دوستان خواهشا توی هر پست بیشتر از 5 تا عکس نزارید ، من که 256 دارم خیلی طول میکشه ، دیگه اونی که دایل آپ داره که اصلا نمیتونه بیاد و از اعکس ها لذت ببره
Loggerhead Sea Turtle, Florida
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی از عکس ها حجمشون زیاده حجم این عکس ها رو کم کنیم ؟ من برای این حجم رو کم نمیکنم که شاید کسی با کیفیت اصلی بخوادشون تو هر پست هم 3-4 تاشون رو میذارم
Gentoo Penguin Chicks, Antarctica
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از عکس های برتر نشنال جئوگرافی در زمینه "فضا" در سال 2012 . Star Cradle .Image courtesy ESO. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چون سبک هست خودشو میذارم . ( تصور اینکه ریزترین نقطه های درخشان در عکس میتونه یک سحابی بزرگ باشه که چندصد هزار منظومه رو داخلش داره برام جالبه )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Best photos from National Geographic December Russia .Posted on 01/07/201 Tadpoles, Canada .Photo Eiko Jones .Tadpoles swimming through lily stalks, Cedar Lake, Vancouver, Canadaمثل یک شهر در زیر آب هست :
![]()
Yosemite Valley, Tunnel View - Yosemite National Park - California, United States
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)