تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 98 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شما خیلی کار خودتو سخت کردی ... چند نفر رو کلا تو این بازی کشتید ..؟
    من نمیدونستم از اون پشت هم به پایین راه داره .... فقط یه سوال :
    1)تو هر مرحله ای هستی پس میشه آخر لباس خودمونو بپوشیم ( ینی یه راه براش گذاشتن پس) ؟
    2)آیا میشه همه هدف ها رو طوری کشت که صحنه سازی جلوه بده یا مثلا برای بعضی مرحله ها همچین چیزی وجود نداره و حتما باید خفشون کرد؟
    3)میشه همه مراحل رو در حالت standard Equip بازی کرد ؟(بدون نیاز به اسلحه)
    ودر آخر اینکه فرض کنید شما یه مرحلرو خیلی بد بازی کردید و هویتتون فاش شد و از اینجور چیزا ... حالا این اتفاق در روند مراحل بعد تاثیر داره یا نه ؟ ... من فکر نکنم تاثیر بذاره اینجور مسائل فقط باعث میشه پولتون بیشتر شه و پلیر حال کنه.... درست نمیگم ؟...
    راستی من هر موقع مرحلرو رد میکنم تو روزنامه عکس مقتولو میزنه .... منظورش چیه ؟ ( ینی بد بازی کردم ...) راستی متن روزنامه هر دفعه که یه مرحلرو بازی میکنی یکیه ؟

راستی شما فیلم هیتمنو دیدی ؟..حالم بهم خورد .... هیتمن کجا اون یارو کجا .....
    تو این بازی فقط اهداف رو کشتم

1-بله
    2-خیر بعضی از مرحله ها راهی برای صحنه سازی نداره
    3-این به توانایی شما بستگی داره اما به جز یک مرحله(A House Of Cards=w2000 ) شما نیازی به اسلحه ندارید و میشه standard equip رفت(اون مرحله رو هم من این جوری تز دادم شاید راه دیگه ای هم باشه)
    4-خیر اگه هویت جدید نخرید در مرحله بعدی زودتر بهتون مشکوک میشن و هویتتون لو میره پولتون کمتر میشه نه بیشتر تازه باید برای هویت جدید زیاد خرج کنید نه دیگه خوب بالاخره جسدها پیدا میشن و خبرها پخش میشه بد یا خوب بازی کردن شما به ریتتون بستگی داره نه روزنامهنه متن روزنامه ها متفاوته
    آره دیدم اصلا چنگی به دل نزد

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تو مرحله Curtains Down همون اول مرحله که میخوام کارگر سبزه رو بکشم از بازی میپره بیرون! من اصلا این مشکل رو نداشتم اما Patch 1.2 رو که در صفحه 73 معرفی شده بود دانلود و نصب کردم و فکر کنم به خاطر همین اینجوری شده... حالا چیکار کنم؟ کرک 1.2 رو هم ریختم اما فرقی نکرد دقیقا همونجا میپره بیرون :( چیکار کنم؟ کمکم کنید...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو مرحله Curtains Down همون اول مرحله که میخوام کارگر سبزه رو بکشم از بازی میپره بیرون! من اصلا این مشکل رو نداشتم اما Patch 1.2 رو که در صفحه 73 معرفی شده بود دانلود و نصب کردم و فکر کنم به خاطر همین اینجوری شده... حالا چیکار کنم؟ کرک 1.2 رو هم ریختم اما فرقی نکرد دقیقا همونجا میپره بیرون :( چیکار کنم؟ کمکم کنید...
    به به آقا سینا بلاد مانی چطوره؟

سیوات رو یه جا کپی کن و بازی رو دوباره نصب کن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

به به آقا سینا بلاد مانی چطوره؟

سیوات رو یه جا کپی کن و بازی رو دوباره نصب کن
    عزیز الا بازی رو هم دوباره نصب کردم اما بازم دقیقا همونجا میپره بیرون دیگه نمیدونم چیکار کنم!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا مشکل crash حل شد دیگه نمیپره بیرون...
    حالا من تو مرحله Curtains Down گیر کردم... کیا جان شما تو قدم به قدم این مرحله گفتید وقتی بمب رو میذاریم کنار چلچراغ میایم تو دومین اتاق ستاره دار (اونی که رو به روی نگهبان سیاهپوشه هست نه ... اون یکی!) توی کمد قایم میشیم و منتظر میمونیم! من تقریبا 4 دقیقه منتظر موندم! یهو دیدم زکی! این یارو بازیگره که داره نمایشون اجرا میکنه و با همون اسلحع قلابی شلیک میکنه... دیر رسیدیم؟ حالا چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا مشکل crash حل شد دیگه نمیپره بیرون...
    حالا من تو مرحله Curtains Down گیر کردم... کیا جان شما تو قدم به قدم این مرحله گفتید وقتی بمب رو میذاریم کنار چلچراغ میایم تو دومین اتاق ستاره دار (اونی که رو به روی نگهبان سیاهپوشه هست نه ... اون یکی!) توی کمد قایم میشیم و منتظر میمونیم! من تقریبا 4 دقیقه منتظر موندم! یهو دیدم زکی! این یارو بازیگره که داره نمایشون اجرا میکنه و با همون اسلحع قلابی شلیک میکنه... دیر رسیدیم؟ حالا چیکار کنم؟
    به به سلام
    سینا جون با این اوصاف پیشنهاد میشه شما با بمب اتم فرانسه رو منفجر کنید!نه یه بار اجرا می کنه بار بعد میاد استراحت و دیالوگ هاش رو تمرین می کنه بعد که اسلحه رو گذاشت رو میز و رفت دستشویی شما از کمد میای بیرون و اسلحه ها رو عوض می کنی باقیشم که حله!مطمئنی اتاق رو درست رفتی؟آره درست رفتی ولی یکم باید زیاد صبر کنی!!

قربانت

7. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

به به سلام
    سینا جون با این اوصاف پیشنهاد میشه شما با بمب اتم فرانسه رو منفجر کنید!نه یه بار اجرا می کنه بار بعد میاد استراحت و دیالوگ هاش رو تمرین می کنه بعد که اسلحه رو گذاشت رو میز و رفت دستشویی شما از کمد میای بیرون و اسلحه ها رو عوض می کنی باقیشم که حله!مطمئنی اتاق رو درست رفتی؟آره درست رفتی ولی یکم باید زیاد صبر کنی!!

قربانت
    ممنوووون کیا جان Silent Assassin شدم... ایول... این فکر کنم یکی از بهترین داستان ها و سناریو ها رو داشت! البته من که هنوز مراحل دیگه رو ندیدم... اما بازم ممنون!:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

The sufferhing2 راهنمای بازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حجمش خیلی زیاده....
    اگه میشه لینک کم حجمش بزارید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه valas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض مشکل در صداهای نسخه سی دی رام

با سلام

من Hitman 4 نسخه کامپیوتر - سی دی رام رو از رو یه سی دی فشرده نصب کردم.

دو تا مشکل داره

اول اینکه فیلمهاش که در نسخه PS2 هست اینجا حذف شده که این شاید عمدی باشه.

دوم و مهمتر اینکه موسیقی متن و نیز تقریبا تمام گفتگوها پخش نمی شن در حالی که تو Option فعالند.

با گزینه های مونو و استریوی کنترل پنل هم ور رفتم جواب نمی ده.

کسی نمی دونه علت و راهکارش چیه؟

مثلا ممکنه فایلهای خاصی باشه که دوستان بذارن دانلود و اضافه کنم و حل بشه؟

یا چه می دونم چیز دیگه ای هم اگه به ذهن می رسه بگین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •