مرسي از جوابت دوست عزيز. تقريبا دارم به نتيجه ميرسم.
ببينيد براي من تماشاي فايل هاي DivX خيلي مهمه ... از اين نظر اين گوشي مشكلي كه نداره؟!
مورد ديگه اينكه برنامه ي خاصي لازم ندارم الا چند تا گيم كه خودتون گفتيد از لحاظ بازي خوب هست و ديگه برنامه براي پخش mp3 و برنامه براي پخش فايل هاي DivX
من اگه گوشي رو بگيرم اين برنامه ها رو همونجا ميشه نصب كرد كه ديگه خيالم راحت بشه؟
و سوال ديگه اينكه فرق بادا 2.0 و باداي 1.2 در چي هستش دوست عزيز؟ يعني من از كجا متوجه بشم طرف داره 2.0 ميريزه يا 1.2 ؟
ممنون از جواب هاتون.
خوب این فرمت رو که خود گوشی پیش فرض پخش میکنه. من تا حالا با این فرمت مشکل خاصی نداشتم البته فقط تا رزولوشن hd! واسه پخش زیر نویس هم برنامه وجود داره. فقط مشکل من با ویدئو پلیر گوشی عدم ساپورت بعضی فرمت ها مثل flv و مشکل با فرمت هایی مثل mkv هستش که واسه این مشکل ها برنامه پلیر وجود نداره!
واسه mp3 موزیک پلیر خود گوشی عالی هستش. کیفیت خوب و اکولایزرهای مختلفی داره. فقط شاید تنها مشکلش دشواری تو مرتب کردن و دسته بندی آهنگ ها و ساخت playlist باشه که واسه این مشکل میشه از برنامه های موزیک پلیر استفاده کرد.
در مورد نصب برنامه همونطوری که قبلا گفتم نصب برنامه و بازی تو بادا روش خاص خودش رو داره! اگه بخواین برنامه و بازی رایگان نصب کنید راحت می تونید با گوشیتون از طریق فروشگاه سامسونگ یا از طریق کامپیوتر با برنامه ی سامسونگ کیز (که در کل برنامه ی ناراحتیه!!) به اینترنت وصل بشین و برنامه یا بازیتون رو دانلود کنید و بعد رو گوشیتون نصب کنید (پس دقیقا همون موقع خرید نمیشه برنامه نصب کرد مگر با اینترنت وای فای یا gprs گوشی) در صورتی که برنامه یا بازی پولی باشه (که اکثریت غریب به اتفاق بازی های قشنگ و برنامه های کاربردی پولی هستن) روشی خاصی وجود داره که آموزشش وجود داره! در کل روش برنامه و بازی ریختن تو بادا مثل سایر سیستم عامل های گوشی نیست اما اگه یاد بگیرینش دیگه انجام دادنش کاری نداره!
بادا 2 از زمین تا آسمون با بادا 1.2 فرق داره! مهمترین تفاوت ظاهرشون هست که بادا 2 تا حد زیادی شبیه محیط آندروید شده! الان تمام گوشی های موجود بادا 1.2 هستن چون رام اصلی بادا 2 حدود یکی دو ماه دیگه عرضه میشه! اگه خواستین ورژن سیستم عامل و فریمور خودتون رو بدونید می تونید تو قسمت تنظیمات به گزینه ی about phone برین ولی مطمئن باشین الان تمام گوشی های wave 2 که فارسی دارن رام فارسی jpka1 یا jpke1 روشون نصب هست که بادا 1.2 هستش.
در نهایت اگه می خواین اطلاعات بیشتری بگیرین به این سایت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یا بخش بادای سایت موبایلستان هم یه سری بزنین!