تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 84 از 265 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فرقشون تو قیمت وحشتناک خصوصی ها هست که معمولا یا نا محدود ندارن یا 2 تا 4 برابر قیمت مخابرات میگیرن فرق دیگه اینه که مخابرات به این سادگی ها 256 هم نمیده و بالاتر از اون اصلا!خصوصی ها قرارداد 128 با شما می بندن اما سرعت واقعی مثلا یک مگ هست (حجمی)اگه هم 128 باشه هیچ حق اعتراضی ندارید!مخابرات هزینه رانژه و راه اندازی نمیگیره زوری مودمهاشو نمی ندازه دایری و قطعیش ساده تر هست پورتهای مخابرات کمتر و بسته به مناطق محدود تر هست از نظر مانیتورینگ فیلترینگ قطعی تفاوت خاصی نیست پشتیبانی هم بستگی به مرکز یا ای اس پی خصوصی داره در کل خیلی روشون حساب نکنید!
    من خودم تا چند هفته پیش 128 مخابرات رو هم داشتم که اون حرف رو زدم. من کانکت میشدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشدم اینها نمی تونستند تشخیص بدند مشکل چیه می گفتند شما مشکلی ندارید ما شما رو آنلاین میبینیم. بعد از دو روز که پیگیری کردم به من یوزر و پس جدید میده میگه اشتباه میزدی. حالا شما و بفیه امتحان کنید یوزر و پس رو اشتباه بزنید کانکت میشه 1 ثانیه بعد دسکانکت میشه یا اررور میشده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

2. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام این مانیتورینگ چیه ؟ در ضمن قیمت مودم 128 چنده ؟
    من فقط میخوام در ماه زیر 1 گیگ دانلود کنم ...آیا به درد من میخواره 128 ؟قیمت پایین برای من مهمه ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من فقط میخوام در ماه زیر 1 گیگ دانلود کنم ...آیا به درد من میخواره 128 ؟قیمت پایین برای من مهمه ..
    یعنی نظارت روی کاربرها . که شرکتهای خصوصی هم فکر کنم تا 90 روز تمام بازدیدهای شما رو + Ip هایی که بهتون تخصیص پیدا میکنه رو نگه میدارند.
    بله واسه شما که مصرف پایینی دارید مناسبه 128 ماهی 10 هزار تومان.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد مودم باید بگم که دیگه کمترین مودم باید 54Mb باشه البته کمتر هم ممکن باشه ولی مودم ارزون قیمت فکر کنم با 15000 تومان هم میتونید بگیرید ولی TP-Link مارک های خوبی داره 25 تومان این حدودا . اگر هم برای مودم میتونید بیشتر خرج کنید Linksys بگیرید که مارک خیلی خوبیه حدود 70-80 تومان . البته نمیدونم Linksys با مخاربرات سازگار هست یا نه که اکثر مودم ها با اکثر ISP ها سازگار هستند شاید یه مورد نادر باشه که مودم با ISP سازگار نباشه .

موفق باشید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من خودم تا چند هفته پیش 128 مخابرات رو هم داشتم که اون حرف رو زدم. من کانکت میشدم 1 ثانیه بعد دسکانکت میشدم اینها نمی تونستند تشخیص بدند مشکل چیه می گفتند شما مشکلی ندارید ما شما رو آنلاین میبینیم. بعد از دو روز که پیگیری کردم به من یوزر و پس جدید میده میگه اشتباه میزدی. حالا شما و بفیه امتحان کنید یوزر و پس رو اشتباه بزنید کانکت میشه 1 ثانیه بعد دسکانکت میشه یا اررور میشده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
    گفتم که کلا روشون زیاد حساب نکنید ...حالا مثلا پشتیبانی شاتل یا صبا و ... چی هستند ؟!؟یه منشی!!یا بوق اشغال دائمی یه سر به تاپیکهاشون بزنید...بازم میگم در هر دو مورد پشتیبانی بستگی به مرکز مخابرات و یا ای اس پی خصوصی شما داره کلی که نمیشه نظر داد چون برا من خوب بوده خوبه یا چون برا شما بد بوده بده!

در هر صورت پشتیبانی چیزی نیست که الویت اول انتخاب باشه (تو ایران)نامحدود بودن و قیمت بسیار پایین از مزایایی اینترنت مخابرات هست درضمن من شخصا کلا سه بار بیشتر خرابی نداشتم که با تماس با 1899 حداکثر بعد از 2-3 ساعت باهام تماس گرفتن و مشکل برطرف شده بود!

+

بله یوزر نیم یا پس اشتباه وارد کنید ارور 691 میده...
    Last edited by Kianoosh; 06-11-2010 at 15:24.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

یعنی نظارت روی کاربرها . که شرکتهای خصوصی هم فکر کنم تا 90 روز تمام بازدیدهای شما رو + Ip هایی که بهتون تخصیص پیدا میکنه رو نگه میدارند
    یعنی چی ؟ مشکلی بوجود میاد ؟ خطریه ؟
    من خیلی با فیل/تر بشکن و پ رو ک سی کار میکنم و سایت های مختلفی هم میرم ؟

نامحدود بودن و قیمت بسیار پایین از مزایایی اینترنت مخابرات هست
    اینترنت مخابرات دانلودش نامحدوه ...!؟ قیمت پایین هم نیست مگه همه جا 128 ماهی 10 هزار تومان نیست ؟ پس کجاش ارزونه ؟ قیمت پایین تر هم داره ..؟؟؟
    Last edited by ali_agha1981; 06-11-2010 at 15:32.

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام بچه ها. الان از مرکز مخابراتمون (پیروزی) اومدم..گفتن پورتا پوره ..اسم و شماره گرفتن گفتن زنگ میزنیم.
    خبر ندارین این پورت های جدید کی راه اندازی میشه !؟!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت مخابرات دانلودش نامحدوه ...!؟ قیمت پایین هم نیست مگه همه جا 128 ماهی 10 هزار تومان نیست ؟ پس کجاش ارزونه ؟ قیمت پایین تر هم داره ..؟؟؟
    سلام
    آره مخابرات تهران سرویس هاش نامحدود هستند . قیمت پایین نیست ؟؟

PAP ها 128 نامحدود را ماهی 20-25 تومان میدهند شاید کمتر هم پیدا بشه ولی خود اکثراً 20-25 می دهند ولی مخاربرات 10 تومان به نظرتون خوب نیست ؟؟

قیمت پایین تر سرعت پایین تر هم داره 64 نامحدود ماهی 5-6 تومان است .
    Last edited by Mr.Pooya; 06-11-2010 at 15:53.

10. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله ترافیک نامحدود هست!

کی میگه همه جا 128 نامحدود ماهی 10 تومنه!؟!؟!

صبا نت:ندارد

شاتل:Art 1 ماهی 28 تومن هزینه نصب 15 تومن

پارس آنلاین:ندارد

آسیاتک:ندارد

داتک:ماهی 42 تومن هزینه نصب 10 تومن

سپنتا:ماهی 30 تومن هزینه نصب 10 تومن

فن آوا:T2 ماهی 27 تومن هزینه نصب 20 تومن

لایزر:پلاتونیوم A89-1 ماهی 36 تومن

ندا رایانه:ماهی 26 تومن هزینه نصب 30 تومن

حالا برخی شرکتها شاید اگه صحبت کنید راه اندازی و نصب رو کمتر بگیرن خودتون نصب کنید فقط رانژه بگیرن یا کلا نگیرن ولی هزینه ماهیانه رو مقایسه کن!!

خب حله!؟!
    Last edited by Kianoosh; 06-11-2010 at 16:08.

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت shahinmafia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه این اشتباهیه مه بین همه جا افتاده
    ببینید مخابرات به گفته ی ما ای دی اس الش نا محدوده ولی در واقع نا محدود نیست
    من نشستم حساب کردم هر 1 گیگ با 128 مخابرات یه روز طول میکشه تازه اگه با سرعت 14 دانلود کنید
    حالا اگه 30 روز هم بزارید پشت سرهم دانلود کنه میشه 30 گیگ پس اینترنت های مخابرات 30 گیگ دانلوده
    راستی پیشنهاد من به شما اینه سرویس مخابرات رو قطع کنید و از جای دیگه ای بگیرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •