توی خود بازی؟
توی خود بازی؟
ميدونم اين وسال در اين تاپيك پرسيده شده اما چون جواب درستي نگرفتم پس گفتم خودم دوباره بپرسم.
دوستان بين اين دو مدل كدوم بهتره.
لطفا و خواهشا نظرتون تخصصي و دور از تعصب باشه چون خيلي در مورد acer با اينكه برند مورد علاقم هست بد شنيدم يا در مورد دل بد گويي شده.
acer 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/geforce gt 350M/led 15.6"
dell 5010 5741G corei5 /4G DDR3/640G HDD/5470 ATI/led 15.6
در مورد گرافيك به من پيشنهاد شد كه acer رو بردارم چون گرافيكش بالاتره و 1G واقعي هست اما در مورد دل اين مورد 512M واقعي هست .؟
من خيلي شنيدم كه دل5010 جاي انگشت بر ميداره از اينجور چيزها به خاطره طراحيش اين درسته؟خيلي به چشم مياد اين ايراد؟
و يه چيزه ديگه آيا دل5010 ضد خش هست؟اينو ميپرسم چون به نظر ميرسه نباشه.
سلام
ميشه يه لينك واسه اين نرم افزار بزارين؟؟
همون تشخيص چهره
این دو مدلی که اسم بردی همونایی هستند که هرکس دیگه ای که میخواد توی این مایه ها خرید بکنه ازشون اسم میبره. خود منم از این قاعده مستثنا نبودم ولی بعد از مشورت و پرس و جوهای زیاد به طور قاطع 5010 رو انتخاب کردم. کلا اینو بدون که dell از acer بهتره. این حرفیه که تا حالا از چندین نفر شنیدم. همه میگن که acer اذیت میکنه. درمورد گرافیکم فکر میکنم که 5470 از 350m کلا بهتر باشه و در ضمن من الان مموری گرافیکم 2gb نشون داده میشه که 1gb از رم قرض گرفته، شما چطوری میگی 512؟ درباره لکه هم آره، زود لکه میشه، من خودم یکی از تفریحات روزانم تمیز کردن نوت بوکمه! راجع به خش هم نمیدونم.
(در هر حال نظر شخصیمو گفتم، ولی از کیفیت 5010 مطمئن باش)
الان این بازی رو از سیستمم پاک کردم .. اما فکر کنم تو تنظیمات بازی میشد بین دایرکت ایکس 11 و 9 انتخاب کرد ... اگر رو 9 بزارید مشکلتون حل میشه
این کانفیگ های ایسر واقا وسوسه انگیزن اما من هیچ اطلاعی از کیفیت این لپ تاپ ندارم شما باید از کسی که این مدل رو داره بپرسید که ازش راضیه یا نه
درباره 5010 اطلاعات بخای داریم اونم اینکه همه تا الان راضی بودن
اگه گرافیکَش geforce gt 350M هست فکر میکنم بهتر از ati 5470 باشه اما هردو جزو رده ی متوسط هستن
حتما از کسی که اون مدل ایسر رو داره سوال کن مطمئن شو که خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنخیر به نظر من نمیشه به این مورد ایراد گفت و بعد یه مدت اصلا بهش توجه نمیکنین اما اثر دست روی درش زود میمونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون واقا برراقه
بدنش پلاستیک برراقه و دور کیبردش فلز برراقه و فکر نمیکنم ضد خش باشه!
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
من از این نرم افزار تا حالا استفاده نکردم
اما این متن رو تو گوگل بنویسید و اولین لینکی که میاره رو باز کنید ، تو همون صفحه لینکه دانلودش هست
این متن: دانلود Luxand Blink
بدنه ی دور کیبورد ضد خشه!! من با هر جسمی بگید امتحان کردم!! خش نیافتاد!!
ولی درش ماشالله کلی خط و خوط روش افتاده!! اون چون میذارمش توی کوله ام حمل میکنم سگگ های زیپ داخلی کوله ام روش کشیده میشه خط انداخته!!
ولی بدنه ی فلزی دور کیبورد تحت هیچ شرایطی خش نمی افته روش!!
سلام
من داشتم درباره ی 5010 سرچ میکردم که اینجا رو پیدا کردم.چقدر اطلاعات خوبی.دستتون درد نکنه.
تا صفحه ی 15 حرفاتونو خوندم دیگه مغزم نکشید بیشتر بخونمواسه همین شاید سوالم تکراری باشه.ولی اگه لطف کنید جوابمو بدین خوشحال میشم.من دنبال یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی و حرفه ای هستم.علاوه بر کارت گرافیکی, "رم" و "سی پی یو" هم برای من خیلی مهمه.با توجه به قیمت و مارک و... آخرش به این لپ تاپ رسیدم و k52f asus
یه کم حرفاتونو خوندم فهمیدم کارت گرافیکی اینتل خوب نیست.پس اون انتخاب ایسوس ام اوت شد.چون کارت گرافیکیش اینتل بود.
حالا میخوام بپرسم کسی از شما هست که کار حرفه ای گرافیکی کرده باشه با این لپ تاپ؟ و نظرتون چیه کلن؟
از حرفاتون فهمیدم مثل اینکه با نصب درایو هاش مشکل دارین.و وایرلس تون هم نصب نمیشه.من وایرلس برام مهمه.یه کم نگران شدم از این بابت.
خیرین محترم لطفن منو راهنمایی کنید.مرسی![]()
توی تنظیمات جایی پیدا نکردم ولی دایرکت ایکس 9 رو نصب کردم حل شدولی لازمه گرافیک رو MEDIUM بزاری
سیامک جان یه کم گرون گفتن این مدلو من خریدم 6 تومن ولی یه 15 تومنی بگیر که واقعا میارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)