فيشر جان ممنون از نقدبسيار خوبت عالي بود سه بار پشت سر هم نقدت را خوندم از بس نقدت عالي بود.
بايد برم يه 360 بخرم دوستان نميدونن 360درايران چند قيمت؟
فيشر جان ممنون از نقدبسيار خوبت عالي بود سه بار پشت سر هم نقدت را خوندم از بس نقدت عالي بود.
بايد برم يه 360 بخرم دوستان نميدونن 360درايران چند قيمت؟
Sam Fisher جان نقدت عالی بود ! ممنون !!
اگه الان منو می دیدید توده ای از کف هم دور من می دیدید !
فقط جون مادرشون زودتر واسه PC آماده کنن .
ممنون حسین جان، خیلی خوب نوشتی و به نکات اشاره کردی .... فقط یه نکته رو اضافه کنم؛ تقریبا اواسط بازی قابلیت رفتن به کافی نت براتون باز میشه و میتونید برید میل ها رو چک کنید، اتومبیل بخرید، دوستیابی کنید ، برای تلفن همراهتون تم بگیرید! و .... حالا متوجه شدم چرا گیم اسپات امتیاز کامل 10 رو به این بازی تقدیم کرده که به نظرم اصلا بی جهت نیست.
موفق باشید
این مشکلات مطمئنا از بازی نیست از دیسکه بازیه... سرعت رایتش بالای 2X باشه درایو صدای پره ی هواپیما میده.
این بازی ارزشش رو داره که یک نسخه ی ارجینال ازش خرید... اما مثل اینکه توی دوبی ممنوعه اام سایت Play-Asia.com به ایران شیپ میکنه اما بازهم کردیت کارد میخواد که خیلیها ندارند.
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 02-05-2008 at 10:30.
ميتوني تم واسه موبايلت بگيري!!!ديگه دارم ميسوزم اي كاش به جاي ارتقائ pc يه 360 خريده بودم.
دوستان قيمت 360 در ايران چند؟
سلام
تاریخ عرضه GTA III بر روی پلی استیشن 2: 22/10/2001
تاریخ عرضه GTA III بر روی پی سی: 20/5/2002
تاریخ عرضه GTA :Vice City بر روی پلی استیشن 2: 27/10/2002
تاریخ عرضه GTA :Vice City بر روی پی سی: 12/5/2003
تاریخ عرضه GTA:San Andreas برای کنسول پلی استیشن 2 : 26/10/2004
تاریخ عرضه GTA:San Andreas برای پی سی : 7/6/2005
تاریخ عرضه GTA IV بر روی اکس باکس 360 و پلی استیشن 3 : 29/4/2008
تاریخ عرضه GTA IV بر روی پی سی: ......................
به نظر من اگه روش سخت کار کنن می تونن تا اکتبر یا نوامبر ریلیزش کنن ولی اگه Downloadable Content ها وقتشون رو بگیره فکر کنم باید منتظر عرضه بازی در آوریل یا می یا ژوئن 2009 یا همون Q2 2009 بر رو پی سی باشیم ،که میشه تقریبا سه ماهه اول(بهار) سال 88 شمسی.
Last edited by Inter; 02-05-2008 at 11:47.
درسته.pc بازها یه کم دندون رو جگر بزارید.به خاطر یه بازی pc رو ول نکنید هر چند که اون بازی شاهکار باشه.این همون چیزیه که sony و microsoft می خوان.میدونم سخته...![]()
نقشه بازی نسبت به Sa چند برابر شده ...؟
ممنون از لطف شما عزیزان. خوشحالم که مورد توجه قرار گرفت...
---------------------------------------------------------------------
ممنون پیمان جان درسته یادم رفت این نکته رو اشاره کنم. اتفاقا یکی از امکاناتی است که سازنده ها خیلی روش مانور میدن. راستی پیمان جان واسه تو هم گاهی وفتا فریم ریت پایین میاد؟
نمی دونم گمون نکنم چون صدای درایو طبیعیه... اگر playbox اصل گیر آوردم میگیرم ببینم فرق میکنه یانه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)