نه بعید میدونم این اتفاق افتاده
چون قبل از پایان موعد ماشین رو تحویل دادن
اما میتونستن 1 هفته زودتر ماشین رو بدن ولی اطلاع ندادن
ماشین رو قبل تعطیلی تحویل گرفتم
فقط سوئیچ دنبالم بود
به هر حال گفتن کارشو حل کردیم احتمالا شنبه پلاک میاد
نه بعید میدونم این اتفاق افتاده
چون قبل از پایان موعد ماشین رو تحویل دادن
اما میتونستن 1 هفته زودتر ماشین رو بدن ولی اطلاع ندادن
ماشین رو قبل تعطیلی تحویل گرفتم
فقط سوئیچ دنبالم بود
به هر حال گفتن کارشو حل کردیم احتمالا شنبه پلاک میاد
Last edited by Qatel; 16-05-2014 at 08:36.
شما دقیقا چندروز بعد از ثبت نام ماشین را تحویل گرفتید که میگید قبل از موعد تحویل ماشین رو دادن؟
ضمنا مگه شما تو سایت ایرانخودرو اون قسمت مخصوص پیگیری خریدها و ... ماشین خودتون را پیگیری نمیکردید که ببینیند دقیقا کی ماشین پلاک و سند خورده و تحویل نمایندگی دادن، تا اینقدر تو نمایندگی بدون اینکه شما خبر داشته باشید نمونه؟
من طبق معمول 4 ماهه ثبت نام کردم از طریق سایت ایران خودرو
9500 دادم بعد 1 ماه ودیعه دوم 4 میلیون دیگه دادم و ما بقی پول موقعه تحویل باید پرداخت میشد تاریخ تحویل خودرو 31 / 2 / 93
به قول شما همش تو سایت چک میکردم با یوزر پسوردی که برای ثبت نام بهم دادن
تا اینکه اوایل همین برج SMS اومد گفتن بقیه پول رو بریز بحساب
من همون لحظه رفتم تو سایت پرداخت کردم
و بعد اینکه پول ماشین رو تسویه کردم دیگه نتونستم با یوزر و پسورد وارد سایت بشم ! میزد همچین مشتری وجود نداره
چند بار زنگ زدم ایران خودرو برای پیگیری منشی با کمال بد اخلاقی میگفت سایت خرابه منتظر بروز رسانی باشید و میگفت آقا صبر داشته باشید موعد تحویل شما 1 ماه بعد از تصویه حسابه
تا اینکه 1 هفته دیگه زنگ زدم یه آقا گوشی رو برداشت گفت ماشین شما فاکتور شده ، بهش گفتم پس برای پیگیری چرا نمیتونم با یوزر پسورد وارد سایت شم ؟!
گفت وقتی تسویه حساب میکنی از سایت حذف میشی !
ماشین قبل موعد تاریخ 18 اومده بود تا اینکه بطور اتفاقی بیست و دوم رفتم نمایندگی دیدم ماشین اونجاست
و بقیه ماجرا ...
کلا ایران خودرو بدترین خدمات رو داره من که اصلا راضی نبودم
1 هفته پیش به من SMS دادن کارت طلائی صادر شده برید نمایندگی تحویل بگیرید حتی کارت رو هم ندادن و نه سند دادن نه پلاک و نه هیچی
حالا شنبه باید برم ببینم چی میگن
اما بنده قبلا از سایپا ماشین خریدم خدمات پس از فروشش خیلی بهتره
دم و دقیقه SMS میدن ماشین آمد ماشین رفتکارت طلائی رسید ، خودشون هم مرتب زنگ میزدن
سلام.
دوستان برای پارس رینگ 14 فابریک میخوام کوموهو بگیرم احتمالا.
چه سایزی پیشنهاد میکنید؟
و اینکه الان کوموهو 185 جلوشه که 1 سالشه میخوام بندازم عقب دو تا دیگه واس جلو بگیرم...حالا افزایش سایز کار درستیه یا همون 185 بگیرم؟
لاستیک دیگه ای تو این رنج اگه هست پیشنهاد کنید و اگه حدود قیمت کوموهو و دیگر پیشنهادات هم بگید ممنون میشم.
ممنون
اگه میخوای عقب رو 185 بندازی جلو رو هم 185/65/14 بندازی بهتره
اگرم میتونی 4 تاش رو عوض کنی 205/60/14 بنداز
کومهو ساخت کره لاستیک خوبی هست فقط به تاریخ ساخت دقت کن جدید باشه و گل لاستیک هم ساده و خوب باشه
هانکوک ساخت کره هم خوب هست هر برندی یه خوبی یه بدی داره بستگی به خودتون داره
کومهو سایز 185 جفتی 400 هست
نظر من اینکه سایز 205 یزد که جفتی 340 هست 2 جفت بگیرید و لاستیک هارو کلا عوض کنید
و لاستیک هایی که الان دارید, بفروشید
لاستيك ايراني تو پيچ به هيچ وجه مطمئن نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
پیشنهاد میکنم اول از همه خرجه اضافی نکنین
حالا که کوموهو دارین یک جفت دیگه بگیرین
اگه اهله ساده رانندگی کردن هستین که همون واسه جلو یه جفت دیگه بگیرین
اگه نه اهله فرمون دادن های سریع و با سرعت رفتن توی پیچ هستین لاستیک های عقب رو نو و عاج و چسبندگی بیشتر انتخاب کنین و بذارین لاستیک های جلو کارکرده ها باشن
یعنی واسه هندلینگ خوب لاستیک های عقب مهمتر از جلو است ??
Sent from my HTC One using Tapatalk
اگر سر پيچها تند ميروني بله لازمه عقب ماشين چسبندگي بالايي داشته باشه. اين خيلي مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)