تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 416 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما اگه جای ژاوی و فورلان رو تو تیم اوروگوئه عوض کنیم، ژاوی قادر به انجام چنین کاری هست؟
    همون حرفی که مادرباره بوفون 2006 و کان 2002 به شما زدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ژاوی رو تو پیکان قزوین هم بذاری قادر به انجام چنین کاری هست !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: چابی در فکر خداحافظی از تیم ملی اسپانیا

طبق گزارش منتشره در وب سایت اینترنتی مجله «دن بالون»، چابی ارناندس ، ستاره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا ممکن است پس از انجام یکصدمین بازی ملی اش ، از فوتبال ملی خداحافظی کند.

سایت گل - به نظر می رسد که مشکلات چابی ارناندس با تاندونهایش ادامه دارد و طبق گزارش منتشره در «دن بالون» ممکن است مبدل به مشکل مزمنی برای او شده و حتی به پارگی تاندون او ختم شود.

بازیکن خط میانی بارسلونا از ماه سپتامبر گذشته، زیر نظر پزشکان باشگاه بارسلونا به مداوا مشغول است و پزشکان بارسا در صحبتهایی اعلام کرده اند که این ستاره باید برای جلوگیری از مصدومیتهای جدی تر، تلاش و فعالیتش را کم کند.

همین موضوع سبب شده است که چابی ارناندس به فکر خداحافظی زودهنگام از تیم ملی اسپانیا بیفتد و بدین ترتیب تمام تلاشش را برای تیم باشگاهی اش به کار بگیرد. چابی با بارسا تمام افتخارات ممکن را کسب کرد و در رقابتهای یورو 2008 و جام جهانی 2010 نیز با تیم ملی اسپانیابه قهرمانی رسید.

بدین ترتیب او با انجام صدمین بازی اش برای تیم ملی اسپانیا به آخرین آرزویش در عرصه ملی نیز خواهد رسید.

کارلس پویول، هم تیمی چابی در تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا هم ممکن است پس از انجام صدمین بازی ملی اش با پیراهن تیم ملی خداحافظی کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/2

نیمار: مسی از من خیلی بهتر است

ستاره برزیلی سعی دارد تا از مقایسه او با مسی بپرهیزد و در صحبتهایی اعلام کرد که ستاره آرژانتینی بهترین بازیکن دنیاست.

سایت گل - نیمار، بازیکن تیم سانتوس و تیم ملی برزیل در صحبتهایی اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار رویارویی با لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین در دیدار دوستانه این دو تیم که روز هفدهم نوامبر در قطر برگزار خواهد شد است.

نیمار که تنها یک بازی ملی برای برزیل انجام داده، همراه با رونالدینیو برای این دیدار دوستانه دعوت شده است. او در اردوهای اخیر تیم ملی برزیل به خاطر مسائل انضباطی غایب بود.

این ستاره برزیلی در گفتگو با تراسامریکا در واکنش به مقایسه ای که میان او و مسی انجام می شود، گفت: «مسی خیلی بهتر از من است. او بهترین بازیکن دنیاست. من برای آنکه بتوانم به سطح مسی برسم، راهی طولانی را پیش رودارم.»

مانومنزس، سرمربی تیم ملی برزیل از زمان انتخاب به این سمت در هر سه دیدار دوستانه تیمش به پیروزی رسیده ولی مصاف با آرژانتین اولین مصاف جدی سلسائو با مربی جدیدش محسوب می شود.

کد:
    2010/11/2
    نه. به نظرم حق دیگو فورلانه. چون تو تیمی درخشید که اکثر بازیکناش نیمه تعطیل و اسگول بودن. تقریبا میشه گفت تیم اوروگوئه رو یه تنه آورد تا نیم نهایی. به نظر شما اگه جای ژاوی و فورلان رو تو تیم اوروگوئه عوض کنیم، ژاوی قادر به انجام چنین کاری هست؟
    طراحی که در بارسلونا و اسپانیا انجام میده؟ آره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرکت‌های تلویزیونی اسپانیا: اگر ال‌کلاسیکو دوشنبه باشد آن را پخش نمی‌کنیم

آنها یکشنبه‌شب را پیشنهاد داده‌اند.

سایت گل - شبکه‌های تلویزیونی اسپانیا اعلام کرده‌اند که بازی بارسلونا و رئال مادرید را در صورتی که دوشنبه باشد پخش نخواهند کرد. به این ترتیب این بازی که اواخر این ماه برگزار می‌شود احتمالا در یکشنبه، 28 نوامبر انجام خواهد شد، نه در دوشنبه.

روز یکشنبه انتخابات کاتالونیا برگزار می‌شود و همین دلیل بود که باعث شد تصمیم گرفته شود ال‌کلاسیکو به دوشنبه منتقل شود تا پلیس بتواند امنیت انتخابات و بازی را برقرار سازد.

اما اگر بازی 9 شب به وقت اروپای مرکزی برگزار شود، رای‌گیری تمام شده و مشکل حل می‌شود و کانال+ و گل تی‌وی خواهند توانست بازی را در زمان بهتری نشان دهند.

خبر این انتقال به زودی اعلام می‌شود و احتمالا هر دو باشگاه به دلیل برنامه فشرده‌شان از آن استقبال خواهند کرد.

هفته پیش ویکتور والدس و چابی گفتند نمی‌خواهند بازی دوشنبه برگزار شود و چابی گفت در این صورت بازی بی‌روح خواهد شد.

کد:
    2010/11/3

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

گزارش روز: چابی در فکر خداحافظی از تیم ملی اسپانیا
    مصدومیت و این حرفا بهونه اس. به نظرم ژاوی و پویول به علت اینکه فدراسیون فوتبال اسپانیا تیم ملی کتالونیا رو غیرقانونی اعلام کرد، دارن تلافی میکنن و تیم ملی رو تحریم میکنن.

طراحی که در بارسلونا و اسپانیا انجام میده؟ آره.
    مهم نتیجه گرفتن تیمه. گرچه به نظر من اگه ژاوی رو بذارن تو تیم اوروگوئه حتی مثل الان بازی سازی هم نمیتونه بکنه. چه برسه به نتیجه.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در صورت انتقال دائمي زلاتان به ميلان؛ ضرر 35 ميليون يورويي بارسلونا

سايت گل- به گزارش نشريه اسپانيايي اسپورت، باشگاه ميلان قصد دارد زلاتان ابراهيموويچ را به طور دائمي از بارسلونا بخرد.

گفته مي شود باشگاه كاتالاني قصد دارد با مبلغ 24 ميليون يورو مهاجم سوئدي را به ميلان واگذار كند و به اين ترتيب 35.9 ميليون يورو ضرر خواهد كرد.

بارسلونا براي خريد اين بازيكن از اينتر در سال 2009 ، 69.9 ميليون يورو پرداخت كرده بود. ميلاني ها در تابستان گذشته او را با قراردادي قرضي و يك ساله به خدمت گرفتند كه براي آنها 10 ميليون يورو هزينه داشت. اكنون مشخص شده كه ميلاني ها قصد دارند قرارداد اين ستاره سوئدي را دائمي كنند.

البته روزنامه اسپورت اعلام كرد كه باشگاه ايتاليايي براي خريد دائمي زلاتان هيچ اجباري ندارد و اين به معني است كه ممكن است زلاتان در تابستان آينده به نوكمپ بازگردد.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/11/03/2196903/%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85%D9%8A-%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%8A%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%B6%D8%B1%D8%B1-35-%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86-%D9%8A%D9%88%D8%B1%D9%88%D9%8A%D9%8A

مورينيو: در اسپانيا تنها بايد پيروز شويد

سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال، در مصاحبه با نشريه آس از تفاوت هاي مربيگري در ايتاليا و اسپانيا صحبت كرد و گفت كه از دست دادن امتياز در ايتاليا پذيرفتني است اما براي تيم هايي مانند رئال و بارسا تنها پيروزي قابل قبول است.

مورينيو شش ماه پس از ترك باشگاه اينتر، امشب به سن سيرو باز مي گردد تا تيمش را در مقابل ميلان هدايت كند.

" ليگ اسپانيا، ليگ دشواري است. در ليگ ايتاليا تيمي قهرمان مي شود كه كمترين امتياز را از دست داده باشد و از دست دادن امتياز توسط تيم هايي مانند اينتر، يوونتوس، لاتزيو و ميلان بسيار طبيعي است.

اما در اسپانيا اگر امتيازي از دست بدهيد، به مشكل برمي خوريد. براي رئال و بارسا تنها گزينه پيروزي است، فقط پيروزي."

او در مورد بازگشت به ميلان گفت:" من رابطه خوبي با باشگاه اينتر و هواداران آن داشتم. هميشه بين ما احترام حاكم بود. من دو سال فوق العاده در اين باشگاه داشتم و اميدوارم در آينده فرصت قرار گرفتن در مقابل اين تيم را پيدا كنم تا بتوانم از هواداران تيم تشكر كنم. اما سعي مي كنم در اين ورزشگاه چندان احساساتي نشوم زيرا براي بازي مهمي اينجا هستم. بازي در سن سيرو افتخار است."

رئالي ها از سه بازي قبلي شان در ليگ قهرمانان 9 امتياز به دست آورده اند و در پيروزي در ديدار امشب مقابل ميلان، صعود آنها به مرحله بعد را قطعي مي كند.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/03/2196678/%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A7-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D9%88%D9%8A%D8%AF

مانوئل پلگرینی قراردادی سه‌ساله با مالاگا می‌بندد

سایت گل – مانوئل پلگرینی به زودی قراردادی سه‌ساله با مالاگا خواهد بست.

این مربی اهل شیلی فرصت آن را دارد که جانشین ژسوالدو فریرا شود که تنها ده بازی به عنوان مربی مالاگا دوام آورد و سپس از سوی عبدالله بن‌ناصر الثانی، مالک باشگاه اخراج شد.

مذاکرات بین دو طرف در چند ساعت گذشته بالا گرفته و پلگرینی از شرایط قرارداد پیشنهادی راضی است. به نظر می‌رسد او تا چند ساعت آینده قراردادی تا تابستان 2013 با این باشگاه امضا خواهد کرد.

گفته می‌شود دو طرف با هم به توافق شفاهی رسیده‌اند و تنها امضا کردن قرارداد مانده است.

پلگرینی پنج فصل موفق را با ویارئال گذراند و آنها را در سال 2006 به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان رساند. او فصل پیش مربی رئال بود.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/11/03/2196848/%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A6%D9%84-%D9%BE%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D9%87%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%DA%AF%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%AF

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فدراسيون جهاني آمار و ارقام فوتبال رئال مادريد را در ماه اكتبر به عنوان بهترين تيم جهان برگزيد

باشگاه رئال در ماه اكتبر از 6 بازي توانست 5 پيروزي و 1 تساوي بدست بياورد. سفيدها در ماه گذشته در 4 بازي 21 گل به ثمر رساندند و هم اكنون در صدر جدول لاليگا قرار دارند و همچنين در ليگ قهرمانان اروپا در گروه G علاوه بر صدرنشيني به مرحله بعدي نيز صعود كردند.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330022239852/noticia/Noticia/El_Real_Madrid,_mejor_equipo_del_mundo_en_el_mes_d e_octubre.htm

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاستوره: بارسلونا را ترجیح می‌دهم، آنها بزرگ‌تر از رئال هستند

او در آینده احتمالا پالرمو را ترک خواهد کرد.

سایت گل - خاویر پاستوره، بازی‌ساز پالرمو دلبسته بارسلونا است. او گفته ترجیح می‌دهد به بارسا برود، نه به رئال.

یکی از دلایل کلیدی این تصمیم او هم حضور لیونل مسی است. او می‌گوید: «خدای من... رویای من است که در کنار لیونل مسی در بارسلونا بازی کنم. آرزویم این است.
    می‌خواهم به پیشرفت ادامه دهم تا برای تیمی مانند بارسلونا بازی کنم. این که مسی آن جا بازی می‌کند هم عالی است، و البته بارسا بازیکنان آرژانتینی دیگری هم دارد.»

از او پرسیدند کدام باشگاه را از میان باشگاه‌های بزرگ برمی‌گزیند و او پاسخ داد: «همه آنها مهم هستند. اما از بین رئال مادرید، بارسلونا و اینتر بارسلونا را دوست دارم که این بیشتر به دلیل سبک بازی آنهاست. در بین این باشگاه‌ها بارسلونا بی‌تردید بهترین و بزرگ‌ترین است.»

پاستوره درباره رئال مادرید هم گفته: «آنها تیم خوبی هستند و ژوزه مورینیو مربی برنده‌ای است. او سبک متفاوتی را در رئال به کار گرفته.»

کد:
    2010/11/5

خرارد پیکه: رئال در همه جام ها مدعی قهرمانی است

سفیدها همچنان در رقابت های این فصل بدون شکست باقی مانده اند و در حال حاضر و در فاصله سه هفته تا ال کلاسیکو، با یک امتیاز برتری نسبت به آبی و اناری ها در صدر قرار دارند.

سایت گل - خرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسلونا، در انتظار دیدار حساس تیمش مقابل رئال مادرید است و گفت که شاگردان مورینیو در همه جام هایی که حضور دارند، یکی از مدعیان قهرمانی هستند.

سفیدها همچنان در رقابت های این فصل بدون شکست باقی مانده اند و در حال حاضر و در فاصله سه هفته تا ال کلاسیکو، با یک امتیاز برتری نسبت به آبی و اناری ها در صدر قرار دارند.

پیکه در کنفرانس مطبوعاتی اش به خبرنگاران گفت: "رئال همیشه در همه جام ها مدعی قهرمانی است. آنها همین حالا نیز حضور شان در مرحله بعدی لیگ قهرمانان را قطعی کرده اند."

او همچنین در مورد شایعات اخیر پیرامون بازنشستگی ژاوی از بازی های ملی برای تمرکز بیشتر روی بازی های بارسلونا، گفت: "من اصلا همچین چیزی نشنیده ام. من نمی توانم تیم اسپانیا را بدون ژاوی تصور کنم و تردید دارم او به خداحافظی از تیم ملی فکر کند."

بارسلونا این هفته در لالیگا مقابل ختافه قرار خواهد گرفت و این فرصت را خواهد داشت تا برای یک روز به صدر جدول برود. رئالی ها روز یکشنبه در دربی مادرید مقابل اتلتیکو قرار خواهند گرفت.

کد:
    2010/11/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه دیدارهای هفته دهم رقابتهای لالیگا - داربی شهر مادرید، نبرد جنجالی هفته

هفته دهم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 2 دیدار آغاز می شود.

سایت گل - هفته دهم رقابتهای لالیگا، شنبه شب با برگزاری دو دیدار آغاز می شود و هفت دیدار روز یکشنبه برگزار خواهد شد. آخری دیدار این هفته هم دوشنبه میان دو تیم سویا و والنسیا دنبال خواهد شد.

حساس ترین دیداراین هفته روز یکشنبه میان دو تیم اتلتیکومادرید و رئال مادرید برگزار می شود و البته مصاف دو تیم سویا و والنسیا هم در نوع خود جالب توجه است.

در پایان هفته نهم رقابتهای لالیگا، رئال مادرید با 23 امتیاز در صدر جدول گروه قرار دارد. بارسلونا با 22 امتیاز، ویارئال با 20 امتیاز و والنسیا با 17 امتیاز در رده های دوم تا چهارم هستند و تیمهای اسپانیول، اتلتیکومادرید، مایورکا، سویا ، اتلتیک بیلبائو و ختافه در رده های بعدی هستند.

برنامه این هفته رقابتهای لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 15 آبان (6 نوامبر)

* رئال سوسیداد - راسینگ سانتاندر
    * اسپانیول - مالاگا

یکشنبه 16 آبان (7 نوامبر)

* آلمریا - اسپورتینگ خیخون
    * لوانته - دپورتیوو لاکرونیا
    * اوساسونا - ارکولس
    * ساراگوسا - مایورکا
    * ویارئال - اتلتیک بیلبائو
    * ختافه - بارسلونا !
    * رئال مادرید - اتلتیکومادرید

دوشنبه 17 آبان (8 نوامبر)

* سویا - والنسیا

کد:
    2010/11/5

مانوئل پیگرینی سرمربی مالاگا شد

سرمربی سابق رئال مادرید و ویائال، جانشین ژوزوالدو فریرا در تیم مالاگا شد.

سایت گل - مانوئل پیگرینی، سرمربی سابق رئال مادرید و ویائال، جانشین ژوزوالدو فریرا در تیم مالاگا شد.
    پیگرینی با قراردادی سه ساله، تا سال 2013 در تیم مالاگا خواهد ماند که البته این قرارداد می تواند برای سال چهارم نیز با توافق طرفین تمدید شود.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه مالاگا منتشر شده، آمده است: "باشگاه فوتبال مالاگا و مانوئل پیگرینی به توافق دست پیدا کردند و این مربی شیلیایی سرمربی جدید تیم مالاگاست.

پیگرینی که پس از پنج فصل درخشان در ویا رئال، فصل گذشته به رئال پیوست، تا ژوئن 2013 در مالاگا خواهد ماند.

او در سال 2006 با تیم مالاگا به نیمه نهایی لیگ قهرمانان نیز راه یافت اما در آن مرحله مغلوب آرسنال شد.
    او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به رسانه ها معرفی می شود.

کد:
    2010/11/5

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چابی: قصد خداحافظی از فوتبال ملی را ندارم

چابی، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی انتشار اخباری در مورد احتمال خداحافظی اش از فوتبال ملی را رد کرد.

سایت گل - پیش از این شایعاتی به انتشار رسید که از احتمال خداحافظی چابی ارناندس ، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا از فوتبال ملی در آینده نزدیک خبر داد ولی چابی در صحبتهایی تعهدش را به فوتبال باشگاهی و ملی اش را اعلام کرده است.

چابی اخیرا به دلیل مصدومیت از ناحیه تاندون از میادین به دور است و بعید به نظر می رسد که در دیدار یکشنبه تیمش مقابل ختافه برای بارسا به میدان برود.

چابی در صحبتهایی در مراسم معارفه کفشهای جدید، در مورد جایگاهش در تیم ملی اسپانیا گفت: «ببینید. من از این فرصت بهره می برم تا بگویم تمام اخبار منتشره غلط است. نمی دانم این اخبار از کجا می آیند. انتشار این خبر که من می خواهم از فوتبال ملی خداحافظی کنم، دروغ است.»

ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی در مورد اوضاع تیم باشگاهی اش گفت: «فکر می کنم که ما با جدیت فراوانی بازی می کنیم و آرامش خوبی داریم، چون معتقدیم که این فصل می تواند فصل خوبی برای ما باشد.

کد:
    2010/11/5

سرخیو بوسکتس: فیگو قهرمان من بود

او در مصاحبه با نشریه "فور فور تو" در مورد رشد و پیشرفتش در لاماسیا (مدرسه فوتبال بارسلونا) صحبت کرد و گفت که چطور به دلیل حضور پدرش، کارلوس، در تیم بارسلونا، توانست با قهرمان دوران نوجوانی اش دیدار کند.

سایت گل - سرخیو بوسکتس، هافبک بارسلونا، گفت که زمانی که فیگو در بارسا بازی می کرد، قهرمانی او بوده است اما وقتی ستاره پرتغالی به رئال مادرید پیوست، خیلی زود به دست فراموشی سپرده شد.

او در مصاحبه با نشریه "فور فور تو" در مورد رشد و پیشرفتش در لاماسیا (مدرسه فوتبال بارسلونا) صحبت کرد و گفت که چطور به دلیل حضور پدرش، کارلوس، در تیم بارسلونا، توانست با قهرمان دوران نوجوانی اش دیدار کند.

"او من را به رختکن بارسلونا برد و من بازیکنانی مانند ریوالدو و فیگو را دیدم. من می بینم که بازیکنان فعلی نیز فرزندان شان را به رختکن تیم می آورند و من همیشه به آنها اعتراض می کنم زیرا رویای من چندان پایدار نماند.
    فیگو قهرمان من بود. اما به رئال مادرید پیوست و نمی توانست دیگر قهرمان من باشد. اما من اکنون یک بازیکن حرفه ای هستم و درک می کنم که چقدر شرایط متفاوت است. بازیکنان نمیتوانند اینکه در چه تیمی بازی کنند را به طور کامل کنترل کنند. بعضی وقت ها باشگاه در فکر فروش آنهاست و یا مربی یک تیم دیگر به آنها فکر می کند."

با این وجود او احتمال رفتنش به رئال را بسیار اندک دانست و گفت: "تیم های زیادی هستند که من ترجیح می دهم به آنها بروم تا اینکه بخواهم برای رئال بازی کنم. من یک کاتالانی هستم و بازی در رئال برای من بسیار دشور است."

کد:
    2010/11/6

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •