تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 100 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یه سوال به نظر شما تا اسفند قیمت ها افزایش پیدا میکنه یا کاهش؟؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان با توجه به قیمت دلار، بنظرم خرید از نمایندگی به صرفه تر است!

در مورد قیمت ها در اسفند ماه هم بنظرم در مدلهای گارانتی دار تغییری رخ نخواهد داد. البته هر چه به آخر سال نزدیک میشیم، قدرت چانه زنی افزایش پیدا میکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام من d7770 دارم و توروخدا اگه کسی میتون مشکل ما رو حل کنه.الان حدود یکماههه webbrowser من connecting و updating میزنه ولی web browser بالا نمیاره.تاحالا هم از لحاظ نرم افزاری led رو update نکردم.چیکار باید کنم؟
    مشکل دوم اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟

4. این کاربر از babak_zn88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برا خرید تلویزیون LED.نظر خودم این مدله 46D6940 اگه میشه مدلای مشابه رو بگید یا اگه نظرتون این مدله یه کم توضیح بدید.کسی اگه عکس داره ممنون میشم اگه بزاره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید برا خرید تلویزیون LED.نظر خودم این مدله 46D6940 اگه میشه مدلای مشابه رو بگید یا اگه نظرتون این مدله یه کم توضیح بدید.کسی اگه عکس داره ممنون میشم اگه بزاره
    خرید 6960 یا 7770 بهتره با توجه به وب بروزر و دانگل وای فای درونی الان 46 مدل 6940 دقیقا به قیمت 6960 فروخته میشه فقط در هدیه با همفرق دارند و اگر شما قیمت سینمای خانگی رو از قیمت دو مدل کم کنید دقیقا هم قیمت می شند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام من d7770 دارم و توروخدا اگه کسی میتون مشکل ما رو حل کنه.الان حدود یکماههه webbrowser من connecting و updating میزنه ولی web browser بالا نمیاره.تاحالا هم از لحاظ نرم افزاری led رو update نکردم.چیکار باید کنم؟
    مشکل دوم اینکه چطور میشه social tv رو راه انداخت؟من تو application sumsung جایی واسه دانلودش ندیدم ولی الان دیدم yahoo messenger google map.. رو این تبلیغ هست.اگه در ایران امکان دانلود این برنامه ها هست از کجا باید دانلود کزد؟
    تلوزیون شما باید فرمویور به روز بشه زنگ بزنید سام سرویس براتون این کار می کنند .

برای نصب social TV یا آپ های دیگه هم کافی تاپیکی که زده شده بود برای تغییر کشور بدونه ورود به منو مخفی اون رو پیدا کنید و بخوانید من خودم تست کردم کافی وارد اسمارت هاب بشید . فست فوروارد بعد عدد 289 و بلافاصله فست رویوو رو بزنید و روی اینترنت بروزر برید یه صفحه باز میشه نام کشور ها میاد اگر مثلا آمریکا رو انتخاب کنید از این به بعد آپ هایی مثل فیسبوک و غیره رو هم می تونید دانلود کنید .

8. این کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آیا این مدل D7770 از فناوری Micro Dimming Plus استفاده می کند و این فناوری چی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تلوزیون شما باید فرمویور به روز بشه زنگ بزنید سام سرویس براتون این کار می کنند .

برای نصب social TV یا آپ های دیگه هم کافی تاپیکی که زده شده بود برای تغییر کشور بدونه ورود به منو مخفی اون رو پیدا کنید و بخوانید من خودم تست کردم کافی وارد اسمارت هاب بشید . فست فوروارد بعد عدد 289 و بلافاصله فست رویوو رو بزنید و روی اینترنت بروزر برید یه صفحه باز میشه نام کشور ها میاد اگر مثلا آمریکا رو انتخاب کنید از این به بعد آپ هایی مثل فیسبوک و غیره رو هم می تونید دانلود کنید .
    باسلام مرسی از راهنمایتون مشکل حل شد ولی سرویسی مثل Youtube نمیشه وارد شد.آیا کسی تونسته vpn روی led ست کنه؟
    من برای نصب قریمور از سایت سامسونگ امارت گرفتم میخوام نصبش کنم فکر کنم مشکلی هم ایجاد نکنه درسته؟

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی در مورد سامسونگ مدل d6920اطلاعی داره؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من 1 ماه خریدم کیفیتش عالیه.
    از لحاظ کیفیتی با 6940 و 6060 تفوتی نمیتونی احساس کنی. اگه وب بروز واست مهم نیست 400 تومن صرفه جویی کردی.
    من 1290 بدون سیتما خریدم

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

به نظر من یا 6920 بگیر که 200 ارزونتره یا 6960 که 200 گرونتره.
    فرق 6920 با 40 چیز خاشی نیست پول اضافیه ولی 6960 وب بروز داره 2 بعدی به 3 بعدی (این یکی الکیه تفاوتی حس نمیکنی آنچنان)یا کلا برو تو سری 7 تو 8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •