تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 357 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3561

نام تاپيک: Mafia II - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من در هنگام اجرای بازی با مشکل مواجه میشم ارور زیر رو میده.

من 100 مرتبه physx رو نصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید.
    دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ولی رفتم الان جدیدترین نسخه physx رو از سایت nvidia با حجم 32 مگی دانلود کردم و یه ریست هم جهت اطمینان زدم و درست شد و اومد بالا ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amirakhavan; 28-08-2010 at 14:41.

2. این کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

Mafia v1.2 patch

Upgrade to v1.2 with this patch for Mafia.

* Size: 17.8MB
    * Posted: Nov 11, 2003 5:49 pm GMT
    * 33,144 downloads

کد:
    سلام دوست عزیز
    این فایل برای بازی Mafia هستش نه Mafia II

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

من اونجایی که باید تو کافه مونالیزا برم در وا نمیشه...کمک

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال ...
    سایت P30day نسخه repack رو گذاشته واسه دانلود (9تا فایل 500 مگی) ولی کرکی واسش نذاشته؟
    کسی از اونجا گرفته؟
    چه جوریه؟
    کرک نمیخواد؟
    گیر دادن های Stream رو چی؟

مرسی ... منتظریم ...
    خدمت همه دوستان عزیز و کسانی که میخوان این بازی رو دانلود کنن میخوام عرض کنم که سراغ نسخه هایی با حجم بالا نرن ... ... میتونین این بازی رو از سایت p30day دانلود کنین ، نسخه فشرده بازی به همراه همون کرکی که بقیه دوستان در جاهای مختلف این تاپیک اعلام کرده بودن ، کلاً حجمش 4.5GB هست و در 9 تا فایل فشرده با لینک مستقیم و رایگان و با سرعتی بالا برای دانلود ارائه داده. فقط اینکه حتماً آنتی ویروس رو خاموش کنین و حتماً جدیدترین نسخه PhysX رو نصب کنین که گیر نده و کرک رو هم توی پوشه pc بریزید و تمام!

توجه توجه: این نسخه یه مشکلی داره و اون هم اینکه موقع نصب زبان روسی هست!!!!!! ولی اصلاً نگران نباشید چون همه ما با پنجره نصب و محل جا گیری کلید های next و cancel و finish و brows و اینها آشناییم! پس با خیال راحت نصب کنین که سریع و بی دردسر هم نصب میشه و بعدش بازی و متن ها و صداها همه انگلیسی هستن ، خاطر جمع باشین ...

» این هم لینک دانلود من:
    کد:
    Last edited by amirakhavan; 28-08-2010 at 14:48.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خدمت همه دوستان عزیز و کسانی که میخوان این بازی رو دانلود کنن میخوام عرض کنم که سراغ نسخه هایی با حجم بالا نرن ... ... میتونین این بازی رو از سایت p30day دانلود کنین ، نسخه فشرده بازی به همراه همون کرکی که بقیه دوستان در جاهای مختلف این تاپیک اعلام کرده بودن ، کلاً حجمش 4.5GB هست و در 9 تا فایل فشرده با لینک مستقیم و رایگان و با سرعتی بالا برای دانلود ارائه داده. فقط اینکه حتماً آنتی ویروس رو خاموش کنین و حتماً جدیدترین نسخه PhysX رو نصب کنین که گیر نده و کرک رو هم توی پوشه pc بریزید و تمام!

توجه توجه: این نسخه یه مشکلی داره و اون هم اینکه موقع نصب زبان روسی هست!!!!!! ولی اصلاً نگران نباشید چون همه ما با پنجره نصب و محل جا گیری کلید های next و cancel و finish و brows و اینها آشناییم! پس با خیال راحت نصب کنین که سریع و بی دردسر هم نصب میشه و بعدش بازی و متن ها و صداها همه انگلیسی هستن ، خاطر جمع باشین ...

» این هم لینک دانلود من:
    کد:

از روسی نبودن بازی مطمئنی ؟شما دانلود کردی سالم بود ؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

.................................................. .................................................. .................................................. .........

1. آخر جو که از اول هم معلوم بود چی میشه.... طبق گفته لیو به ویتو جو توی قرارشون نبود و ... خودت می دونی دیگه چی میشه اینجور مواقع!!

2. من چون بازی نسخه 1 رو بازی نکردم نمی دونم از مافیا 1 کی توی این بود؟!؟!؟!؟

3. یه قسمت که جو و ویتو و ادی حسابی کله داغ می کنن و ویتو مجبور میشه رانندگی کنه ....یه بابایی هم صندوق عقب ماشین ادی چند روزی هست که لاشش افتاده اون رو می برن فکر کنم نزدیک خونه دکتره چالش می کنن و ویتو مجبور میشه تنهایی چاله بکنه و چالش کنه.....فکر کنم قبل از به زندان رفتن ویتو بود .......
    .................................................. .................
    من با تعریفی که از مافیا 1 شنیده بودم این بازی رو خریدم اما حالا می بینم که این اصلا open world نیست...........
    بازی ایرادات زیر رو داره :
    1.ویتو نمی تونه سوار تاکسی بشه.

2.ویتو نمی تونه شنا کنه........

3.ویتو تلفن توی خونشون و توی خیابون هست ولی نمی تونه ازشون استفاده کنه چون هیچ شماره تلفنی نداره........

4.ویتو هیچ زندگی شخصی نداره و اگه فقط برای فرار از پلیس ها نبود نیاز نداشت حتی لباس بخره......

5.ویتو نمی تونه آزادانه توی شهر بچرخه و از شهر استفاده کنه.

6.پلیس ها به سرعت ماشین ویتو گیر میدن و یا به خاطر تصادف جریمش می کنن اما به خاطر کشتن افراد پیاده هیچ کاری نمی کنن...حتی اگه کل اتوبان رو هم خلاف با سرعت بری پلیس ها کاری بهت ندارن!!!!!!!!!!!!ماشین ها سواری دیگه فقط مستقیم می رن حتی اگه برن تو دیوار..

7.فیزیک خیابان ها خیلی جالب نیست ماشین به کوچکترین لبه گیر می کنه اما وقتی از بلوار میری اونور موقع رد شدن از شمشاد ها هیچ اتفاقی نمی افته و میبینی که شمشاد ها از توی ماشین رد می شن!!!!!!!!!!!!

8.اگه یه ماشین خلاف کار دیگه در تعقیب شما باشه و در خیابان تیر اندازی بشه پلیس به شما حمله نمی کنه بلکه مثل یار شما عمل میکنه و خلاف کار هارو میکشه!!!!!!!!!!!!!

9.از زندگی خانواده ویتو هیچ داستانی گفته نمیشه...ویتو هیچ رابطه عاطفی با خانوادش نداره و فقط در مواقعی که مشلی داشته باشند ویتو به کمکشون میره.

10.ویتو برای خودش هیچ دوستی نداره و تمام افرا یا دوست جو هستند یا برای کاری با ویتو رابطه دارن.....

11.از 10 ساعت بازی شما 6 ساعت در حال رانندگی در خیابان و رسوندن جو به خونه و کافه هستید...3ساعت در حال کشتن گانگستر های رقیب هستید بدون هیچ دلیلی !! 10 دقیقه در حال فرار از دست پلیس هستید..مابقی رو هم باید در خونه باشید تا موقع خوابیدن ویتو بازیتون ذخیره بشه.........

12.پلیس ها به کشت کشتار گانگستر ها کاری ندارن و اصلا انگار نه انگار که ویتو در یک رستوران چینی بیش از 50 نفر رو میکشه یا یه ساختمان رو منفجر میکنه و چندین نفر رو هم با اسلحه می کشه...... وقتی میری توی خیابون انگار که اتفاقی نیافتاده .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.................................................. .................................................. .......................................
    کلا این بازی رو نمیشه با بازی مثل GTA IV مقایسه کرد چون حتی CJ در بازی GTA Sand Andria's هم می تونست همه این کار ها انجام بده و ویتو به هیچ نحوی قابل مقایسه با نیکو نیست!!!!!!!!!!! این بازی مراحلش تماما خطی هست و هیچ گونه تصمیم گیری در بازی به عهده شما نیست !!!!!!!!!! شما تا مرحله ای رو تمام می کنید سریع وارد مرحله بعدی بازی می شوید........!!!!!!!!!!! این بازی از سطح متوسط هم به نظر من پایین تره.......

اینها نظر شخصی من بودند که بعد از تمام کردن بازی براتون گفتم..ممکنه افرادی از این بازی خوششون بیاد ........

هر کسی سلیقه ای داره و سلیقه اجباری و تحمیلی نیست

موفق باشید

یعنی شما نمی تونستید آزادانه تو شهر بچرخید . من که 24 ساعت الاف بودم تو شهر . البته اگه مثل شما می خواستم فقط بازی رو تموم کنم آره نمی تونستم چرخ بزنم .

موقع برخورد با شمشادا رو ماشین خط می افته .

چون شما هیچ وقت تیر اندازی نمی کنید داخل ماشین پس پلیس باید کسی که تیر اندازی میکنه رو دستگیر کنه نه شمارو .

به نظر من به مقدار کافی از خانوادش گفته میشه . پدرش که به خاطر کار و توسط درک کشته میشه . مادرش به خاطر مریضی و دوری ویتو و مرگ پدرش می میره و خواهرشم گیر یه عوضی میافته . اگه می خواستن بیشتر از این به خانواده بپردازن شما شاهد بازی sims میشدین نه مافیا 2

چرا لئو رو که می شناسید همون که تو زندان باهاش آشنا میشید و آخر سرم نجاتتون میده . اون بهترین و بزرگترین دوست شماست . در ضمن شما اونقدر تو زندان هستین تو زندگیتون که نمی تونید دوستی پیدا کنید برای خودتون .

به نظر شما باید چیکار می کردن . خب زندگی مافیایی غیر از اینم هست ؟؟؟؟ یا بکش بکشه یا رانندگی . حالا خوبه کلی واستون مجله توپ گذاشتن حالشو ببریدا .

خب پلیسا از کجا بفهمن که کار ویتو بوده ؟ هیچ مدرکی از خودش به جا نمی ذاره که . در ضمن اون موقع گیر دادن به مافیا توسط پلیس خیلی سخت بود چون اگه گیر الکی میدادن کل کلانتری میرفت رو هوا .

شرمنده ها یکم جانبدارانه قضاوت کردی منم مجبور شدم جانبدارانه بنویسم

8. 2 کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

نمیدونم کسی گذاشت یا نه
    Mafia 2 5 DLC Packs-FLTeam

This pack includes, War Hero Pack, Vegas Pack, Made Man Pack,Greaser Pack and the Renegade Pack
    Just unrar and put the dlcs file in the pc folder of mafia 2
    توضیحات بیشتر:
    کد:
    Password : irfree.com
    حجم:55MB
    کد:
    دوست عزیز امکانش هست تو rapidshare هم آپ کنی ؟
    ممنون.

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من این نسخه MAFiA.2.2010.CLONEDVD.PC-ELiTE رو دانلود کردم نزدیک 8 گیگ بود موقعه نصب گیر steam داد که باید وصل بشی به اینترنت!!
    من هم تو اینترنت سرچ کردم فهیدم باید برنامه Phoenix نصب کنم الان هم همه چیز اوکی هست تو فولدری که نصب کردم حجمش 5.81 گیگ هست .اونهایی که برای دانلود گزاشتن حجمشو 4.5 گیگ هست باید درست باشه ..(بخاطر اینکه فقط English هستن)
    اونی که من دانلود کردم چندتا زبان داشت بخاطر همین حجمش زیاده.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام، امروز این بازی رو خریدم و با سیستم زیر اجراش کردم:

کد:
    فقط یکم بازی سخت اجرا میشه! موقع دویدن اگه دید موس رو ببری پایین روون میدوئه، میاری بالا نه. خواستم ببینم بخاطر کدوم قطعه هست و آیا با OverClock درست میشه؟

راستی، چرا سرعت موس تو منوی بازی اینقدر بالا هست!!!!

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان عزیز این بازی هم سبک gta IV می باشد . هر کسی اینو تایید میکنه . چرا میگید فرق می کنه .
    در ضمن شنا کردن خودش یه حرفس که لازم نیس گانگستر باشی و می تونی حداقل معمولی شنا کنی . حالا بگیم شنا نباشه . قایق چی . روندن قایقم بلد نیست با اینکه قایق ها رو تو بازی می بینید ولی حتی نمیتونید واردشون بشید . به نظر من open world نبود . نیمه اوپن بود یه جورایی

---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

سلام، امروز این بازی رو خریدم و با سیستم زیر اجراش کردم:

کد:
    فقط یکم بازی سخت اجرا میشه! موقع دویدن اگه دید موس رو ببری پایین روون میدوئه، میاری بالا نه. خواستم ببینم بخاطر کدوم قطعه هست و آیا با OverClock درست میشه؟

راستی، چرا سرعت موس تو منوی بازی اینقدر بالا هست!!!!

مشکلتون از گرافیکه . تنظیمات گرافیک رو کمتر کنید

13. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •