بچه ماه رمضون چیکار کنیم افت نکنیم؟
بچه ماه رمضون چیکار کنیم افت نکنیم؟
دوستان با تجربه...
1) به نظر شما ماه رمضون قبل از افطار بریم باشگاه یا بعد از افطار؟
2) به نظرتون بهترین تغذیه برای افطاری و سحری چی می تونه باشه؟؟
کسی نبود جواب منو بده؟ :
من میخوام پاورلیفتینگ رو کارکنم. وزنه ای که بر میدارم معمولا حدود هفتاد هشتاد درصد رکوردم هست و خوب بعضی وقتها هم رکورد گیری میکنم. یکی از دوستان که خودش چند ساله این ورزش رو انجام میده گفت باید به ازای هر کیلوگرم از وزنت ، 4 گرم پروتئین بخوری. میخواستم ببینم درست میگه یا نه
بایدی برای میزان مصرف پروتئین وجود نداره. شما با توجه به نیازت باید پروتئین مصرف کنی.
دوست شما درست میگه اما اینم در نظر داشته باش که شما میخوای پاورلیفتینگ کار کنی که یک ورزش قدرتیه,
حالا این قدرت از کجا میاد؟ از انرژی ذخیره شده در ماهیچه, و این انرژی به وسیله کربوهبدراتاس که در عضله ذخیره میشن.
پس علاوه بر مصرف پروتئین شما باید مصرف کربوهیدرات رو هم در نظر داشته باشید.
من خودم که روزه نمی گیرم ولی بهترین زمان تمرین, اینه که شما بعد از اذان یه وعده مختصر اما پر انرژی ,
ترجیحا با درصد کربو بالا, میل کنید بعد برید باشگاه.
بعد از تمرین هم یک وعده با درصد پروتئین بالا میل کنید. مصرف فراوان آب هم به هیچ وجه فراموش نشه.
البته تو این مدت اگه مصرف چندتا ویتامین مثل ب کمپلکس, سی و ای هم زیاد کنید ضرر نداره.
نه بابا؟! یعنی من چهار برابر اندازه وزنم به گرم پروتئین بخورم؟! اینکه خیلی زیاد میشه داغون نشم....
نه بابا چه خبره؟ اینجوری که کلیه هات میترکن
به ازای هر کیلو 4 گرم, البته من خودم 2 گرم رو بیشتر شنیدم ولی بعضی میگن 4 گرم!
من فکر میکنم 4 گرم زمانی نیاز هست که طرف دوره قبل از مسابقه رو بگذرونه.
شما 2 گرم به ازای هر کیلو رو حساب کن, مثلا اگه 70 کیلو باشی میشه روزی 140 گرم.
اینم بگم که این طرز فکر اشتباس که این مقدار رو حتما باید با مکمل مصرف کنی, باید 60% با مکمل
و 40% با تغذیه معمولی به بدنت پروتئین برسونی.
برای افطار و غذایی که باید بعد از تمرین بخوریم ، چی بخوریم بهتر هست ؟من خودم که روزه نمی گیرم ولی بهترین زمان تمرین, اینه که شما بعد از اذان یه وعده مختصر اما پر انرژی ,
ترجیحا با درصد کربو بالا, میل کنید بعد برید باشگاه.
بعد از تمرین هم یک وعده با درصد پروتئین بالا میل کنید. مصرف فراوان آب هم به هیچ وجه فراموش نشه.
مثال میزنید ؟
مرسی ...
خوب من سر همین مشکل دارم. مثلا من که 74 کیلو هستم ، بعد از کجا بفهمم که چقدر پروتئین توی تغذیه معمولی میخورم؟ باید هر چیزی که میخوام بخورم وزن کنم؟!اینم بگم که این طرز فکر اشتباس که این مقدار رو حتما باید با مکمل مصرف کنی, باید 60% با مکمل
و 40% با تغذیه معمولی به بدنت پروتئین برسونی.
به عنوان مثال غذاهایی مثل ماکارونی, برنج, آشبرای افطار و غذایی که باید بعد از تمرین بخوریم ، چی بخوریم بهتر هست ؟
مثال میزنید ؟
مرسی ...و امثال اینها که کربو دارند قبل از تمرین
غذاهایی که شامل مرغ و ماهی و گوشت میشن بعد از تمرین.
البته ما که تو سرزمین پری ها زندگی نمیکنیم که همیشه گوشت و از این چیزا بخوریم پس من اگه روزه میگرفتم اینجوری میخوردم:
برای افطار قبل از تمرین یه چیز انرژی زا مثل شیرینی جات, مثلا یه چای شیرین با یه تیکه کیک یا حالا هرچیز شیرینی
چون این شیرینی هم انرژی زاست و هم اینکه جلوی ضعف رو میگیره.
بعد از تمرین هم دیگه مادر جان هرچی زحمت کشیده بود میخوردم.
این حساسیتی که شما دارید بیشتر بدرد ورزشکارای حرفه ای میخوره, شما اگه یک مکمل پروتئینی خوب تهیه کنی, تو هر وعدهخوب من سر همین مشکل دارم. مثلا من که 74 کیلو هستم ، بعد از کجا بفهمم که چقدر پروتئین توی تغذیه معمولی میخورم؟ باید هر چیزی که میخوام بخورم وزن کنم؟!
حدود 25 تا 30 گرم پروتئین بت میده که مصرف نرمالش برای شما میتونه سه وعده, صبح قبل از صبحانه, بعد از تمرین, قبل از خواب
باشه. باقی پروتئین هم میتونی لز مواد غذایی مثل گوشت, مرغ, ماهی, پنیر,ماست, شیر و ... که به صورت طبیعی روزانه مصرف
میشن بدست بیاری.
اگه بخوای دقیق بری تو جزئیات که روزی چندکیلو از این مواد غذایی استفاده کنی خیلی برات یخت میشه.
این پروتئین فقط برای از بین نرفتن و بازسازی مفصل هاست یا اینکه عضله سازی هم میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)