صد در صد.
منظورم من هم ایم نبود شبانه رو بکنه 5 گیگ. منظورم این بود که هر کار میکنه بکنه ، فقط به فکر پینگ اینترنت شبانه هم باشه.
صد در صد.
منظورم من هم ایم نبود شبانه رو بکنه 5 گیگ. منظورم این بود که هر کار میکنه بکنه ، فقط به فکر پینگ اینترنت شبانه هم باشه.
البته فکر میکنم صبا 48ساعت بعد از اتمام قرارداد سرویس رو از روی خط برمیداره و باید دوباره پول بدین که وصل بشه. مواظب این موضوع باشید
دوست عزیز افراد کمی ساعت 3 نصف شب به بازی انلاین اهمیت میدن (من خودم اهمیت میدم) به هر حال متاسفانه صبا هم اینو میدونه و در مرحله اول توجه زیادی به پینگ نمیکنه.
![]()
قضیه این پینگ چیه؟؟؟؟؟؟
اصلا یعنی چه؟؟؟؟
منظور پهنای بانده یا سرعت تبادل دستور یا.........
مربوط به چه چیزی هست
و.............
خلاصه یه آموزش درست بذارید
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" yahoo.com) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.
خودمونی میشه شتاب اینترنت. ربطی به سرعت نداره. مثل شتاب و سرعت ماشین.
Last edited by saurron; 26-09-2010 at 22:30.
ایول-خیل عالی و کوتاه تمامش را گفتی
فقفط 1نکته کوچک:
از کجا میشه فهمید پینگ کی کمه یا کی زیاده
یا مثلا در چه زمان چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا الان من دیدم پینگ به یاهو برای من زده 563
منظور همینه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بقیه آی اس پی ها چطوره؟؟؟؟؟
Last edited by jabera; 26-09-2010 at 23:05.
توی cmd تایپ کن "ping host". مثلا ping google.com
بله همینه. برای من هم حدودای 500 میچرخه.
تا اونجا که من میدونم بقیه ispها پینگشون کمتره. صبانت پینگش بالاس![]()
Last edited by saurron; 26-09-2010 at 23:26.
صبا یک هفته اخیر کاملا گند شده از همه نظر... البته قطعی ها از 2-3 هفته پیش شروع شد اما هفته پیش نوبت شبانه و پینگ رسید
واقعا شما از رو بي كاري فايل هايي رو دانلود ميكني كه 10 سال ديگه هم به دردت نمي خوره
وقتي برق هم يارانه اي شد و قبوض خوشگل خوشگل اومد برات ديگه از اينا دانلود نمي كني
همينه ديگه، به بعضي ها مثل شما و شهرستان ها سرعت 1مگ به بالا ميدن اونوقت ما در تهران با دان ستريم 2 مگ بايد حداكثر با 512 دانلود داشته باشيم(دوست بنده در شهرستان با 230kb در ثانيه دانلود ميكنه با همين پولي كه ما داريم ميديم)
اگه صبا مي خواد اينش رو درست كنه دستش درد نكنه
من ديشب حدود 100 مگ با اين برنامه دانلود كردم(البته ممتد نبود دانلودم وگرنه بيشتر ميشد)
اين قضيه بيشتر به درد فايل هايي مي خوره كه قابليتresume داشته با شن
درضمن،وقتي dc مي كنه و دوباره كاننكت ميشه حدود 15 ثانيه طول ميكشه تا ارتباط ب سروري كه دانلود ميكردي دوباره برقرار بشه.بعدش اين كه شما اگر 2 تا connection number داشته باشي تا 5مگ سرعت مثل قبل هستش.پس اگر روي 2 دقيقه تنظيم بشه بهتر جواب ميگيريد
48 ساعت كلكشونه،لينك رو از خود شركت غير فعال ميكنن تا شما نتوني از شبانه استفاده كني
من خودم زنگ زدم كه تخليه كنن ولي گفتن حداقل 1 هفته طول ميكشه.مي خوايي از جاي ديگه هم بگيري بايد خط خالي باشه وگرنه برگشت مي خوره درخواست
شبيه رژيم صهيونيسمي ميمونن.
من خودم 2 تا 7 انلاين بازي ميكنم چون در روز(از همون اول كه صبا گرفتم)پينگ زير 300 نميشه براي سرور هاي داخل ايران
پینگ من 258 با همین صبا و بهترینه که من میتونم به راحتی دانلود آفلاین هم داشته باشم![]()
سلام بچه ها
سرعت شبانه من خیلی افت کرده از 70 الان رسیده به 7-8 ؟
مشکل من کجاست؟
ایا شما هم این مشکال دارین؟
صبانت می تونه افرادی که دانلود فراوان اتجام می دن کنترل کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)