فاکتوراش زیاده ، شهرت کتاب ، نظر استاد ، قیمتش و .......
فاکتوراش زیاده ، شهرت کتاب ، نظر استاد ، قیمتش و .......
کسی می دونه اشکان اسماعیلی کدوم مدرسع رفته؟
حتما مدرسه علامه رفته !
مهم نیست کدوم مدرسه رفته ، مهم اینه که خوب درس خونده .
راستی کسی درصدهاش رو می دونه ؟
ریاضی رو 100 زده ؟
اشکان اسماعیلیو نمیدونم.
ولی گزینه جوان رتبه 6 رو آورده بود ، ریاضیو 100 زده بود !
فیزیک 88 ، شیمی 92....
پس با این حساب نفر اول همه درسا رو 100 زده .
چطوری میشه جزوه ها و سوالات گزینه 2 رو پیدا کرد ؟
خیلی تعریف می کنن ازش .
البته من ترجیح میدم آزمون های قلمچی برم . ولی خُب می خوام بدونم میشه از جای خاصی [ مثلا میدان انقلاب] جزوه ها و سوالاتش رو تهیه کرد؟
دوستان اگه میدونن راهنمائی کنین.
اگه روحیه قوی ای داری و میتونی تنهایی رو تحمل کنی نرو! بشین خودت بخون!
اما اگه نه شده هفته ای 2-3 روز برو که بین هم سن و سالات باشی.. منم همین کارو کردم البته اگه از اول میرفتم کلاس بهتر بود.. اون آخرا که کم آوردم رفتم کلاس یه ذره روحیه ام بهتر شد
!
اشکان اسماعیلی هم حلی بوده
Last edited by roham_06; 14-09-2010 at 17:01.
از جيبم...دوست من اين ليست قيمتيه كه قلمچي واسه كلاسهاش تو يه برگه A4 چاپ كرده و فكر نميكنم واسه شعبه هاش فرقي كنه....اين ليست هم واسه شعبه ميدان صادفيه است.
کنکوریهای 90 سلام امیدوارم بتونین به رشته مورد علاقتون برسین...
میخواستم بهتون بگم این گزینه 2همش کشکه یه وقت پول و زمان گران بهاتون را حروم این موسسه گزینه دزد نکنیدا.....
من خودم یه سال فریب مشاوره های الکی اینا را خوردم که مثلا تویه ازمون12 که خرداد 89 بر گزار شد نوشته بود بارتبه 15000 شبانه معدن کرمان قبول میشم ولی تو کنکور با این که رتبه ام 6700 شد بازم نتونستم معدن شهید باهنر قبول شم ببینید چه قدر مزخرفه مشاورشون
ببخشید اگه زیاد نوشتم اخه زیاد دربه دلمه از این موسسه الکی که نمیدونم واسه چی هرروز تلویزیون ملی ما در اختیارشه و به کجا وصله........
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
راستی بچه ها اگه در مورد کنکور سوالی داشتین واسم کامنت بذارین حتما هر کمکی بتونم می کنم...
راستی من خودم مهندسی شیمی ازاد قبول شدم
خیلی خوشحالم
وای خدا...................
سلام
تو شهر ما گزینه 2 محل ازمون و برگزار کننده (مدیرش ) مضخرفه می ترسم انگیزه درس خوندنو بگیره
از طرفه دیگه نمایندگی برعکس گزینه 2 فوق العاده عالی هست""""
حالا چی میگین ؟؟؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)