سلام.قراره یه گوشی htc بگیرم.نظرم روی wildfire هست.میخوام بدونم که این گوشی(wildfire یا wildfire s) قابلیت ارتقا سیستم عامل رو داره یا نه؟یعنی به ورژن سیستم عامل رو مثلا به 2.3 یا غیره ارتقا داد؟
سلام.قراره یه گوشی htc بگیرم.نظرم روی wildfire هست.میخوام بدونم که این گوشی(wildfire یا wildfire s) قابلیت ارتقا سیستم عامل رو داره یا نه؟یعنی به ورژن سیستم عامل رو مثلا به 2.3 یا غیره ارتقا داد؟
سلام
من بین دو گوشی willdfire s و sony ericsson live with walkman موندم کدوم را بخرم؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام...بله میشه به 2.3 ارتقا داد منتها این گوشی دیگه از رده خارجه...کیفیت صفحه نمایشش هم فوق العاده افتضاحه...چون سی پی یوش هم ضعیفه بازیهای خوب رو جواب نمیده و در کل خریدنش به صلاح نیست!
از نظر مشخصات سخت افزاری سونی اریکسون خیلی بهتره...منتها کیفیت صفحه نمایش جفتشون افتضاحه...به نظر من شما اول برو دنبال مدلهای دیگه که صفحه نمایش بهتری دارن...
اگر تصمیمت حتما بین یکی از اینهاست مسلما سونی اریکسون بهتره...سی پی یو و جی پی یو قویتری داره
خوب شما مدل دیگه تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدی؟
راستش نمی دونم اینا الان قیمتشون چند شده...ولی galaxy sl می تونه انتخاب خوبی باشه ..البته فکر کنم کمی گرونتره
در مجموع به نظر من برو دنبال گوشی که رزولوشن صفحش حد اقل 480 در 800 باشه ... شما هر مدل مصرف کننده ای باشی...چه اهل بازی...چه اهل اپلیکیشن...چه فقط اهل تماس خالی...بیشترین قسمتی که باهاش سر و کار داری صفحه نمایشه و یه صفحه خوب لذت کار با گوشی رو تعیین می کنه.....سی پی یو 1 گیگاهرتز و جی پی یو هم داشته باشه...برند ها هم اول سامسونگ بعد اچ تی سی یا سونی اریکسون
دوست عزیز می شود من رو بیشتر راهنمای کنید از کجا بفهمم که روت شده یا نه
و چطور ریکاوری کنم .
ممنون میشم اگر بیشتر من رو راهنمای کنید ممنون
سلام والا راهنمایی کاملی در اینجا نمیشه
در قسمت menu-setting-about phone-software
اگر رام خاصی نصب شده باشه می نویسه و اگر برنامه ای به نام رام منیجر روی گوشیتون دیدید حتما روت شده است
مشکل هنگ این گوشی ها چطوری حل میشود؟
reset factory کرده ام
update کرده ام ولی همچنین همیشه هنگ میکنه لطفا راهنماییم کنید.
والا منم با این و کلی مشکل دیگه روبرو هستم..................ولی........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)