تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 98 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

در آغاز فعالیت man12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام، قصد خرید موتور حدود 4تومن دارم، لطفا کمکم کنید
    موتور باز نیستم، تجربه رانندگی با موتورهای سی جی معمولی و پالس یو جی فور دارم (که احساس کردم پالس خیلی سنگینه خصوصا در سرعت های پایین و ترافیک)

برای کارهای شهری و نیمه شهری! میخوام (شرق به غرب و شمال جنوب تهران به نظر من شهری نیست!)
    اطمینان مهمترین گزینه است (هم از جهت ترمز و تعادل و هم از جهت خرابی قطعات)
    گزینه هایی که بررسی کرده ام: (بیشتر از موتورسازها پرسیده ام تا سایت ها)

طرح هوندا 125 => که کویر و کبیر و زیگما می گفتند خوبه اما من خوشم نیومد!
    طرح ویو 125 => رادیسون کویر می گفتند خوبه، هنوز هم بهش فکر میکنم! اما میگن حس رانندگی خوبی نمیده
    سایر اسکوترها => خیلی اطلاعات ندارم اما قیمت صفرشون خیلی بالاست (مثل گلکسی یا راکز و...)
    باکسر 125 و 150 => میگن خوبه اما از قیافه اش خوشم نیومد و البته برای کسی که نخواد زیاد! پول موتور بده، گزینه ی خوبیه.
    --------
    دیسکاوری 125 => چیز زیادی ازش نمیدونم و اصلا تا حالا ندیده ام ولی موتورش احتمالا مثل پالس 135 هست و جدیدتره و به قول نمایندگی باجاج مدل 150ش هم تو راه
    پالس 135 => تا الان جزء بهترین گزینه هام بوده (نو یا دست دومش)
    پالس 180 اسپورت => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
    آپاچی 160 و 180 => کارکرده اش رو می تونم بگیرم

سوالات:
    1- کلا نظر شما در مورد گزینه های بالا به نسبت قیمتشون چیه؟ با ارزشترین نسبت به قیمتشون کدومه؟ اگه میشه چندتای آخری رو به ترتیب مقایسه کنید.
    2- به نظر شما چقدر مهمه که موتور نو بخرم؟ (با توجه به اینکه چیزی از موتور نمیدونم و آشنا هم ندارم که ازش بگیرم یا برام انتخاب کنه و اولین باره که می خرم و حوصله خرید و فروش رو هم ندارم و اینکه خیلی موتورسواری نکرده ام)
    2-1!!! پالس 135 نو یا پالس 180 کارکرده یا پالس 135 کارکرده؟!! یا آپاچی کارکرده؟!
    3- به نظر شما برای استفاده در بزرگراه های تهران و مناطق پر ترافیک (استفاده ترکیبی) وزن و سبکی موتور برام ملاک باشه یا نه چون من احساس می کنم پالس 180 برای ترافیک خیلی مناسب نیست؟ فقط احساس می کنم چون خیلی سوار نشدم!
    4- بین پالس 135 و دیسکاوری 125 کدوم رو پیشنهاد می دهید؟ (به چه دلیل؟!)
    5- وزن 135 یا دیسکاور چقدر از 180 ها کمتر هست؟! (محسوسه؟!)

** آغا یک کلام بگید برای حدود 4 و یا 4ونیم چه موتوری پیشنهاد می دهید؟

ممنون

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ببخشید دوباره مزاحم شدم
    با وجود اینکه مطلب بالا رو خوندم اما اگر لطف بفرمایند دوستان عزیز با تجربه مخصوصا آقا ایزل به این سوال هم جواب بدید بسیار ممنون میشم.
    سوالم درباره تفاوت های بوکسر 125 با 150 هست.

بنده تقریبا هیچ تجربه ی موتور سواری ندارم و بلد هم نیستم. (قراره یاد بگیرم )
    و با موتور قراره کار کنم ان شاءالله یعنی موتور جون دار می خوام.
    بعد امروز از یک موتور فروشی پرسیدم درباره بوکسر 150 ، بهم بوکسر 125 رو پیشنهاد کردند. قیمتش هم خیلی خوبه.
    حالا سوال من اینه که با توجه به قیمت بوکسر 125 که خیلی از 150 ارزون تره آیا خیلی پایین تره؟ یکی از مواردی که برام مهمه مصرف سوخت و کنترل راحت و مخصوصا کم صدا بودنه. نمیخوام مثل این سی جی 125 ها مثل تراکتور صدا بده.
    بوکسر 150 رو که دقت میکردم بسیار کم صداست. آیا بوکسر 125 هم کم صداست؟
    باز اگر لطف بفرمایید درباره کنترل بوکسر 125 بیشتر بفرمایید که سخته یا آسون ممنون میشم.چون بلد نیستم میترسم تصادف کنم.
    پیشاپیش از راهنماییهاتون بسیار ممنونم

در پناه حق
    سلام

تفاوتها رو دو پست بالاتر گفتم :

بوکسر من بارها در این تاپیک گفتم بسیار موتور عالی ای هست ، نرم و پر قدرت و کم استهلاک

125 هاش 5 دنده هست ، قفل فرمونش مثل 125 پایین فرمونه ، سیستم جرقه زنیش هم سی دی آی هست و به همین خاطر علیرغم حجم موتور کمتر ، به نسبت شتاب بیشتری داره نسبت به 150 که سیستمش جرقه زنیش متناوبه /

ولی خب 150 4 دنده هست ، قفل فرمونش مثل پالس و اینها روی سوییچ هست

حجم باک 150 یک لیتر بیشتر هست و اینکه وزنش هم 10-15 کیلو بیشتر

در کل هر دو موتورهای خوبی هستن ولی من شخصا 125 رو به دو دلیل 5 دنده بودن و سی دی آی بودنش ترجیح میدم اما از لحاظ نرمی سواری و اینها هیچ فرقی ندارند
    اختلاف قیمتشون هم اونچنان زیاد نیست بنظر من البته

بله بوکسر 125 هم بی صداست مثل 150

منم 125 رو پیشنهاد میکنم به دلایلی که در بالا گفتم

کنترلش با 125 تفاوتی نداره ؛ بطور کل مهارت موتورسوار مهمه در کنترل البته سوار هر موتور تازه ای بشید ظرف مدت کوتاهی قلق گیری میشه و عادت میکنید به اون موتور

3. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با درود و خسته نباشید من هم قصد خرید موتور دارم .البته گواهینامه ندارم ولی در حال گرفتن آن هستم و 3 جلسه تمرین هم رفتم و با اینکه اصلا موتور سوار نشده بودم همان رور اول بعد نیم ساعت بازی با کلاچ موفق شدم از موانع عبور کنم و هفته آینده هم آزمون نهایی هست ولی خوب به دلیل اینکه گرفتن گواهینامه کسی را راننده نمی کند و مهارت با تمرین به دست می آید قصد دارم تا گواهینامه بگیرم یک موتور هم بخرم و شبها که خلوت هست کمی تمرین کنم خودم قصد خرید باکسر دارم ولی 2 سوال مهم دارم.
    1.قصد خرید موتور صفر دارم ولی به دلیل اینکه هنور خوب بلد نیستم و موتور صفر هم باید اصولی آبندی بشود از این می ترسم که نتوانم موتور را درست آبندی کنم و در آینده موتور مشکل پیدا کنه.
    2.شندیم باکسر 150 از 125 بهتر هست و در آینده فروش 150 خیلی راحتر هست درسته؟
    سلام

بنظر من با یک 125 کارکرده مدل پایین شروع کنید که تجربه ی موتورسواریتون بالاتر بره و بعد موتور صفر بخرید

به شنیده ها دقت نکنید ؛ من به دلایلی که برای دوستان گفتم در پستهای قبلی شخصا بوکسر 125 رو ترجیح میدم به 150 ؛ و اینکه موقع فروش هیچ تفاوتی ندارن از لحاظ سختی و آسونی فروش فقط قیمتاشون فرق داره با هم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام، قصد خرید موتور حدود 4تومن دارم، لطفا کمکم کنید
    موتور باز نیستم، تجربه رانندگی با موتورهای سی جی معمولی و پالس یو جی فور دارم (که احساس کردم پالس خیلی سنگینه خصوصا در سرعت های پایین و ترافیک)

برای کارهای شهری و نیمه شهری! میخوام (شرق به غرب و شمال جنوب تهران به نظر من شهری نیست!)
    اطمینان مهمترین گزینه است (هم از جهت ترمز و تعادل و هم از جهت خرابی قطعات)
    گزینه هایی که بررسی کرده ام: (بیشتر از موتورسازها پرسیده ام تا سایت ها)

طرح هوندا 125 => که کویر و کبیر و زیگما می گفتند خوبه اما من خوشم نیومد!
    طرح ویو 125 => رادیسون کویر می گفتند خوبه، هنوز هم بهش فکر میکنم! اما میگن حس رانندگی خوبی نمیده
    سایر اسکوترها => خیلی اطلاعات ندارم اما قیمت صفرشون خیلی بالاست (مثل گلکسی یا راکز و...)
    باکسر 125 و 150 => میگن خوبه اما از قیافه اش خوشم نیومد و البته برای کسی که نخواد زیاد! پول موتور بده، گزینه ی خوبیه.
    --------
    دیسکاوری 125 => چیز زیادی ازش نمیدونم و اصلا تا حالا ندیده ام ولی موتورش احتمالا مثل پالس 135 هست و جدیدتره و به قول نمایندگی باجاج مدل 150ش هم تو راه
    پالس 135 => تا الان جزء بهترین گزینه هام بوده (نو یا دست دومش)
    پالس 180 اسپورت => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
    آپاچی 160 و 180 => کارکرده اش رو می تونم بگیرم

سوالات:
    1- کلا نظر شما در مورد گزینه های بالا به نسبت قیمتشون چیه؟ با ارزشترین نسبت به قیمتشون کدومه؟ اگه میشه چندتای آخری رو به ترتیب مقایسه کنید.
    2- به نظر شما چقدر مهمه که موتور نو بخرم؟ (با توجه به اینکه چیزی از موتور نمیدونم و آشنا هم ندارم که ازش بگیرم یا برام انتخاب کنه و اولین باره که می خرم و حوصله خرید و فروش رو هم ندارم و اینکه خیلی موتورسواری نکرده ام)
    2-1!!! پالس 135 نو یا پالس 180 کارکرده یا پالس 135 کارکرده؟!! یا آپاچی کارکرده؟!
    3- به نظر شما برای استفاده در بزرگراه های تهران و مناطق پر ترافیک (استفاده ترکیبی) وزن و سبکی موتور برام ملاک باشه یا نه چون من احساس می کنم پالس 180 برای ترافیک خیلی مناسب نیست؟ فقط احساس می کنم چون خیلی سوار نشدم!
    4- بین پالس 135 و دیسکاوری 125 کدوم رو پیشنهاد می دهید؟ (به چه دلیل؟!)
    5- وزن 135 یا دیسکاور چقدر از 180 ها کمتر هست؟! (محسوسه؟!)

** آغا یک کلام بگید برای حدود 4 و یا 4ونیم چه موتوری پیشنهاد می دهید؟

ممنون
    سلام

در مورد دیسکاوری باید بگم که تقریبا همون پلاتینا 125 هست که ارتقاش دادن ، ولی خب من نه از ظاهرش خوشم اومد نه از سواریش

پالس 135 داشتم و بهترین گزینه رو من هم پالس 135 میدونم با این بودجه و فکر میکنم برای شما پالس 135 بهتر هست از 180 و آپاچ

بنظر من موتور کارکرده در حد بگیرید ، با 4 تومن پالس 135 در حد صفر میتونید پیدا کنید

من پالس 135 صفر رو به 180 و آپاچی کارکرده ترجیح میدم چون صفرش رو داشتم و کارکرده ی پالس و آپاچی هم داشتم

پالس 180 هم مناسبه برای ترافیک ولی وزنش زیاده و شاید در اوایل موتورسواری کنترلش براتون سخت باشه

من با پالس 135 تا کرج هم رفتم بدون هیچ مشکلی ؛

بله تفاوت وزن 135 و 180 توی سواری به چشم میاد

بین پالس 135 و دیسکاور 125 من قطعا و قطعا 135 رو پیشنهاد میکنم اول از همه بخاطر اینکه خودم داشتم و میدونم چه موتوریه و پا به پای آپاچی و پالس 180 راه رفتم باهاش

دوم اینکه وزن دیسکاوری رو توی سایت زده 105 کیلو ! که این موضوع امنیت موتورسوار رو برای یک انجین دوشمع 4 سوپاپ بسیار پایین میاره در صورتی که وزن 135 حدود 140 کیلوبرای من هست

سوم زین دو تکه ی 135 یه فضایی به موتورسوار میده که لوازم مورد نیازش رو رو زیر زین بگذاره ؛ مثلا من برای موتورسواری حتما باید ابزارهای خاص خودم همراهم باشم برای مواقع ضروری و آچارهای فابریک موتور به کارم نمیاد

دلیل بعدی زیبایی موتور هست ، پالس 135 دقیقا یک ان اس کوچک هست ، انگار که ان اس رو دقیقا از روی 135 ساخته باشن در ابعاد بزرگتر

اگر تا 4.5 میتونید هزینه کنید 135 صفر بگیرید مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد ؛ من 125 داشتم ( هم ایرانی هم سی جی قدیم هم سی دی آی هوندا ) ، سی جی ال هوندا داشتم ویو هوندا داشتم طرح ویو داشتم پالس 180 پولسار 180 آپاچی 160 و 180 داشتم و پالس 135 و برای من پالس 135 بهترینشون بوده تا اینجا ؛ فقط میدونم که یک موتور بهتر از پالس 135 برای من هست و اون هم باجاج اونجره ؛ یعنی موتور بعدی من

6. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    از پاسخ کامل جناب Ezel ممنونم

اما به نظر من آونجر برای مسافت های دور خوبه و استیلش اینطور نشون میده که خیلی نمیشه باهاش مانور داد. البت شما بهتر می دونید.

انشالله همه، هر موتوری که سوار میشن، سلامت باشند.

من میرم که بپرم رو زین 135!

یا علی
    Last edited by man12; 17-10-2015 at 08:12.

8. 2 کاربر از man12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم کویر rkv خریدم .مدل 91
    فعلا ازش راضی هستم چون قبلا موتور سنگین داشتم با کنترل وزنش مشکلی ندارم

داره خودمونی میشه MaySam.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

پالس 135 وزنش برای کسی که تا حالا تجربه موتور سواری نداشته به نظرتون بالاست؟ وزن من 75 ـه
    بعضی از دوستام میگن مشکلی نداره و بعضی ها میگن واسه کارای شهری به خصوص واسه تو خوب نیست و خطرناکه
    لطفا راهنمایی کنید
    Last edited by MaySam.M; 18-10-2015 at 22:49.

11. این کاربر از MaySam.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آپاچی 135 وزنش برای کسی که تا حالا تجربه موتور سواری نداشته به نظرتون بالاست؟ وزن من 75 ـه
    بعضی از دوستام میگن مشکلی نداره و بعضی ها میگن واسه کارای شهری به خصوص واسه تو خوب نیست و خطرناکه
    لطفا راهنمایی کنید
    آپاچی135 !!!
    به قول دوستان با تجربه تر، بعد از مدتی سواری با احتیاط، قلق گیری میشه و مشکلی نیست.
    البته به نظر من کلاً آستانه ی خطر موتور سیکلت خودش خیلی پایینه و ترس بیش از حد از موتور و نترسیدن بیش از حد از اون، هر دو خیلی خطرناکه
    فقط اول کار باید احتیاط کرد و باد به کله نخوره!!
    Last edited by man12; 17-10-2015 at 08:13. دليل: -

13. 2 کاربر از man12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    از پاسخ کامل جناب Ezel ممنونم

اما به نظر من آونجر برای مسافت های دور خوبه و استیلش اینطور نشون میده که خیلی نمیشه باهاش مانور داد. البت شما بهتر می دونید.

انشالله همه، هر موتوری که سوار میشن، سلامت باشند.

من میرم که بپرم رو زین 135!

یا علی
    مخلصیم

بله درسته اونجر به خاطر استایل خاصش قدرت مانورش خصوصا توی ترافیک به نسبت کمتر از موتورهای شهری هست ؛ ولی خب عشقه دیگه

آپاچی 135 وزنش برای کسی که تا حالا تجربه موتور سواری نداشته به نظرتون بالاست؟ وزن من 75 ـه
    لطفا راهنمایی کنید
    من بارها در این تاپیک به سوالات مشابه شما عرض کردم و باز هم میگم خدمت دوستان که اونچه که مهم هست در کنترل موتور ، صرفا تجربه و مهارت شخص موتورسوار هست نه وزن موتورش و وزن خودش ؛ نمیگم وزن موتور مهم نیست ولی مهارت موتورسوار هست که کیفیت کنترل موتور و کیفیت موتورسواری رو تضمین میکنه

15. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فرهود 86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یکی از ویژگیهای موتور سوار از دید من قد متناسب هست تا راحت در ترافیک بتونه موتور رو کنترل کنه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •