نه مغازه بوشهرو میگم رفیق
نه مغازه بوشهرو میگم رفیق
اصلا super amoled :ه به نظرم مسخرس چون زیادی تو رنگ اقراق میکنه من زمانی که ویو داشتم با ایفون 4 مقایسه میکردم واقعا بعضی موقع ها تو رنگ ابی قرمز و زرد و سبز تو ذوق میزد و البته سریع هم فروختمش ولی رنگ مشکی رو عالی نمایش میده
راستی رودیِر اودنباچ مدیرعامل شرکت سونی خاورمیانه درباره ی آرک گفته که:
خاورمیانه یکی از قطبهای اصلی تلفنهمراه در دنیا محسوب میشود و ما قصد داریم مدلهای مختلف گوشیهای هوشمند خود را همزمان با بازارهای جهانی شاید زودتر از برخی کشورهای بزرگ دنیا در این منطقه عرضه کنیم. گوشی هوشمند XPERIA Arc تلفیقی است فناوریهای سونی و قابلیتهای مخابراتی اریکسون است که با طراحی زیبا در اختیار کاربران قرار میگیرد. این محصول در اصل آخرین فناوریهای ارتباطی سونی را مبتنی بر سیستمعامل اندروید ارایه میدهد.
پیش از این شروین فریگام مدیر بازاریابی سونی اریکسون در ایرانبا هم گفته بود:
این گوشی با گارانتی رسمی پارس کامتل و سیستم عامل آندروید فارسی و افزونه های محلی نظیر تقویم شمسی همزمان با عرضه در بازار جهانی به بازار ایران عرضه خواهد شد.
پس شما اصلا حوس نکن کنار دریا با رفیقت اهنگ گوش بدی چون هیچ گوشی نمیتونه صدا رو به شما برسونه اونم کنار دریا lol
البته میتونی از این گوشی های 100 اسپیکره بگیری حال کنی
در ضمن مطمئن باش صداش از htc Derise HD و iPhone 4 خیلی بهتره صدای اسپیکرش البته
در ضمن امروز تو علائین فقط یه جا داشت اولین مغازع جلوی درب اصلی سمته چپ فقطم نقره ای دشات میگفت 750 دزد کثیف نذاشتم دست بزنم بهش گفت اگه بخوای یعنی باید پولشو بدی تا اجازه بده ببینی lol
خوبه حالا صاحب مغازهه نذاشته دست بزنی که اینهمه از کیفیت صداش مطمئنی!
ولی جدا از شوخی خوب من چیزی که از بقیه شنیده بودم رو گفتم مخصوصا هم گفته ی پیمان رو یادم بود!
ولی خوب تو جی اس ام هم نوشته که بلندی صداش مطلوبه!
خدا رو شکر!
از این فروشنده های علائدین کثیف تر ندیدم ، مخصوصا اینطوری رفتار میکنه که شما رو ترغیب کنه گوشی رو بخری !
یادمه توی ویدوئو هایی که از نمایشگاه بارسلون از این گوشی بیرون اومده بود از بلندی صداش تعریف میکردن.توی ویدئو هم مشخص بود.پس نگران نباشید.
صدا ره بیخیال عشق است دیزایییییییین ؟ کسی از سرعتش خبر داره ؟
Last edited by cool20063; 13-04-2011 at 01:14.
من روویو آرک رو دیدم . لامصب چه اینترفیسی داره. اون تاچ ویز گلکسی رو ترکوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)