سلام
برای راه اندازی پست بانک به چه چیزهایی نیاز داریم ؟
سلام
برای راه اندازی پست بانک به چه چیزهایی نیاز داریم ؟
سلام به همگی
دوستان ن چیزی حدود 30 تا 40 میلیون سرمایه دارم و در مورد هر کاری تحقیق کردم نا امید شدم شما عزیزان چه کاری رو پیشنهاد میکنید که بتونم موفق باشم؟
من وقتی پست زدم نمیدونستم چنین تایپیکی هست و مدیران محترم پست من رو اینجا قرار دادند حالا که نگاه میکنم میبینم همه توی تخیلات سیر میکنن
خوب عزیزان کارایی بگید که شدنی باشه
مثلا : دوست عزیزی که شما 700 میلیون داری عزیز یه کاری راه بنداز که واقعا بصرف باشه مثلا ساختمان سازی عزیز شما مثلا یه ساختمان رو خیلی که لفتش بدی تا تمومش کنی حدود یک سال میشه اما در عوض بعد از یک سال سرمایه دو برابر و حتی اگه زرنگ باشی بیشتر هست که بستگی به قیمت فروش داره
و حالا اگه خیلی زرنگ باشی وام مسکن امروزه زیاد میدن این وسط میتونی وام مسکن بگیری و ساختمون بهتری تحویل بدی و بعد فروش این بعدی رو بفروشی
البته من اینو که گفتم از خودم نگفتم من خودم پیش کسی کار میکردم اون 500 میلیون شروع کرد و 24 واحد داخل ساختمان تنظیم کرد و واحدی حدود 25 بهش وام دادن که میشه چیزی حدود 25*24=600میلیون هم وام گرفت و کار رو تموم کرد
البته همین بحث واردات هم خوب هست ولی بقول دوستمون جدیدن زیاد گیر میدن
اما اگه بتونی یک فروشگاه لوازم خانگی هم بزنی خوبه
فروشگاه کامپیوتر
و ...
فقط باید علاقه هم در کنارش باشه
سلام.
من میخوام کافی نت بزنم .دوستان بگن چه چیزایی باید بلد باشم اعم از نرم افزار و سایت و تکنیک و ......
ممنون میشم سریعتر جواب بدین.
قبل از هر چیز دنبال مجوز از صنف و یا اماکن باش یا حداقل امکانش رو بسنج!
تو بعضی شهر ها مثل شهر ما صنف گیر میده و اماکن هم فقط مغازه های همکف رو قبول می کنه!
تو این زمینه یه سرچ کوچولو بکن!!
خب برادر من معلومه کسی مرغ را از فروشگاه اینترنتی نمیخره
شما باید آدم جالبی باشه که فروشگاه ایرنترنتی داری و در فکر زدن مرغداری! هستی
کاش منم یک صدم شما زرنگ بودم![]()
سلام ، من و 2 تا از دوستام
هرسه لیسانس نرم افزار هستیم و میخوایم یک شرکت بزنیم
حدود 25 میلیون هم سرمایه داریم
من تخصص طراحی سایت و فوتوشاپ دارم. دوستامم یه چیزایی بلدن
به نظر شما یک شرکت برای ما اونقدر درامد داره که خرج هر 3 مارو بده ؟
نظرتون در مورد پست بانک چیه ؟
مرغ و اینترنت؟
والا این روزا باید آدم واسه پول دست به هرکاری بزنه
الانم بهترین مکان واسه کسب و کار اینترنته
دوستان با 5 میلیون توام میشه کاری راه انداخت؟
گیم نتی خوب هستش؟
چه شرایطی میخواد؟
دوست عزیز
یک شرکت با این تخصص هایی که شما گفتی امکان نداره بتونه خرج یک نفر رو هم بده
اما اگه شما در کنار این تخصص ها حرفه های دیگه ای هم بکار ببر ی مثل نصب دوربین مداربسته یا نصب تجهیزات شبکه با اطمینان کامل میتونم بگم شما موفق میشید
در مورد پست بانک من خودم چندبار سوال کردم و میخواستم بزنم اما مکان درست حسابی پیدا نکردم اما میتونم بگم با این سرمایه نمیتونید پست بانک بزنید مگر اینکه بتونید حدود 15 تا 20 میلیون دیگه وام بگیرید
البته بازم برید از خود دفتر مرکزی پست بانک استانتون سوال کنید ممکن اونجا شرایط فرق کنه
و البته اگر بتونید بگیرید باید آدم های زرنگی باشید و بتونید افراد و شرکت ها رو جذب کنید چون پست بانک با شما درصدی کار میکنه
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
اما مرغ و اینترنت
دوستان چرا به تمسخر میگیرید
چرا امکان نداره فقط تنها شرط این هستش که فقط داخل محدوده شهر خودتون بفروشید
اگه بخوای به شهر دیگه ارسال کنید تا اونجا برسه گند میکنه
همین
کار جالبی هم هستش فقط در کنارش باید مجوز هم داشته باشی که بهداشت بهت گیر نده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)