سلام، قصد خرید موتور حدود 4تومن دارم، لطفا کمکم کنید
موتور باز نیستم، تجربه رانندگی با موتورهای سی جی معمولی و پالس یو جی فور دارم (که احساس کردم پالس خیلی سنگینه خصوصا در سرعت های پایین و ترافیک)
برای کارهای شهری و نیمه شهری! میخوام (شرق به غرب و شمال جنوب تهران به نظر من شهری نیست!)
اطمینان مهمترین گزینه است (هم از جهت ترمز و تعادل و هم از جهت خرابی قطعات)
گزینه هایی که بررسی کرده ام: (بیشتر از موتورسازها پرسیده ام تا سایت ها)
طرح هوندا 125 => که کویر و کبیر و زیگما می گفتند خوبه اما من خوشم نیومد!
طرح ویو 125 => رادیسون کویر می گفتند خوبه، هنوز هم بهش فکر میکنم! اما میگن حس رانندگی خوبی نمیده
سایر اسکوترها => خیلی اطلاعات ندارم اما قیمت صفرشون خیلی بالاست (مثل گلکسی یا راکز و...)
باکسر 125 و 150 => میگن خوبه اما از قیافه اش خوشم نیومد و البته برای کسی که نخواد زیاد! پول موتور بده، گزینه ی خوبیه.
--------
دیسکاوری 125 => چیز زیادی ازش نمیدونم و اصلا تا حالا ندیده ام ولی موتورش احتمالا مثل پالس 135 هست و جدیدتره و به قول نمایندگی باجاج مدل 150ش هم تو راه
پالس 135 => تا الان جزء بهترین گزینه هام بوده (نو یا دست دومش)
پالس 180 اسپورت => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
آپاچی 160 و 180 => کارکرده اش رو می تونم بگیرم
سوالات:
1- کلا نظر شما در مورد گزینه های بالا به نسبت قیمتشون چیه؟ با ارزشترین نسبت به قیمتشون کدومه؟ اگه میشه چندتای آخری رو به ترتیب مقایسه کنید.
2- به نظر شما چقدر مهمه که موتور نو بخرم؟ (با توجه به اینکه چیزی از موتور نمیدونم و آشنا هم ندارم که ازش بگیرم یا برام انتخاب کنه و اولین باره که می خرم و حوصله خرید و فروش رو هم ندارم و اینکه خیلی موتورسواری نکرده ام)
2-1!!! پالس 135 نو یا پالس 180 کارکرده یا پالس 135 کارکرده؟!! یا آپاچی کارکرده؟!
3- به نظر شما برای استفاده در بزرگراه های تهران و مناطق پر ترافیک (استفاده ترکیبی) وزن و سبکی موتور برام ملاک باشه یا نه چون من احساس می کنم پالس 180 برای ترافیک خیلی مناسب نیست؟ فقط احساس می کنم چون خیلی سوار نشدم!
4- بین پالس 135 و دیسکاوری 125 کدوم رو پیشنهاد می دهید؟ (به چه دلیل؟!)
5- وزن 135 یا دیسکاور چقدر از 180 ها کمتر هست؟! (محسوسه؟!)
** آغا یک کلام بگید برای حدود 4 و یا 4ونیم چه موتوری پیشنهاد می دهید؟
ممنون