تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 134 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام. من نسخه Ultimate دارم. يه برنامه اي نصب كردم نميدونم به چه طريقي آژديت ويندوز رو فعال كرد و ويندوز قاطي كرد و روي Genuine گير داد. كرك سوم رو دانلود كردم اول Unistall و بعد Install. اما هنوز وقتي وارد ويندوز ميشم پيغام مربوط به فعال سازي و اين چيزا مياد. چيكار كنم ؟؟

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام. من نسخه Ultimate دارم. يه برنامه اي نصب كردم نميدونم به چه طريقي آژديت ويندوز رو فعال كرد و ويندوز قاطي كرد و روي Genuine گير داد. كرك سوم رو دانلود كردم اول Unistall و بعد Install. اما هنوز وقتي وارد ويندوز ميشم پيغام مربوط به فعال سازي و اين چيزا مياد. چيكار كنم ؟؟
    دوست من این پست رو ببین مشکلت رو حل می کنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن می تونی برای حذف اون پیغام ها از این برنامه استفاده کنی:

RemoveWGA 1.2

کد:
    موفق باشي

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ببخشید من ویندوزم اکتیو بود اما فکر کنم اپدیت کردم ریخت بهم می خواستم ببینم از صفحه ی 1 استفاده کنم یا چیز جدیدتری اومده ممنون
    همین پست کارت رو راه میندازه دوست من :

کد:

موفق باشي

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

سلام دوستان
    من ویتدوز هفت رو راحت میتونم با برنامه ای که داخل سی دی هست کرک کنم و دائم استفاده کنم
    اما
    وقتی کرک میشه یه درایو به نام Z اضافه میشه به درایو هام !! با حجم تقریبی 100 مگ که ظاهرا پره ولی هیچ چیزی توش نیست!

مشکل چیه و طریقه رفعش چیه ؟
    دوست من کرکت احتمالاً ویروسی هست از همین کرکی که تو این پست هست استفاده کن :

کد:
    موفق باشي

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------

من کامپیوترم گه گداری هنگ میکنه و درست میشه خودش بدجوری رو اعصابمه تو قسمت مشکلات سوال کردم یکی از دوستان گفت مشکل از کرک ویندوز 7 هست من از ورزن 2.0.6 استفاده کردم و الان سیستمم جنیو هست من تو اکس پی این مشکلو ندارم و مشکلمم سخت افزاری نیست به نظر دوستان میتونه مشکلم از کرک باشه ممنون میشم راهنماییم کنید مرسی

اینم اون تاپیکه

کد:
    کارهایی که تو اون تاپیک بهت گفته شده رو انجام دادی؟
    دقیقاً منظورت از هنگ چیه؟ صفحه آبی داری؟ اگه سؤالت رو تو این بخش در مورد صفحه آبی مطرح کنی حتماً کمکت می کنم :

کد:
    موفق باشي

4. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پست پایین ببینید به احتمال زیاد کارتون راه میفته

کد:

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من این نسخه رو نصب کردم windows 7 enterprise service pack 1 داخل دی وی دی هم پوشه ای به نام BIE بود که داخلش دو تا فایل وجود داره به نام های bie_7install64.exe و workaround.bat که گفته بود اجراش کنید منم اجراشون کردم ولی مثل اینکه کار نمیکنن و ویندوز کرک نشده به عکس زیر نگاه کنید اون روز شمار از کار نیوفتاده تازه من دیروز ویندوز رو نصب کردم

کلا دو روز وقت مونده
    کرک این پست رو هم امتحان کردم
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    من این نسخه رو نصب کردم windows 7 enterprise service pack 1 داخل دی وی دی هم پوشه ای به نام BIE بود که داخلش دو تا فایل وجود داره به نام های bie_7install64.exe و workaround.bat که گفته بود اجراش کنید منم اجراشون کردم ولی مثل اینکه کار نمیکنن و ویندوز کرک نشده به عکس زیر نگاه کنید اون روز شمار از کار نیوفتاده تازه من دیروز ویندوز رو نصب کردم

کلا دو روز وقت مونده
    کد:
    اول شما اون فایل bat اجرا کنید بعدش سیستم ریست کنید وقتی که بالا اومد اون یکی رو که exe هست اجرا کنید دیدین با این روش کارنکرد ازتو safe mode هم تست بزنید درضمن فایل txt نداره که راهنمایی کرده باشه یا که اینجا قرارش بدین

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام

کلا دو روز وقت مونده
    کد:

اگر مشکلتون هنوز حل نشده کرک سایت پایین دان کنید بعدشم طبق سایت دوم که یک فیلم از youtube هست ویندوز کرک کنید اگر بازم راه نیفتاد از برنامه پست سوم استفاده کنید .

کد:
    کد:
    کد:

10. 4 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون بعد کلی امتحان کرک های مختلف یکیش کار کرد ممنون به خاطر کمکتون و وقتی که گذاشتید

داره خودمونی میشه vaghean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من ويندوز تو سايتو كه آخرين آپديت هست دان كردم تو خودش هم لودر بود ولي نه install نه unistall روشن نميشه ويندوز 32 بيته تو يكي از پستا براي 64 بيت گذاشته بودين ولي واسه ما 32 بيتيه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من ويندوز تو سايتو كه آخرين آپديت هست دان كردم تو خودش هم لودر بود ولي نه install نه unistall روشن نميشه ويندوز 32 بيته تو يكي از پستا براي 64 بيت گذاشته بودين ولي واسه ما 32 بيتيه
    ازبرنامه پست پایین استفاده کنید روش کارشم توضیح دادم

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •