منظورم اینه که اگه کسی توان دانلود نداشت میتونم بازی ها رو براش ارسال کنم
موفق باشید
7 نسخه بازی مورتال کامبت مخصوص کامپیوتر دارم
منظورم اینه که اگه کسی توان دانلود نداشت میتونم بازی ها رو براش ارسال کنم
موفق باشید
7 نسخه بازی مورتال کامبت مخصوص کامپیوتر دارم
دوست عزيز آپلود كنيد كه همه استفاده كنن و يا لينك دانلود لطف كنيد در سايت قرار دهيد![]()
چطور می شه mortal kombat armodeddeon رو کامپیوتر اجرا کرد
سلام به همه
کسی لینک دانلود mortal kombat trilogy nitro رو نذاره؟؟
![]()
برا چه کنسولییه ؟
سلام
من می خواهم خواهش کنم یکی از بچه ها ی عشق کمبات
به من بگه که توی Mortal Kombat Trilogy که من cd شو برای ps1 از اینترنت گرفتم و با مبدل بازی می کنم چطور کدهای مخفی شو اجرا کنم
البته به فارسی چون تا دلتون بخاد انگلسی شو دارن و سر در نمی آرم مثلا می گه فلان رمز توی story screen بزن من نمیدونم story screen اصلا کجاست بعد آقا این انیمالیتی چطوری اجرا می شه mercy یعنی چی ؟؟؟
آقا خلاصه اگه کسی با حال پیدا بشه تمو م رمز و روموز همه کمبات رو به جدا جدا کامل به فارسی بذار همه بابد ازش ممنون باشن
من چند تا سایت می دم توش همه چی برای کمبات هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یادم رفت بگم تایپیک خیلی با حالی
از همه شما تشکر می کنم
![]()
دوست عزیز مرسی کردن فقط یه فینیش هیم تو mk3 هست که حریف رو دوباره زنده میکنه .
انیمالیتی هم یه فینیش هیمه که با برقیه فینیشهیما فرق میکنه وباید تو راند سوم زده بشه و در طول بازی هم نباید از دفاع استفاده بکنی ( فکر کنم از سرعتم نبایداستفاده بکنی )
در هر صورت من که تا حالا انیمالیتی نزدم
سلام به همه
دوست عزیز خیلی خیلی تشکر
همین الان من این کار کردم روی MK3 الیته فقط سه رانده کردم از دویدن و دفاع هم استفاده کردم
بعد از Finish Him طبق کدهای که داشتم دویدن گرفتم بعد 3 بار پایین زدم و دویدن رها کردم البته کمی
باید از حریف فاصله داشته باشی بعد mercy میاد طرف زنده می شه بلافاصله باید بوکوشیش بعد از Finish Him رمز انیمالیتی شو بزنی اون موقه حیوان میشه .
MK3 من 3 مگ با برنامه مبدل Fusion اجراش می کنم این هم لینک دانلود MK3-Fusion با 7-zip فشردن شده با winrar هم باز می شه
لینک زیریش هم همون کدهای خازجیی هست که معنیش بلد نیستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Mortal Kombat Shaolin Monks ps2
کد برای باز کردن همه ی شخصیت هاش میخواستم.هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)