با سلام می خواستم بپرسم برای فعال کردن wi-fi در تلویزیون های wifi ready باید حتما LG AN-WF100 Wi-Fi USB Adaptor رو داشته باشیم یا از سایر wifi adaptor ها هم می شه استفاده کرد وآیا این دستگاه در ایران هست ؟
با سلام می خواستم بپرسم برای فعال کردن wi-fi در تلویزیون های wifi ready باید حتما LG AN-WF100 Wi-Fi USB Adaptor رو داشته باشیم یا از سایر wifi adaptor ها هم می شه استفاده کرد وآیا این دستگاه در ایران هست ؟
تست شده به غیر LG AN-WF100 Wi-Fi USB Adaptor چیز دیگری جواب نمی دهد.
فکر نکنم باشد.
با تشکر.
هادی
اینطور که ما متوجه شدیم گفتند سمنان
بد گرفتی![]()
روش اپدیت lg lh4000 سایز 42 چگونه است اخرین ورجنش را دارم
سلام. سری LW تو نمایندگی آخرین مدلی 1850000 هست.امکاناتش PVR، عینک بدون باطری 4 عدد، تصویر 3D بدون پرش(واقغا نسبت به سری قبل عالیه خودم تست کردم)، تبدیل تصاویر 2D به 3D، ولی بلوتوث و وایرلس نداره، TruMotion 100Hz
سلام. سری LW تو نمایندگی آخرین مدلی 1850000 هست.امکاناتش PVR، عینک بدون باطری 4 عدد، تصویر 3D بدون پرش(واقغا نسبت به سری قبل عالیه خودم تست کردم)، تبدیل تصاویر 2D به 3D، ولی بلوتوث و وایرلس نداره، TruMotion 100Hz
سلام آقا هادی
من چنتا فیلم 1080 با پسوندMKV دارم ولی وقتی میخواهم با TV 8500 اجراش کنم Error میده که صداش قابل پشتیبانی نیست.آپدیتی چیزی نداره دانلود کنم نصب کن روی TV تا این کدک رو هم ساپورت کنه؟
نمایندگی ها اطلاعاتی در مورد این قضیه ندارن؟
نه هیچ راهی نداره . کدک صداش ac3 هست برای همین پخش نمیکنه . اگه سینما lg داشته باشی که mkv بخونه . صداش رو راحت پخش میکنه .
سلام ، دوستان این مدلهای جدید LG smart چرا تو این بورشورها نوشته LED LCD ؟ یعنی چی ؟ مگه LED نیستن ؟
در مورد پخش فرمت mkv و flv تو مدلهای جدید lg هم لطفا یه توضیحی بدین .
یه سوال دیگه هم اینکه : اگه یه فیلم با فرمت mkv دانلود کنیم که 3D باشه ، و از طریق usb فیلم رو بخوایم ببینیم ، اونوقت 3D رو ساپورت میکنه ؟ یا 3D حتما باید bluray باشه ؟
من تا حالا 3D ندیدم . دوستانی که دیدن به نظرشون چیز جالبی هست . میارزه حدود 400 تومن بیشتر برا 3D هزینه کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)