Batman Arkham City
تمام شد!
به معنای واقعی فوق العاده رو میشه برای عنوان این بازی لقب داد.شاهکارهای بتمن چه در سینما و چه در گیم روز به روز فراتر از انتظار ظاهر میشن.یکی از نادرترین ادامه دارهای صنعت گیم هست که هنوز خراب نکرده و داره فقط پیشرفت می کنه.
باید بازی رو با صبر و حوصله تا آخر تجربه کنید تا متوجه لحظات بیادماندنیِ یک گیم بشید و مدتها تعریفشو کنید.امسال به قدری بازی ناب و نامدار اومد که عنوان بتمن رو از همه دیرتر تجربه کردم!الان که دیگه اکثرشون رو تا آخر تمام کردم می تونم بدون شک Arkham City رو برنده این ماراتون صفت و سخت که رقیب هم کم نداشت بدونم.
گرافیک بازی با اینکه از نظر تکنیکی چندان به چشم نمیومد ولی از نظر بصری و هنری فوق العاده به تمام معنا بود.نوع قرار گیری دوربین سوم شخص تو بازی کاملآ مختص سری بتمن و با اینکه خیلی عادت ندارم ولی قرار دادن میدان دید عالی از هر زاویه ای لذت بخش بود.
10/10
داستان بازی حول محور اتفاقات سری فیلمهای بتمن دیزاین شده بود البته با تغییراتی که نویسنده درش ایجاد کرده بود تا مرز گیم از سینما کاملآ مشخص باشه و این کار رو به عالی ترین شکل انجام داد.البته تا اواسط بازی چندان این حس مشخص نبود و از اواسط به بعد چالش ها یکی بعد از دیگری جلوتون سبز میشه.تنوع باس فایتها جالب بود اما میتونست بهتر باشه و مشکلی که من تو این لول ها دیدم اکثرآ از یک کمبو مشابه استفاده می کردن مثلآ پریدن رو سر شما که 3 تا از اونها این کارو انجام میدادن!اتفاقات آخر بازی و لول آخر کمی عجیب بود!چیزی که ما دیدیم این بود که بتمن بعدی در کار نخواهد بود و این پایان این سری بود!:(
9.5/10
گیم پلی بازی تنها قسمتی بود که نسبت به شماره قبل 100% پیشرفت رو نشون میداد.تنوع سلاح ها و نوع کمبو زدنها واقعآ عالی و حرفه ای طراحی شده بود.البته در حالت کت وومن کمی محدودیت بیشتره و سخت تر...
10/10
صداگذاری بازی هم چیزی واسه گفتن نداره و عیب و ایرادی بهش وارد نیست...
10/10
در کل:
9.8/10
امسال تنها گیمی که از استارت تا پایانش همه ی لحظاتی که باهاش گذروندم یادم میمونه همین Arkham City هست.
ارزش بازی رو بخوایم تعریف کنیم باید گفت تمام بازیهای سال 2011 یک طرف و Arkham City هم یک طرف!!
ولی ای کاش هنوز شاهد شاهکار بعدی بتمن بودیم... :(
بدرود