تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 143 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

دوستان دو تا دونه سوال داشتم!

1) وقتی میخوایم معماهای riddler رو هم حل کنیم یه سری علامت سوال ها رو زمین هستن که نهایتا ما میتونیم روی یکیشون واستیم دیگه! تکلیف بقیه چی میشه!؟ چیزی باید روشون بذاریم تا سنسورهای حساس به وزن فعال شن؟

2) این عکس چی رو میخواد نشون بده؟ روی پشت بوم یه مهمونی چایی برگزار کردن؟! آخه من قبلا با اون یارو مبارزه کردم و کلاهشو له کردم که خیلی هم گریه کرد!!!

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان دو تا دونه سوال داشتم!

1) وقتی میخوایم معماهای riddler رو هم حل کنیم یه سری علامت سوال ها رو زمین هستن که نهایتا ما میتونیم روی یکیشون واستیم دیگه! تکلیف بقیه چی میشه!؟ چیزی باید روشون بذاریم تا سنسورهای حساس به وزن فعال شن؟

2) این عکس چی رو میخواد نشون بده؟ روی پشت بوم یه مهمونی چایی برگزار کردن؟! آخه من قبلا با اون یارو مبارزه کردم و کلاهشو له کردم که خیلی هم گریه کرد!!!

1-بستگی داره چجور معمایی باشه.روی برخی علامت سوال ها باید با سرعت فرود بیای،بعضی ها روی دیوارن باید بری روشون بعد از رو دیوار Glide کنی روی یکی دیگه و اینطور همشون رو بری.بعضیاشون رو باید با Line Launcher بری اینور اونور که به زمین برخورد نکنی و...(در ضمن هیچی نمیتونی روشون بزاری به جز خودت رو)
    2-این والا چیز خاصی رو نشون نمیده برای قشنگیه.یه چیزی مثل Easter Egg تقریبا.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    یه مشکلی دارم که تو ماموریت فرعی وقتی میرم تو ساختمون steel mill که وسیله فریز و باید پیدا کنیم توی اسانسور که میرم دیگه نمیدونم باید چیکار کرد؟؟کسی بلده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این علامت سوال های سبز بزرگ که باید از یه زاویه ای بهشون نگاه کنیم که نقطه اش زیرش قرار بگیره ، رو هم باید با نگه داشتن دکمه X فعالشون کنیم و بگیریمشون یا اینکه تو اون زاویه بایستیم خودش می گیره؟
    بله امیرجون ... وقتی زاویه را درست وایسادی و قشنگ شکل یه علامت سوال در زاویه دیدت بود ، دکمه X رو نگه دار تا اون Riddler رو بگیری

سلام
    یه مشکلی دارم که تو ماموریت فرعی وقتی میرم تو ساختمون steel mill که وسیله فریز و باید پیدا کنیم توی اسانسور که میرم دیگه نمیدونم باید چیکار کرد؟؟کسی بلده؟؟
    دوست عزیز به وسیله شوک الکتریکی ( Gadjet شماره 4 تون هست فکر کنم ! همونی که باهاش بعضی از در ها رو هم باز می کنین ... ) آسانسور رو به سمت بالا بفرست ( از این موتورهای الکتریکی پایینش وجود داره ) .
    بعد که آسانسور رو به سمت بالا فرستادی ، خودت در همون مسیر آسانسور بپر پایین و مسیر رو ادامه بده !

اونجا هم 3-4 تا Trophy هست و هم می تونی تکنولوژی مخفی MR Freez رو پیدا کنی !

موفق باشی

6. 2 کاربر از Mammad Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

چرا اینقدر بازی گنگه ؟
    بابا بازیهای RPG روی نقشه نشون میده باید چکار کرد اما این خیلی ها رو نشون نمیده.
    آرخام اسایلم کوچکتر بود و میشد فهمید باید چکار کرد.

دوستان این حرفهایی که خود بت من می زنه که مثلا الان باید فلان دستگاه ها رو از کار بندازم. بعد که یکی رو از کار می ندازیم دوباره میگه باید بعدی رو پیدا کنم و از کار بندازم ، این صحبتها رو جایی نشون نمیده که بتونیم بهش مراجعه کنیم ؟
    چون تو نقشه که فقط یه چیز کلی نوشته و باید به حرفهای خود بت من توجه کرد و اگه حواسمون نباشه نمیدونم از کجا دوباره میشه به اون حرفها مراجعه کرد.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا اینقدر بازی گنگه ؟
    بابا بازیهای RPG روی نقشه نشون میده باید چکار کرد اما این خیلی ها رو نشون نمیده.
    آرخام اسایلم کوچکتر بود و میشد فهمید باید چکار کرد.
    بعضی از ماموریت های فرعی اینجورین و یه جورایی حالت پلیسی و جنایی دارن
    ماموریت های اصلی راحتن و مشکلی ندارن

دوستان این حرفهایی که خود بت من می زنه که مثلا الان باید فلان دستگاه ها رو از کار بندازم. بعد که یکی رو از کار می ندازیم دوباره میگه باید بعدی رو پیدا کنم و از کار بندازم ، این صحبتها رو جایی نشون نمیده که بتونیم بهش مراجعه کنیم ؟
    چون تو نقشه که فقط یه چیز کلی نوشته و باید به حرفهای خود بت من توجه کرد و اگه حواسمون نباشه نمیدونم از کجا دوباره میشه به اون حرفها مراجعه کرد.
    جایی دیگه نشون نمیده ولی همون توضیح ماموریت رو هم بخونید کافیه و قشنگ توضیح داده شده که باید چی کار کنید

سلام دوستان من این بازی رو چند هفته پیش تمام کردم ( تشکر بابت راهنمایی هاتون)
    و مثل نسخه قبل تو این نسخه هم یه سوال دارم که واقعا برام خیلی مهمه ...

آیا نمیشه بعد اینکه بازی تموم شده از یه مرحله خاص بازی رو لود کرد ؟ مثلا می خوام یه مرحله ( مثلا اونجایی که batman یه نوشیدنی می خوره و میره رو یه میز که نشستن دارن قهوه می خورن و ....) از اونجا بازی رو لود کنم. آیا میشه همچین کاری کرد ؟ ( فکر نکنم ! ) البته ساختار این بازی جوری هست که قاعدتا نباید هم بشه اینطوری لود کرد .... مثلا مثل Call Of Duty و ... نیست که مرحله مشخصی داشته باشه .... ولی واقعا آدم دوست داره یه جاهایی رو دوباره بازی کنه و تجدید خاطره کنه

ممنون مثل همیشه سپاسگزار
    نه همچین امکانی وجود نداره
    Last edited by vahidgame; 29-12-2011 at 14:37.

9. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parhamsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    ما بین دوربین های مداربسته

پيش فرض

سلام دوستان من این بازی رو چند هفته پیش تمام کردم ( تشکر بابت راهنمایی هاتون)
    و مثل نسخه قبل تو این نسخه هم یه سوال دارم که واقعا برام خیلی مهمه ...

آیا نمیشه بعد اینکه بازی تموم شده از یه مرحله خاص بازی رو لود کرد ؟ مثلا می خوام یه مرحله ( مثلا اونجایی که batman یه نوشیدنی می خوره و میره رو یه میز که نشستن دارن قهوه می خورن و ....) از اونجا بازی رو لود کنم. آیا میشه همچین کاری کرد ؟ ( فکر نکنم ! ) البته ساختار این بازی جوری هست که قاعدتا نباید هم بشه اینطوری لود کرد .... مثلا مثل Call Of Duty و ... نیست که مرحله مشخصی داشته باشه .... ولی واقعا آدم دوست داره یه جاهایی رو دوباره بازی کنه و تجدید خاطره کنه

ممنون مثل همیشه سپاسگزار
    انگار نه انگار سوال کرده بودیم ...

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Batman Arkham City

تمام شد!
    به معنای واقعی فوق العاده رو میشه برای عنوان این بازی لقب داد.شاهکارهای بتمن چه در سینما و چه در گیم روز به روز فراتر از انتظار ظاهر میشن.یکی از نادرترین ادامه دارهای صنعت گیم هست که هنوز خراب نکرده و داره فقط پیشرفت می کنه.
    باید بازی رو با صبر و حوصله تا آخر تجربه کنید تا متوجه لحظات بیادماندنیِ یک گیم بشید و مدتها تعریفشو کنید.امسال به قدری بازی ناب و نامدار اومد که عنوان بتمن رو از همه دیرتر تجربه کردم!الان که دیگه اکثرشون رو تا آخر تمام کردم می تونم بدون شک Arkham City رو برنده این ماراتون صفت و سخت که رقیب هم کم نداشت بدونم.

گرافیک بازی با اینکه از نظر تکنیکی چندان به چشم نمیومد ولی از نظر بصری و هنری فوق العاده به تمام معنا بود.نوع قرار گیری دوربین سوم شخص تو بازی کاملآ مختص سری بتمن و با اینکه خیلی عادت ندارم ولی قرار دادن میدان دید عالی از هر زاویه ای لذت بخش بود.10/10

داستان بازی حول محور اتفاقات سری فیلمهای بتمن دیزاین شده بود البته با تغییراتی که نویسنده درش ایجاد کرده بود تا مرز گیم از سینما کاملآ مشخص باشه و این کار رو به عالی ترین شکل انجام داد.البته تا اواسط بازی چندان این حس مشخص نبود و از اواسط به بعد چالش ها یکی بعد از دیگری جلوتون سبز میشه.تنوع باس فایتها جالب بود اما میتونست بهتر باشه و مشکلی که من تو این لول ها دیدم اکثرآ از یک کمبو مشابه استفاده می کردن مثلآ پریدن رو سر شما که 3 تا از اونها این کارو انجام میدادن!اتفاقات آخر بازی و لول آخر کمی عجیب بود!چیزی که ما دیدیم این بود که بتمن بعدی در کار نخواهد بود و این پایان این سری بود!:(
    9.5/10

گیم پلی بازی تنها قسمتی بود که نسبت به شماره قبل 100% پیشرفت رو نشون میداد.تنوع سلاح ها و نوع کمبو زدنها واقعآ عالی و حرفه ای طراحی شده بود.البته در حالت کت وومن کمی محدودیت بیشتره و سخت تر...10/10
    صداگذاری بازی هم چیزی واسه گفتن نداره و عیب و ایرادی بهش وارد نیست...10/10

در کل: 9.8/10

امسال تنها گیمی که از استارت تا پایانش همه ی لحظاتی که باهاش گذروندم یادم میمونه همین Arkham City هست.
    ارزش بازی رو بخوایم تعریف کنیم باید گفت تمام بازیهای سال 2011 یک طرف و Arkham City هم یک طرف!!
    ولی ای کاش هنوز شاهد شاهکار بعدی بتمن بودیم... :(

بدرود

12. 13 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من الان بازي رو تموم كردم ماموريت Hot And Cold كه مربوط به پيدا كردن وسايل دكتر فريز هست جاش رو نقشه نشون داده نميشه!
    همون موقع كه ماموريتشو ميداد جاشو رو نقشه اضافه ميكرد ولي الان چيزي رو نقشه نيست!
    كجا برم؟
    اديت:بعضي ديوارهاي تخريب پذير تو ارتفاع بالايي هستن و نميشه بهشون ژل زد،تو شماره قبلي با اپگريد شدن Grapnel Gun ميشد اين ديوارهارو از دور خراب كرد.تو اين شماره چنين امكاني نيست؟
    Last edited by Torch Bearer; 29-12-2011 at 18:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mammad Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من الان بازي رو تموم كردم ماموريت Hot And Cold كه مربوط به پيدا كردن وسايل دكتر فريز هست جاش رو نقشه نشون داده نميشه!
    همون موقع كه ماموريتشو ميداد جاشو رو نقشه اضافه ميكرد ولي الان چيزي رو نقشه نيست!
    كجا برم؟
    اديت:بعضي ديوارهاي تخريب پذير تو ارتفاع بالايي هستن و نميشه بهشون ژل زد،تو شماره قبلي با اپگريد شدن Grapnel Gun ميشد اين ديوارهارو از دور خراب كرد.تو اين شماره چنين امكاني نيست؟
    سوال اول : توی Steel Mill هست ! برو اونجا پیداش کن ...

سوال دوم : باید در حالت پرواز به سمتشون بری تا بتمن اون ها رو بشکونه و بتونی واردشون بشی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •