تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 102 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

خوب از نظر سخت افزاری ویو بهتره ولی از نظر سیستم عامل آندروید به مراتب بهتره!این بستگی به خودتون داره که تا چه حد اهل بازی و برنامه باشین و بخواین با گوشیتون ور برین!البته بادا هم از نظر بازی نسبتا غنی هستش ولی با مشکل کمبود برنامه مواجه هست!برنامه های کاربردی بادا تعدادشون کمه ضمن اینکه نصب اونها هم دفنگ و فنگ خودشو داره و حتما باید یا از طریق گوشی و یا از طریق برنامه سامسونگ کیز و با استفاده از اینترنت انجام بشه!اگه با کار کردن با آندروید مشکلی نداشتین با بادا هم نخواهید داشت!سیستم سبک و راحت و یوزرفرندی هست!!
    مرسي از جوابت دوست عزيز. تقريبا دارم به نتيجه ميرسم.

ببينيد براي من تماشاي فايل هاي DivX خيلي مهمه ... از اين نظر اين گوشي مشكلي كه نداره؟!

مورد ديگه اينكه برنامه ي خاصي لازم ندارم الا چند تا گيم كه خودتون گفتيد از لحاظ بازي خوب هست و ديگه برنامه براي پخش mp3 و برنامه براي پخش فايل هاي DivX

من اگه گوشي رو بگيرم اين برنامه ها رو همونجا ميشه نصب كرد كه ديگه خيالم راحت بشه؟

و سوال ديگه اينكه فرق بادا 2.0 و باداي 1.2 در چي هستش دوست عزيز؟ يعني من از كجا متوجه بشم طرف داره 2.0 ميريزه يا 1.2 ؟

ممنون از جواب هاتون.

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان . یه مشکلی در استفاده از کایز برام پیش اومده وقتی میخوام وارد برنامه بشم یه پیغام میاد که میگه کایز باید آپدیت بشه من از قسمت run-----regedit-----HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0-----LocalVer ورژن جدیدشو گذاشتم اما درست نشد حتی رفتم آخرین ورژن دانلود کردم اما بازم میگه باید آپدیت کنم روی آپدیت میزنم اما آپدیت نمیشه .
    دوستان منتظر کمکتون هستم .

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مرسي از جوابت دوست عزيز. تقريبا دارم به نتيجه ميرسم.

ببينيد براي من تماشاي فايل هاي DivX خيلي مهمه ... از اين نظر اين گوشي مشكلي كه نداره؟!

مورد ديگه اينكه برنامه ي خاصي لازم ندارم الا چند تا گيم كه خودتون گفتيد از لحاظ بازي خوب هست و ديگه برنامه براي پخش mp3 و برنامه براي پخش فايل هاي DivX

من اگه گوشي رو بگيرم اين برنامه ها رو همونجا ميشه نصب كرد كه ديگه خيالم راحت بشه؟

و سوال ديگه اينكه فرق بادا 2.0 و باداي 1.2 در چي هستش دوست عزيز؟ يعني من از كجا متوجه بشم طرف داره 2.0 ميريزه يا 1.2 ؟

ممنون از جواب هاتون.
    خوب این فرمت رو که خود گوشی پیش فرض پخش میکنه. من تا حالا با این فرمت مشکل خاصی نداشتم البته فقط تا رزولوشن hd! واسه پخش زیر نویس هم برنامه وجود داره. فقط مشکل من با ویدئو پلیر گوشی عدم ساپورت بعضی فرمت ها مثل flv و مشکل با فرمت هایی مثل mkv هستش که واسه این مشکل ها برنامه پلیر وجود نداره!

واسه mp3 موزیک پلیر خود گوشی عالی هستش. کیفیت خوب و اکولایزرهای مختلفی داره. فقط شاید تنها مشکلش دشواری تو مرتب کردن و دسته بندی آهنگ ها و ساخت playlist باشه که واسه این مشکل میشه از برنامه های موزیک پلیر استفاده کرد.

در مورد نصب برنامه همونطوری که قبلا گفتم نصب برنامه و بازی تو بادا روش خاص خودش رو داره! اگه بخواین برنامه و بازی رایگان نصب کنید راحت می تونید با گوشیتون از طریق فروشگاه سامسونگ یا از طریق کامپیوتر با برنامه ی سامسونگ کیز (که در کل برنامه ی ناراحتیه!!) به اینترنت وصل بشین و برنامه یا بازیتون رو دانلود کنید و بعد رو گوشیتون نصب کنید (پس دقیقا همون موقع خرید نمیشه برنامه نصب کرد مگر با اینترنت وای فای یا gprs گوشی) در صورتی که برنامه یا بازی پولی باشه (که اکثریت غریب به اتفاق بازی های قشنگ و برنامه های کاربردی پولی هستن) روشی خاصی وجود داره که آموزشش وجود داره! در کل روش برنامه و بازی ریختن تو بادا مثل سایر سیستم عامل های گوشی نیست اما اگه یاد بگیرینش دیگه انجام دادنش کاری نداره!

بادا 2 از زمین تا آسمون با بادا 1.2 فرق داره! مهمترین تفاوت ظاهرشون هست که بادا 2 تا حد زیادی شبیه محیط آندروید شده! الان تمام گوشی های موجود بادا 1.2 هستن چون رام اصلی بادا 2 حدود یکی دو ماه دیگه عرضه میشه! اگه خواستین ورژن سیستم عامل و فریمور خودتون رو بدونید می تونید تو قسمت تنظیمات به گزینه ی about phone برین ولی مطمئن باشین الان تمام گوشی های wave 2 که فارسی دارن رام فارسی jpka1 یا jpke1 روشون نصب هست که بادا 1.2 هستش.

در نهایت اگه می خواین اطلاعات بیشتری بگیرین به این سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا بخش بادای سایت موبایلستان هم یه سری بزنین!

4. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

بچه میخوام این گوشیو بخرم
    خیلی خوشم اومد
    فقط یه چیزی برنامه کاربردیش مناسبه ؟ به اندازه کافی هستش ؟

راستی تو جعبش چه چیزایی هست ؟

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

9

گوشی خوبیه نسبت به قیمتش!! اما اگه یه کم مایه بیشتر هزینه کنی می تونی بهترشو بگیری.
    نرم افزار اگه خیلی برات مهمه بادا نمیتونه جوابگوت باشه!البته گوشی جاوا رو هم ساپورت می کنه اما اگه با جاوا می خوای کار کنی سونی اریکسون W700 هم کارتو راه میندازه). فعلا که اینطوریه تا بعد ببینیم خدا چی می خواد.به نظر من که انقدر ذوق و شوق داری گوشی بگیر که اندروید جوابگوت باشه.
    تو جعبش ایناس: رم توش نداره.باید جداگانه بخری اگه نیاز باشه. یه شارژر و یه هندزفری تو جعبش هست.والسلام

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مثلا جاش چی بگیرم ؟؟

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

مثلا جاش چی بگیرم ؟؟
    تو این قیمت ( 300 ) هیچ گوشی قابلیت های ویو 2 نداره اگه بخوای یه گوشی با چنین قابلیت هایی بگیری باید 400 هزینه کنی .

9. این کاربر از black years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

مثلا جاش چی بگیرم ؟؟
    چه استفاده ای از گوشی می خوای بکنی؟ دوربین؟ نرم افزار؟ منشی تلفن؟ آنتن دهی؟ و مبلغی که می خوابب هزینه کنی؟ برند برات مهمه؟ من نمی دونم چی میخوای!
    اما اگه همه اینارو می خوای با هزینه کم نوکیا هم میتونه جوابگوت باشه c-7 .این گوشی سامسونگو توصیه نمی کنم چراکه باید بری فلش کنی تا فارسی بشه. باید رم بخری اگه به کارت میاد! سیستمش باداس!! دوربینش 5 مگاپیکسله! اما کیفیتش خوبه نسبتا! فرمت flv پخش نمیکنه باید تبدیل کنی! اما برا یکی که گوشی باز نیس می تونه خوب باشه.اما به نظر من اگه می خوای خیالت راحت باشه با 500 تومن می تونی یکی از بهترین گوشیای بازارو بگیری! منظورم N8. حرف نداره

داره خودمونی میشه Renoir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من wave 2 گرفتم
    چه جوری میشه فارسیش کرد؟
    GPS هم نوشته که داره !! باید چیزی نصب کنم براش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چه استفاده ای از گوشی می خوای بکنی؟ دوربین؟ نرم افزار؟ منشی تلفن؟ آنتن دهی؟ و مبلغی که می خوابب هزینه کنی؟ برند برات مهمه؟ من نمی دونم چی میخوای!
    اما اگه همه اینارو می خوای با هزینه کم نوکیا هم میتونه جوابگوت باشه c-7 .این گوشی سامسونگو توصیه نمی کنم چراکه باید بری فلش کنی تا فارسی بشه. باید رم بخری اگه به کارت میاد! سیستمش باداس!! دوربینش 5 مگاپیکسله! اما کیفیتش خوبه نسبتا! فرمت flv پخش نمیکنه باید تبدیل کنی! اما برا یکی که گوشی باز نیس می تونه خوب باشه.اما به نظر من اگه می خوای خیالت راحت باشه با 500 تومن می تونی یکی از بهترین گوشیای بازارو بگیری! منظورم N8. حرف نداره
    300 میخوام هزینه کنم

چی بگیرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •