیرون وقت نداشتم و نزاشتم تست کنه چون خیلی طول میکشید.
خلاصه نتیجه ای نگرفتم و اعصابم خورد شد ازین لعنتی.
اگه ممکنه بفرمایید که چکارش کنم دقیقا.
ممنونم
![]()
Last edited by salar_aziz; 12-06-2011 at 16:33.
دوست عزیز salar_azizi
به خاطر عکست و صفحه شلوغ نشه نقل قول نزدم.
برو اینجا آخرین ورژن bios رو دانلود کن.
من خودم مشکل رستارت شدن داشتم که مشکلش حل شد.
ورژن f 14 را دانلود کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر مشکلت حل شد بگو.
من چون ترسیدم تو بایوس دست ببرم این کارو نکردم ولی امروز ک رفتم وسیله واسش بخرم یه مغازه ک ارور رو بهش نشون دادم گفت هارد دیسک مشکل پیدا کرده که بفرست گارانتی!!
بنظرتون مشکل من ممکنه باعث شه که هارد رو بفرستم گارانتی؟
لپ تاپ نو چ بلاها داره سرم در میاره ها!!
Last edited by salar_aziz; 12-06-2011 at 21:36.
بنظرم معطل نکن بفرستش گارانتی . اشکال از هارد هستش
حتما ببر گارانتی.
ولی اونا هم همین کارو میکنن.مطمعن باش.
این درایور بایاس است که خود hp داده بیرون.
اصلا مشکلی پیش نمیاره.
ولی ببر گارانتی که خودتم مطمئن بشی.
این به خاطر تکنولوژی SMART هست که وقتی هاردت مشکل سخت افزاری براش پیش بیاد قبل از اینکه به کل خراب بشه بهت اخطار میده که هاردت هر لحظه ممکنه از کار بیفته و بتونی از فایل های مهمی که توی هارد داری بک آپ بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)