سلام خدمت دوستان
اینم برای من
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام خدمت دوستان
اینم برای من
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
با تشکر
سلام خدمت دوستان
منم مشکل بلو اسکرین داشتم با کمک دوست گلم با نام کاربری hyesteghlal تونستم مشکلمو حل کنم.
با مراجعه به این صفحه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که توسط همین کاربر خوب قرار گرفته مشکلم حل شد.
با احترام و تشکر فراوان از hyesteghlal عزیز![]()
این برنامه البته از قبل تو همین فروم معرفی شده بود
هنوز هیچ کس چیزی پیدا نکرده؟![]()
دوستان عزیز
ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید
در ضمن اگه کسی از دوستان که ویندوز سون 64 بیتی هوم پرمیوم داره
لطف میکنه فایل ntoskrnl.exe خودش رو در آدرس:
C:\Windows\System32
برام آپ کنه(شاید مشکل از این فایلم باشه)
ممنونم
با سلام خدمت دوستان...من یه چند وقتیه این مشکل رو دارم... ممنون میشم راهنمایی کنید...به نظرم میرسید که مشکل از گرافیک باشه.ولی آپدیت هم کردم بازم بلو اسکرین رو دارم.
مشخصات سیستم، فایل نرم افزار general reporter و فایلهای مینی دامپ رو زیپ کردم و لینکش در پایین گذاشتم.یه عکسم گذاشتم از صفحه بلو اسکرین، که با اونی که تو پست یک هست فرق داره.شاید کمک کنه...ممنون از دوستان و اساتید عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین فایل دامپی که داشتین یک موردش مربوط به برنامه CyberLink WebCam Virtual Driver که روی سیستم دارین باید با برنامه your unistaller پاکش کنید یک مورد دیگه مربوط میشه به فایل mouclass.sys که از فایلهای سیستمی مربوط میشه به موس به دیوایس منیجر ویندوز خودتون برین اونجا گزینه موس پیدا کنید پاکش کنید بعدش اگر درایور جدید برای موس شما اومده رو از طریق اینترنت دانلود نصب کنید اگر هم که نبود وقتی که پاکش کردین سیستم ریستارت کنید که بالا اومد از نوع شناخته بشه موس![]()
پس من چی؟
.....................
...........
دوستان با توجه به اینکه کسی به داد ما نرسید..از تاپیک هایی که اشاره کرده بودین سعی کردم برنامه blue screen view رو دانلود کنم.که ارور میداد.فکر کردم از سروره... تقریبا از 10 تا سرور متفاوت سعی کردم این برنامه نسخه های مختلفش رو دانلود کنم که ارور میداد...ممنون میشم کمکم کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)