دوستان خواهشا اسپم ندید
به خدا زمانی که بازی بیاد اعلام میکنم لینک دانلود هم میذارم
هی نگید چرا بازی نیومد و چرا تاخیر میخوره دست ما نیست که به ما هی میگید
الان 83 صفحه این تاپیک رفته جلو حدود 50 صفحش اسپم هستش
دوستان خواهشا اسپم ندید
به خدا زمانی که بازی بیاد اعلام میکنم لینک دانلود هم میذارم
هی نگید چرا بازی نیومد و چرا تاخیر میخوره دست ما نیست که به ما هی میگید
الان 83 صفحه این تاپیک رفته جلو حدود 50 صفحش اسپم هستش
توي اين سايت بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by moslem farahmand; 23-05-2012 at 11:47.
کدوم سری از بازیهای شبیه ساز تریلی از همه بهتره منظورم بازیهای شرکت scs software هستش ؟؟؟؟؟؟
در ضمن کسی euro truck 1 رو بازی کرده چطوره ؟؟
بهترینش همین german truck simulator هست ولی به نظر من گزینه های بهتری غیر از scs هست مثل rig n roll که در به در دنبالشم واسه دانلود ولی گیر نمیاد .
بهترین و جدید ترین بازی German Truck Simulator هستش
درباره rig n roll هم حامد جان من بهت توصیه میکنم بهش دل نبندی چون به گرد پای GTS هم نمیرسه![]()
چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟
چی؟
از شما این حرف بعیده!
آخه ژرمن تراک در مقابل rig'n'roll کدوم یک از اینارو داره؟
german truck موتور سایه زنی داره؟
کامیون هاش انقدر طبیعین؟
واقعا مقیاس اجسام داخلش رعایت شده؟
عوارض طبیعیش به پای rig'n'roll میرسه؟
اصلا اون رانندش gts ا داخل ماشین پاشو میزاره بیرون؟
اصلا شما یک نور واقعی داخل gts می بینید بجز خورشید؟ (که اون هم سایه نداره)
تو Rig'n'roll هیچ جاده ای شبیه به جاده دیگه ای نیست برعکس ژرمن تراک حوصلت سر میره تو جاده.(مجبوری آهنگ یزاری).
آخه اون ماشین رو هر چی بکوبیش تو دیوار شیشش هم نمیشکنه.نور لامپش که فقط یه عکسه.
تمام اجسامش جامدن کامیوناش مثل ون حرکت می کنن.
(حالا نمیخوام برتری های جزئیش رو نسبت به gts بگم وگرنه فکر کنم یه صفحه بشه)
اتفاقا خوبه که یه رقیب برای scs software پیدا شد تا هرچی دلش می خواد نسازه شرکت scs هم از بازی سازهای دیگه چیزی کم ندارن ولی نمیخوان بازیشون رو یهو ارتقا بدن تافروش بیشتری کنن.حالا scs مجبور بازی رو ارتقای زیادی بده. نمیبینید چقدر داره رو یورو تراک 2 کار می کنه.که بازار از دستش نره.
شاید یورو تراک 2 رقیب rig'n'roll باشه.نمیدونم چرا طرفداراش کم هستن و بازیش ناشناختس. منم دفعه اول نصبش کردم زیاد خوشم نیومدو پاکش کردم ولی یه مدت بعد دوباره نصبش کردم الان فهمیدم چه بازی قشنگیه آره ممکنه تو نگاه اول بازی جالبی به نظر نیاد اما بعدش می فهمی که واقعا قشنگه.
Last edited by nice 2000; 25-05-2012 at 21:34.
به نظر بازی خوبی میاد من قدیما king of the roads رو بازی کرده بودم که خیلی قشنگ بود نمیدونم اینم مثل اون قشنگه یا نه ؟؟؟
برای دانلود بازی تو اینترنت سرچ کردم ولی سایتهای معتبر برای دانلود نذاشته بودنش فقط چندتا لینک پیدا کردم که یا فیلتر بودن یا خراب !!!!!![]()
اگه کسی لینک درست و حسابی داره بذاره دانلود کنیم .............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)