سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
سلام این بسته ویژه gprs چرا فعال نمیشه؟یه بسته یک ماهه سفارش دادم گفته منتظر sms تاییدش باشم چن ساعته ولی هنو تایید نکرده
آره، نگران افت سرعت نباش!!!! ققط نگران باتری باش!!!!
خوب بازم مشکل باتری داری!!!! و به نظرم با مودم کیفیت نت بهتر میشه!!! قطعیت کمتر میشه!!!
یعنی اس ام اس به 8080 دلیور شده و هنوز جواب نداده؟؟؟
10000 تومن شارژ داری؟؟؟؟
با سلام و خسته نباشید من یک zte mf112 dongle خریدم وقتی یک کانکشن می سازم و می خوام با ایرانسل به اینترنت وصل بشم توی قسمت دیال نامبر #99* رو وارد می کنم و وقتی کانکت رو می زنم ارورر 777 میده لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
مگه خود مودم یه برنامه نصب نمی کنه؟؟؟ با اون باید کانکشن بسازی!
برنامه نصب شده ولی امکان ساخت کانکشن نداره
مودم من دقیقا اینه :الان می خواد کانکت بشه ولی ارورر 619 میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hojjat2005; 05-04-2011 at 23:15.
خب تو خود برنامه وقتی رو click to connect کلیک کنی ، خودش یه کانکشن میسازه و کانکت میشه ، نباید با خود ویندوز کانکشن بسازی
سلام
اينجا كسي مي تونه يه نرم افزار رايگان براي ارسال و دريافت sms با همين gsm مودم معرفي كنه. مي خوام قابليت ارسال انبوه داشته باشه. يعني از توي دفترچه تلفن خودش تعدادي شماره رو انتخاب كنيم و براي اونها sms ارسال كنم. نرم افزار هاي فارسي اونها خيلي گرونه.
لا خود برنامه چک کردم نمیشه ... چکار کنم ؟؟؟
میشه معمولا!
باید یه پروفایل تو برنامه بسازی ، بعد بری تو تنظیماتش APN یا Access Point Name رو بر اساس خطت تنظیم کنی،فقط APN مهمه!!!
APN:
برای همراه اول : mcinet
برای ایرانسل : mtnirancell
خط شما چیه؟
خظ من ایرانسل هست روی جلد این نوشته 3g sim ready to go یعنی چی ؟؟/ چکار کنم امکان داره کار نکنه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)