دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ولی رفتم الان جدیدترین نسخه physx رو از سایت nvidia با حجم 32 مگی دانلود کردم و یه ریست هم جهت اطمینان زدم و درست شد و اومد بالا ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ولی رفتم الان جدیدترین نسخه physx رو از سایت nvidia با حجم 32 مگی دانلود کردم و یه ریست هم جهت اطمینان زدم و درست شد و اومد بالا ...
Last edited by amirakhavan; 28-08-2010 at 14:41.
سلام دوست عزیز
این فایل برای بازی Mafia هستش نه Mafia II
من اونجایی که باید تو کافه مونالیزا برم در وا نمیشه...کمک
خدمت همه دوستان عزیز و کسانی که میخوان این بازی رو دانلود کنن میخوام عرض کنم که سراغ نسخه هایی با حجم بالا نرن ...... میتونین این بازی رو از سایت p30day دانلود کنین ، نسخه فشرده بازی به همراه همون کرکی که بقیه دوستان در جاهای مختلف این تاپیک اعلام کرده بودن ، کلاً حجمش 4.5GB هست و در 9 تا فایل فشرده با لینک مستقیم و رایگان و با سرعتی بالا برای دانلود ارائه داده. فقط اینکه حتماً آنتی ویروس رو خاموش کنین و حتماً جدیدترین نسخه PhysX رو نصب کنین که گیر نده و کرک رو هم توی پوشه pc بریزید و تمام!
توجه توجه: این نسخه یه مشکلی داره و اون هم اینکه موقع نصب زبان روسی هست!!!!!! ولی اصلاً نگران نباشید چون همه ما با پنجره نصب و محل جا گیری کلید های next و cancel و finish و brows و اینها آشناییم! پس با خیال راحت نصب کنین که سریع و بی دردسر هم نصب میشه و بعدش بازی و متن ها و صداها همه انگلیسی هستن ، خاطر جمع باشین ...
» این هم لینک دانلود من:
Last edited by amirakhavan; 28-08-2010 at 14:48.
از روسی نبودن بازی مطمئنی ؟شما دانلود کردی سالم بود ؟
یعنی شما نمی تونستید آزادانه تو شهر بچرخید . من که 24 ساعت الاف بودم تو شهر . البته اگه مثل شما می خواستم فقط بازی رو تموم کنم آره نمی تونستم چرخ بزنم .
موقع برخورد با شمشادا رو ماشین خط می افته .
چون شما هیچ وقت تیر اندازی نمی کنید داخل ماشین پس پلیس باید کسی که تیر اندازی میکنه رو دستگیر کنه نه شمارو .
به نظر من به مقدار کافیاز خانوادش گفته میشه . پدرش که به خاطر کار و توسط درک کشته میشه . مادرش به خاطر مریضی و دوری ویتو و مرگ پدرش می میره و خواهرشم گیر یه عوضی میافته . اگه می خواستن بیشتر از این به خانواده بپردازن شما شاهد بازی sims میشدین نه مافیا 2
چرا لئو رو که می شناسید همون که تو زندان باهاش آشنا میشید و آخر سرم نجاتتون میده . اون بهترین و بزرگترین دوست شماست . در ضمن شما اونقدر تو زندان هستین تو زندگیتون که نمی تونید دوستی پیدا کنید برای خودتون .
به نظر شما باید چیکار می کردن . خب زندگی مافیایی غیر از اینم هست ؟؟؟؟ یا بکش بکشه یا رانندگی . حالا خوبه کلی واستون مجله توپ گذاشتن حالشو ببریدا .
خب پلیسا از کجا بفهمن که کار ویتو بوده ؟ هیچ مدرکی از خودش به جا نمی ذاره که . در ضمن اون موقع گیر دادن به مافیا توسط پلیس خیلی سخت بود چون اگه گیر الکی میدادن کل کلانتری میرفت رو هوا .
شرمنده ها یکم جانبدارانه قضاوت کردی منم مجبور شدم جانبدارانه بنویسم![]()
دوست عزیز امکانش هست تو rapidshare هم آپ کنی ؟
ممنون.![]()
من این نسخه MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE رو دانلود کردم نزدیک 8 گیگ بود موقعه نصب گیر steam داد که باید وصل بشی به اینترنت!!
من هم تو اینترنت سرچ کردم فهیدم باید برنامه Phoenix نصب کنم الان هم همه چیز اوکی هست تو فولدری که نصب کردم حجمش 5.81 گیگ هست .اونهایی که برای دانلود گزاشتن حجمشو 4.5 گیگ هست باید درست باشه ..(بخاطر اینکه فقط English هستن)
اونی که من دانلود کردم چندتا زبان داشت بخاطر همین حجمش زیاده.
سلام، امروز این بازی رو خریدم و با سیستم زیر اجراش کردم:
فقط یکم بازی سخت اجرا میشه! موقع دویدن اگه دید موس رو ببری پایین روون میدوئه، میاری بالا نه. خواستم ببینم بخاطر کدوم قطعه هست و آیا با OverClock درست میشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی، چرا سرعت موس تو منوی بازی اینقدر بالا هست!!!!
دوستان عزیز این بازی هم سبک gta IV می باشد . هر کسی اینو تایید میکنه . چرا میگید فرق می کنه .
در ضمن شنا کردن خودش یه حرفس که لازم نیس گانگستر باشی و می تونی حداقل معمولی شنا کنی . حالا بگیم شنا نباشه . قایق چی . روندن قایقم بلد نیست با اینکه قایق ها رو تو بازی می بینید ولی حتی نمیتونید واردشون بشید . به نظر من open world نبود . نیمه اوپن بود یه جورایی
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
مشکلتون از گرافیکه . تنظیمات گرافیک رو کمتر کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)