ببخشید ( 3 جی ) یعنی چی؟ فقط همینقدر می دونم که بعضی از آیپدها این رو دارن ... کارش چی هست ؟ راستش من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ... با تشکر
ببخشید ( 3 جی ) یعنی چی؟ فقط همینقدر می دونم که بعضی از آیپدها این رو دارن ... کارش چی هست ؟ راستش من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ... با تشکر
واسه سيم كارت
بعضي از iPad a دارن
بعضي از iPad a دارن ,همه شون ولي wi-fi
لری اش میشه اینکه میتونه توش سیم کارت بندازی و ازش برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنی
کلا ایپد ها براساس نوع دسترسی شون به اینترنت به دو دسته تقسیم میشن wifi و wifi+3g
از دوستان خواهش میکنم که از فرستادن اسپم خود داری کنن چون این کار باعث میشه نظم تاپیک به هم بخوره و اعضا نتونن راحت مطلب مورد نظرشون رو پیدا کنن
از مدیران خواهش می کنم جهت منظم تر کردن این تاپیک پست های اضافی رو پاک کنند.
با تشکر
مرسی ... پس اگر درست متوجه شده باشم با اون تبلت هایی که فقط wifi دارن، در مکان هایی می شه به اینترنت وصل شد که تحت پوشش اینترنت وایر لس باشند مثل بعضی از کافی شاپ ها و کتابخانه ی ملی و امثالهم ... ولی با انداختن یک سیم کارت مبایل به اون تبلت هایی که (جی 3) هم دارن، دیگه در هر مکانی میشه به اینترنت وصل شد. درسته؟ ... یک دنیا تشکر ...
بله فرمایش شما صحیح است فقط میتونم اضافه کنم که شما میتونی وایرلس واسه خونه و محل کارتم داشته باشی![]()
اسمه ايبد دو من تو ايتون اسم خودمه در قسمت دوايس يعني سهيل....ميسه بكين اي دوايس جيه؟
سلام من میخواستم بک ایپد بگیرم میشه معایبشو ( تو ایران قابل استفاده نیست) بگید؟؟؟
اگه گرفتم چه کارهایی را باید انجام بدم اخه از اون طرف میارن نمیدونم باید چی کار کنم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)