تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 84 از 115 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به به عجب شبي بود ديشب ما كه با بچه ها تا پاسي از شب مشغول پايكوبي بوديم از همه بچه ها به خاطر تبريكشون ممنون
    برديا و بقه بايرنيا در چه حالين ؟ اشكال نداره بابا امسال نشد سال بعد فقط دعا كنين سال بعد به اينتر نخورين
    باید قبول کنید که حقتون صعود نبود با اون بازی ضعیف
    اگه بازیکنای بایرن خودخواهی نمیکردن 6تا رو شاختون بود ولی تیر دروازه و مصدومیت روبن و فن بویتن به کمکتون اومدن تا بتونید بازیو ببرید
    ولی سکه همیشه یه رو نداره

ایتالیا 4 -المان 3!!
    اینقدر گفتن ایتالیا فلان بیصار!!ورزشگاهاش اینجورین-تماشاگراش اونجورین-فوتبالش مرده
    اما با همه این تفاصیل ایتالیا راه خودشو پیدا میکنه
    وردربرمن 3-1 سمپدوریا
    سمپدوریا 3-2 وردربرمن

اینتر 4-0 برمن
    برمن 3-0 اینتر

بایرن 2-0 رم
    رم 3-2 بایرن

اینتر 0-1 بایرن
    بایرن 2-3 اینتر

فکر کنم شمردنش راحت باشه نه؟

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

نه فقط اینو داشته باشین:

حالا خوبه خود شماهم که کل بازیو برگشت با ارسنال رو در اختیار داشتید و اون همه موقعیت خراب کردید،فقط با یه ضربه درست از بندتنر حذف میشدید و تمام اون بازیتون بی نتیجه میموند و تو خونه میموندید
    فوتبال همینه،یه زمانی شانس میاری یه زمانی نمیاری

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بایرن به ضعف تاکتیکی تیمش نباخت . نیمه اول اگه اون همه موقعیت به گل تبدیل میشد دیگه اینتر بازی رو تموم شده
    میدونست . ولی روبن که استاد تک رویه اصلا پاس نمیده که . زاویه 100% بسته میخواد گل بزنه . ریبری تک به تک خراب میکنه . یه توپ با بدشانسی محض بع تیرک میخوره . نیمه اول اینتر در حد استقلال تهران بود جلو بایرن !
    ولی بایرن نیمه دوم مغرور شد و خدایی افتضاح بازی کرد . و البته روبن مصدوم شد . اینتر خشن ترین تیم دنیاست . اون تیاگو موتا دستم به دستش برسه می کشمش . موزیه آب زیره کاه . فقط بلده لگد بزنه . بایرن در دقیقه 60 یهکی از ارکان اساسی تیمش رو به نام روبن از دست داد . میدونستم آخر بازی حسرت اون همه موقعیت از دست رفته رو خواهیم خورد .
    ما اخر نفهمیدیم روبن ارکان اصلی هست یا عامل صعود نکردنتون؟؟
    من جز گل اول دوم بایرن بازی رو به کل ندیدم و بازی منچستر رو میدیدم....ولی اگه بایرن مثلا 1تک به تکش گل میشد و بازی میشد 3-1؟....شما که 2-1 جلو بودید میگید خودخواهی کردند دیگه چه برسه 3-1...از کجا میدونید بعد از گل سوم بازی کلا تغییر نمیکرد...شاید همه اون موقعیت ها واسه اینتر به وجود میومد؟؟
    بایرن از نبود دروازه بان ضربه میخوره..اگه 1دروازه بان مطمئن تو دروازه باشه به مدافع ها هم اعتماد به نفس بیشتری میده...البته نویر که واسه ماستشما دخه ا یا استکلنبرگ رو بگیرید فکر میکنم کافیه....چون با این حذف تو خونه فکر میکنم رسیدن به 4 تیم و بودن تو CL سال بعد واسه بایرن کمی از قبل سخت تر شده

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بایرن به ضعف تاکتیکی تیمش نباخت . نیمه اول اگه اون همه موقعیت به گل تبدیل میشد دیگه اینتر بازی رو تموم شده
    میدونست . ولی روبن که استاد تک رویه اصلا پاس نمیده که . زاویه 100% بسته میخواد گل بزنه . ریبری تک به تک خراب میکنه . یه توپ با بدشانسی محض بع تیرک میخوره . نیمه اول اینتر در حد استقلال تهران بود جلو بایرن !
    ولی بایرن نیمه دوم مغرور شد و خدایی افتضاح بازی کرد . و البته روبن مصدوم شد . اینتر خشن ترین تیم دنیاست . اون تیاگو موتا دستم به دستش برسه می کشمش . موزیه آب زیره کاه . فقط بلده لگد بزنه . بایرن در دقیقه 60 یهکی از ارکان اساسی تیمش رو به نام روبن از دست داد . میدونستم آخر بازی حسرت اون همه موقعیت از دست رفته رو خواهیم خورد .
    و خداوند مقروران را دوست ندارد و انهارا بشدت مجزات خواهد كرد
    اگه گتوزو هم تو اينتر باشه و ماتراتزي هم بازي كنه اونوقت ميشه گفت اينتر خشنترين ه

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

امشب که رئال ببره آرای نظرسنجی متفاوت میشه!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

حالا خوبه خود شماهم که کل بازیو برگشت با ارسنال رو در اختیار داشتید و اون همه موقعیت خراب کردید،فقط با یه ضربه درست از بندتنر حذف میشدید و تمام اون بازیتون بی نتیجه میموند و تو خونه میموندید
    فوتبال همینه،یه زمانی شانس میاری یه زمانی نمیاری
    مگه ماسکرانو گذاشت حتی پای بنتنر به توپ برسه که بخواد گل بزنه
    داری بارسا رو بایرن مقایسه میکنی؟؟؟
    ما با تاکتیک موقعیت درست میکردیم و شما با پاس دفاعهای اینتر........
    در کل باید قبول کنین هر سه گلتون کاملآ شانسی و اتفاقی بود و همینجا باید حذف میشدید که شدید

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

باید قبول کنید که حقتون صعود نبود با اون بازی ضعیف
    اگه بازیکنای بایرن خودخواهی نمیکردن 6تا رو شاختون بود ولی تیر دروازه و مصدومیت روبن و فن بویتن به کمکتون اومدن تا بتونید بازیو ببرید
    ولی سکه همیشه یه رو نداره
    ولي بايرنم قوي نبود اگه بود تو خاك خودش 3تا گل نميخورد عزيز
    همين بازيكنا و مربي كه موقع برد اونقدر ازشون تعريف و تمجيد كردين (نمونه بارزش دروازبانتون ) اينا هم همون بازيكنا بودن اينم همون مربي بود پس چي شد ؟ خوبه يكمم منصف باشيم بعضي وقتا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي بايرنم قوي نبود اگه بود تو خاك خودش 3تا گل نميخورد عزيز
    همين بازيكنا و مربي كه موقع برد اونقدر ازشون تعريف و تمجيد كردين (نمونه بارزش دروازبانتون ) اينا هم همون بازيكنا بودن اينم همون مربي بود پس چي شد ؟ خوبه يكمم منصف باشيم بعضي وقتا

این که واضح بود بایرن گل میخوره
    تو بازی رفت هم همونطوری که من قبلا گفتم فکرشم نمیکردم که بایرن گل نخوره ولی خب اون موقع کرافت خیلی شیر شده بود ولی حالا همه توپا رو گل خورد
    من مطمئن بودم حداقل 2تا رو از اینتر میخوریم با این خط دفاعی و مهم این بود که بتونیم بیشتر گل بزنیم چون فلسفه فوتبالی که فن خال ارائه میده همینه،هرچی میخوری باید یکی بیشتر بزنی به همین خاطر حاضر نشد دفاع بخره اول فصل که جوابشم دید

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:02 PM ----------

ما اخر نفهمیدیم روبن ارکان اصلی هست یا عامل صعود نکردنتون؟؟
    من جز گل اول دوم بایرن بازی رو به کل ندیدم و بازی منچستر رو میدیدم....ولی اگه بایرن مثلا 1تک به تکش گل میشد و بازی میشد 3-1؟....شما که 2-1 جلو بودید میگید خودخواهی کردند دیگه چه برسه 3-1...از کجا میدونید بعد از گل سوم بازی کلا تغییر نمیکرد...شاید همه اون موقعیت ها واسه اینتر به وجود میومد؟؟
    بایرن از نبود دروازه بان ضربه میخوره..اگه 1دروازه بان مطمئن تو دروازه باشه به مدافع ها هم اعتماد به نفس بیشتری میده...البته نویر که واسه ماستشما دخه ا یا استکلنبرگ رو بگیرید فکر میکنم کافیه....چون با این حذف تو خونه فکر میکنم رسیدن به 4 تیم و بودن تو CL سال بعد واسه بایرن کمی از قبل سخت تر شده
    میشه گفت هر دوش بود

در واقع انقدر خودخواهی کرد تا تیم نتونه بیشتر گل زنی بکنه
    ولی حضورش یه عنصر غیر قابل انکاره که باعث میشد دفاع اینتر جلو نیادش ولی بعد مصدومیت و تعویضش دفاع اینتر خیلی راحت تر جلو کشید

وای ازون گومز احمق که توی موقعیت 3 به 2 میخواست دریبل بزنه

بعدشم به نظر من یه خط دفاع خوب با یه دروازبان متوسط هم جواب میده مثل بارسا،یا یه خط دفاع متوسط با یه دروازبان قوی مثل رئال یا شالکه

ولی مال بایرن دفاعش افتضاحه دروازبانش متوسط پس هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد
    بعدشم نویر مال خودمونه

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

مگه ماسکرانو گذاشت حتی پای بنتنر به توپ برسه که بخواد گل بزنه
    داری بارسا رو بایرن مقایسه میکنی؟؟؟
    ما با تاکتیک موقعیت درست میکردیم و شما با پاس دفاعهای اینتر........
    در کل باید قبول کنین هر سه گلتون کاملآ شانسی و اتفاقی بود و همینجا باید حذف میشدید که شدید
    دفاع آرسنال هم همچین دفاع تاپی نبود که بخواید روش خیلی تاکتیکی کار بکنید،بندتر استپ بلد نبود بکنه وگرنه با همون یه موقعیت هم میرفت بالا

بایرن به قول تو 3گل شانسی زد ولی حداقل 6تا گل دیگه باید میزد که نزد
    اگر شانس داشت که توپ گومز روی خط دروازه قل نمیخوردش و بعدش نمیخورد تو تیرک

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

هر چی باشه ارسنال داشت با تمام وجود دفاع میکرد ولی اینتر به گل احتیاج داشت،پس....
    اگه اینتر هم احتیاج به گل نداشت و 11 نفره دفاع میکرد میتونستی شاکی باشی و الان نه...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

میشه گفت هر دوش بود

در واقع انقدر خودخواهی کرد تا تیم نتونه بیشتر گل زنی بکنه
    ولی حضورش یه عنصر غیر قابل انکاره که باعث میشد دفاع اینتر جلو نیادش ولی بعد مصدومیت و تعویضش دفاع اینتر خیلی راحت تر جلو کشید

وای ازون گومز احمق که توی موقعیت 3 به 2 میخواست دریبل بزنه

بعدشم به نظر من یه خط دفاع خوب با یه دروازبان متوسط هم جواب میده مثل بارسا،یا یه خط دفاع متوسط با یه دروازبان قوی مثل رئال یا شالکه

ولی مال بایرن دفاعش افتضاحه دروازبانش متوسط پس هیچ رقمه نمیشه کاریش کرد
    بعدشم نویر مال خودمونه

همونطور که خودت هم قبلا گفتی خودخواهی فن خال باعث این مشکل شد....ولی این رو جدی میگم...به عنوان 1طرفدار منچستر که بایرن پارسال حذفش کرد اصلا دلم نمیخواست تیمی با سابقه بایرن تو این مرحله حذف بشه...تیم هایی مثل بایرن با شیوه بازی کردنشون بازی های مرحله بعد رو خیلی جذاب تر میکردند...با وجود بازیکن های با کیفیتی مثل لام مولر روبن ریبری که انصافا خیلی با طراوت بازی میکنند...اما این فوتباله...یعنی همین...به نظر من که این حذف انگیزه بایرن رو بیشتر میکنه...سال بعد اگه مدافع خوب بخرند + دخه ا(نویر ماله ماست) حتما بهتر میشه....1بازیکن جوون تو پست دفاع چپ خیلی میتونه واسه بایرن عالی باشه...چون زیر سایه لام میتونه خیلی چیزها یاد بگیره...به نظرم این بازیکن از اکادمی بایرن باشه بهتره...

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من طرفدار آرسنال بودم اما حالا که حذف شده دوست دارم یه تیم انگلیسی جام رو ببره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •