تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 140 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان عزیز میخواستم اطلاعاتی در مورد شامپوی Alpecin C1 بهم بدید و آیا ادامه ی مصرف اون رو توصیه می کنید و در کل نظرتون رو میخوام بدونم.
    ممنونم.
    سلام
    همین الان یه جستجویی کردم. بیشتر نظرها در مورد جلوگیری از ریزش مو مثبته. ولی هیچکدوم قطعی نیست.
    حتا توی یوتوبُ یه خانمی توضیح میده که باعث رشد موهای بیشتری شده براش.
    ایشون گمون کنم استرالیایی و از نژاد هلو! بود.
    قیمت ۲۵۰میلیش در آمازون ۱۳ دلار بود.

2. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    همین الان یه جستجویی کردم. بیشتر نظرها در مورد جلوگیری از ریزش مو مثبته. ولی هیچکدوم قطعی نیست.
    حتا توی یوتوبُ یه خانمی توضیح میده که باعث رشد موهای بیشتری شده براش.
    ایشون گمون کنم استرالیایی و از نژاد هلو! بود.
    قیمت ۲۵۰میلیش در آمازون ۱۳ دلار بود.
    خب بله همینطوره، من حدود 3 سالی میشه مصرف میکنم و البته ریزش نداشتم و ندارم ولی ریزش رو واقعن کمتر میکنه و روی مو تاثیرش مثبته و البته به گفته خود شرکت آلمانی سازنده تاثیرش بین 15% تا 20% هستش. توو ایران بین 25 تا 30 ت هست الان و با توجه به همین موضوع میخواستم نظرتون درباره ادامه مصرفش رو جویا بشم.

4. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شوره چرب یا خشک؟ باید مطابق با نوع شوره سر شامپو مصرف کیند
    خشک دوست من.دکتر رفتم یه محلول ساختگی بهم داد و شامپو کول تار ولی تاثیر نداشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خشک دوست من.دکتر رفتم یه محلول ساختگی بهم داد و شامپو کول تار ولی تاثیر نداشت.
    شما نباید از محلول ساختگی استفاده کنید به این دلیل که ترکیباتی نو هستند که پزشکان ما بدون اجازه اون رو روی سر بیماران امتحان میکنن تا اگر تاثیر داشت اون رو به اسم خودشون ثبت کنند و البته این رو هم عنوان کنم که دکتر دارو ساز این حق رو داره که داروی مخصوص هر فرد ایجاد کنه اما وقتی برای هر نوع این مشکل موارد دارویی وجود داره اینکار کمی غیر ضروری به نظر میرسه!

شامپوی هد اند شولدرز ضد شوره به راحتی مشکل رو حل میکنه فقط سعی کن اصل اون رو پیدا کنی. من هم به شخصه مدتی این مشکل رو داشتم و از محلول ها و دارو های زیادی استفاده کردم (عمومن ایرانی) اما مشکلم زمانی حل شد که از هد اند شولدرز اصل استفاده کردم اونم در عرض 2 تا 3 بار مصرف.

7. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahab1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

میشه بهترین شامپو ضد ریزش رو معرفی کنین؟
    همچنین یه محلول برای رشد مو و ضد ریزش مو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما نباید از محلول ساختگی استفاده کنید به این دلیل که ترکیباتی نو هستند که پزشکان ما بدون اجازه اون رو روی سر بیماران امتحان میکنن تا اگر تاثیر داشت اون رو به اسم خودشون ثبت کنند و البته این رو هم عنوان کنم که دکتر دارو ساز این حق رو داره که داروی مخصوص هر فرد ایجاد کنه اما وقتی برای هر نوع این مشکل موارد دارویی وجود داره اینکار کمی غیر ضروری به نظر میرسه!

شامپوی هد اند شولدرز ضد شوره به راحتی مشکل رو حل میکنه فقط سعی کن اصل اون رو پیدا کنی. من هم به شخصه مدتی این مشکل رو داشتم و از محلول ها و دارو های زیادی استفاده کردم (عمومن ایرانی) اما مشکلم زمانی حل شد که از هد اند شولدرز اصل استفاده کردم اونم در عرض 2 تا 3 بار مصرف.
    سعید جان هد اند شولدرز داداشم از ترکیه خریده بود.فکر نکنم اونجا قلابی داشته باشن ولی میگه زیاد راضی نبودم.البته برای شوره خیلی خوبه ولی نمیخوام موهام ریزش پیدا کنه.

10. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید جان هد اند شولدرز داداشم از ترکیه خریده بود.فکر نکنم اونجا قلابی داشته باشن ولی میگه زیاد راضی نبودم.البته برای شوره خیلی خوبه ولی نمیخوام موهام ریزش پیدا کنه.
    راستش منم حس کردم ضد شورش باعث ریزش مو میشه و فقط تا وقتی شوره سرم رفع شد استفاده کردم یعنی حدود یک هفته بعد هم دادمش به پسر خالم که اونم همین مشکل رو داشت و مشکل اون هم حل شد.

12. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستش منم حس کردم ضد شورش باعث ریزش مو میشه و فقط تا وقتی شوره سرم رفع شد استفاده کردم یعنی حدود یک هفته بعد هم دادمش به پسر خالم که اونم همین مشکل رو داشت و مشکل اون هم حل شد.
    کلییر هم شامپوی استانداردی نیست وگرنه اونم برای ریزش خوبه.خواهرم 8 ساله استرالیا زندگی میکنه و اونجا تو آزمایشگاه کار میکنه.آخرین بار که اومد ایران یه شامپو کلییر دادم که ببره اونجا برای آزمایش که بهم خبر داد یه ماده خطرناک که اسمش یادم نیست رو استفاده میکنن.
    کسی شامپوی خوبی میشناسه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کلییر هم شامپوی استانداردی نیست وگرنه اونم برای ریزش خوبه.خواهرم 8 ساله استرالیا زندگی میکنه و اونجا تو آزمایشگاه کار میکنه.آخرین بار که اومد ایران یه شامپو کلییر دادم که ببره اونجا برای آزمایش که بهم خبر داد یه ماده خطرناک که اسمش یادم نیست رو استفاده میکنن.
    کسی شامپوی خوبی میشناسه؟
    بالاخره معلوم نشد، شما شامپو برا جلوگیری از ریزش میخوای یا برای برطرف کردن شوره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خب بله همینطوره، من حدود 3 سالی میشه مصرف میکنم و البته ریزش نداشتم و ندارم ولی ریزش رو واقعن کمتر میکنه و روی مو تاثیرش مثبته و البته به گفته خود شرکت آلمانی سازنده تاثیرش بین 15% تا 20% هستش. توو ایران بین 25 تا 30 ت هست الان و با توجه به همین موضوع میخواستم نظرتون درباره ادامه مصرفش رو جویا بشم.
    سلام
    من تا حالا مصرف نکردم. امروز رفتم قیمت گرفتم از ۱۸ تومن و ۲۳ تومن.
    توسایت سلامت دو قیمت داره یه تعداد ۱۳٫۵ تومن و یه نوع دیگه ۱۷٫۵ تومن.
    ---------------------------------------------------------
    کسی تا حالا شامپو شوما مصرف کرده؟ روش نوشته آلمان و برچسب واردات رسمی هم داره.
    قیمت هم ۱۲ تومن.Schauma
    Last edited by V E S T A; 31-01-2013 at 12:00. دليل: آدرس فروشگاه اینترنتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •